Н У Х Т

Відбувся захист магістерських робіт зі спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»

24 лютого 2017

Відбувся захист магістерських робіт зі спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських робіт зі спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної форми навчання.

Очолила роботу екзаменаційної комісії директор Центральної виробничо-технологічної лабораторії Об’єднання підприємств хлібопекарської промисловості «Укрхлібпром» Любов Гуленко. В комісії працювали завідувач кафедри технології хлібопекарських виробів Володимир Ковбаса, професори кафедри Віра Дробот і Антонелла Дорохович та асистент кафедри Олена Запотоцька (секретар ЕК). На захисті також були присутні наукові керівники дипломних проектів, одногрупники та колеги, які прийшли підтримати своїх друзів.

Тематика магістерських робіт була направлена на удосконалення технології виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, підвищення їх якості, підвищення харчової цінності. Для досягнення мети студенти в своїх роботах застосовували нетрадиційну сировину, харчові добавки, поліпшувачі, експериментували з технологічними параметрами. У роботах були наведені проекти технологічних інструкцій, рецептур і копії публікацій у фахових журналах і збірниках тез конференцій.

Члени ЕК дали високу оцінку представленим роботам, вмінню магістрів застосовувати набуті в університеті теоретичні знання та навички для вирішення завдань, творчо підходити до вирішення проблем і наполегливо працювати для досягнення поставлених цілей.

Вітаємо магістрів із успішним захистом дипломів і бажаємо їм успіхів у професійному житті!

Опублікований: 24-02-2017
Читайте також:
Міжнародна співпраця науковців України в дзеркалі наукометрії

Професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко взяли участь у фаховому вебінарі, присвяченому міжнародній науковій співпраці та її відображенню у наукометричних показниках, організованому з нагоди Міжнародного дня науки. У межах заходу обговорювалися актуальні тенденції наукового партнер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна співпраця науковців України в дзеркалі наукометрії 16 травня 2025

Маркетингові тренди веганських брендів

Їсти м’ясо нормально. Їсти тварин дивно. Це слоган українського веганського бренду Еat me Аt. Маркетингові тренди у Vegan Food: новинка чи забута репресована частина української історії початку ХХ століття, що повернулась на наш ринок вже як західноєвропейський тренд? Просто модне віяння чи щось більше? Якими насправді є мотиви споживачів веганськи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові тренди веганських брендів 23 вересня 2024

Науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи

23 червня 2022 року в режимі відеоконференції на засіданні кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбувся розширений науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи Андрія Слюсенка на тему «Науково-практичні засади удосконалення ежекційних апаратів харчових виробництв» на здобуття наукового ступеня доктора філо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи 27 червня 2022

Оптимізація фінансових показників діяльності компанії на гостьовій лекції від фахівчинь ТОВ «ВФ Ритейл»

30 березня 2023 р. для здобувачів освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» та викладачів кафедри фінансів відбулася гостьова лекція, організована доценткою Катериною Третяк. Керівниця групи підбору, адаптації та взаємодії з персоналом ТОВ «ВФ Ритейл» Алла Пірогова та координаторка з компенсацій і пільг Інна Майтама...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оптимізація фінансових показників діяльності компанії на гостьовій лекції від фахівчинь ТОВ «ВФ Ритейл» 03 квітня 2023