Н У Х Т

Практична підготовка – триває

28 січня 2022

Практична підготовка – триває

Тривають виробнича, технологічна та переддипломна практики здобувачів освіти нашого університету.

Майбутні фахівці закріплюють на виробництвах теоретичні знання й практичні навички, отримані в університеті. Традиційно базами практик є провідні профільні підприємства й компанії.

Зокрема, студенти, які вивчають інжиніринг поліграфічних і пакувальних виробництв та комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки, проходять практику на провідних підприємствах пакувальної та поліграфічної галузей «Evotek INC», ТОВ «Інтерагропак», ТОВ «Свєтпринт».

Наші практиканти знайомляться з діяльністю компаній, що працюють на ринку полімерної та гнучкої упаковки України, країн ближнього й дальнього зарубіжжя, опановують навички роботи та обслуговування обладнання з виготовлення упаковки для масложирової і кисломолочної продукції (наливні маргарини, легкі масла, майонези, сир і сиркові маси, кефір, сметана, йогурт), для морозива та десертів, продуктів швидкого приготування і дитячого харчування, поліпропіленової і полістирольної стрічки, одноразового посуду різної ємності, пакувальних матеріалів для харчової і нехарчової промисловості, вироблених методом ротодруку тощо.

Опублікований: 28-01-2022
Читайте також:
Рекомендована до захисту у спецраді дисертаційна робота ще одного аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре горобини і журавлини та камеді геллану» аспірантки Іванни Сивній. Науковий керівник роботи – професор Віра Оболкіна. У своїй роботі Іванна Сивній запропонувала техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекомендована до захисту у спецраді дисертаційна робота ще одного аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 листопада 2019

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»!

8-9 квітня 2025 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2024-2025 н.р., у якій взяли участь 22 здобувачі з 16 закладів вищої освіти України. Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»! 11 квітня 2025

Вчена рада університету стартувала у новий навчальний рік

5 вересня у залі засідань відбулося перше в новому навчальному році засідання вченої ради університету. Привітавши членів ради з початком роботи, ректор Олександр Шевченко вручив атестат про присвоєння вченого звання доцента доцентці кафедри економіки праці та менеджменту Марії Турчиній. Також вчена рада традиційно привітала колег, що відсвяткувал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету стартувала у новий навчальний рік 05 вересня 2024

Фахово про глобальне: лекція викладача НУХТ для студентів Дніпровського коледжу

Наші викладачі встигають приділяти увагу й ділитися знаннями й досвідом і зі здобувачами фахових коледжів. Особливої ваги набувають такі заходи, коли вони стосуються глобальних питань, що турбують все людство, зокрема боротьби зі зміною клімату. Нещодавно доцент кафедри теплоенергетики і холодильної техніки Роман Грищенко прочитав лекцію для студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахово про глобальне: лекція викладача НУХТ для студентів Дніпровського коледжу 09 квітня 2024