Н У Х Т

Відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії»

05 листопада 2020

Відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії»

3-4 листопада 2020 року в університеті на базі кафедри технологічного обладнання і комп’ютерних технологій проєктування відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії».

Доповіді на конференцію надіслали науковці і викладачі: Інституту загальної та неорганічної хімії ім. В.І. Вернадського, Інституту колоїдної хімії та хімії води ім. А.В. Думанського НАН України, Інституту технічної теплофізики НАН України, Інституту фізико-органічної хімії НАН Білорусі, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Національного університету «Києво-Могилянська академія», Національного університету «Львівська політехніка», Харківського державного університету харчування та торгівлі і, звичайно ж, нашого навчального закладу.

Конференція працювала в online-форматі за допомогою платформи Zoom. Доповідачі оприлюднили свої останні науково-практичні розробки у галузі мембранних процесів та обладнання в харчових технологіях та інженерії, зокрема, теоретичні засади інтенсифікації мембранних процесів; розроблення та застосування полімерних і керамічних мембран; сучасне обладнання для реалізації мембранних процесів; застосування мембранних технологій у підготовці води та в очищенні промислових стоків тощо.

З матеріалами конференції можна ознайомитися тут.

Опублікований: 05-11-2020
Читайте також:
Продовжує роботу хімічний лекторій кафедри харчової хімії

Викладачі кафедри харчової хімії продовжують традиційні заняття, що популяризують хімічну науку серед молоді всієї України. Освітньо-консультаційний захід «Хімічний лекторій» для майбутніх вступників знов зібрався 6 травня поточного навчального року. Перед початком заходу до слухачів традиційно звернулась із привітальним словом завідувачка кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжує роботу хімічний лекторій кафедри харчової хімії 08 травня 2023

Відгримів ярмарок талантів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

З метою національно-патріотичного, естетичного виховання молоді засобами мистецтва, забезпечення сприятливих умов для самореалізації особистості відповідно до її інтересів та можливостей, підтримки талановитої молоді 23 жовтня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся фестиваль-конкурс художньої самодіяльності серед студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відгримів ярмарок талантів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 24 жовтня 2019

Про дослідницьку доброчесність – від голови комітету з питань етики НАЗЯВО

В умовах активного розвитку інформаційно-комунікативних технологій, штучного інтелекту, їхнього домінування в усіх сферах людської діяльності важливого значення набуває науковий складник, який є найвищим досягненням інтелектуального і розумового розквіту суспільства, визначає його перспективи та здобутки. І тому в національній системі освіти й держ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про дослідницьку доброчесність – від голови комітету з питань етики НАЗЯВО 12 березня 2025

Підтримання імунітету завдяки правильному харчуванню – майстер-клас від Міжнародного інституту інтегративної нутриціології

18 і 19 січня викладачі та магістранти кафедри технології оздоровчих продуктів мали нагоду долучитися до майстер-класу «Нутрикухня імунітету», проведеного у онлайн-форматі фахівцями Міжнародного інституту інтегративної нутриціології. Основне завдання майстер-класу організатори сформулювали так: «Розкриваємо секрети та вміння керувати своїм здоров’...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтримання імунітету завдяки правильному харчуванню – майстер-клас від Міжнародного інституту інтегративної нутриціології 21 січня 2022