Н У Х Т

Практична підготовка – триває

28 січня 2022

Практична підготовка – триває

Тривають виробнича, технологічна та переддипломна практики здобувачів освіти нашого університету.

Майбутні фахівці закріплюють на виробництвах теоретичні знання й практичні навички, отримані в університеті. Традиційно базами практик є провідні профільні підприємства й компанії.

Зокрема, студенти, які вивчають інжиніринг поліграфічних і пакувальних виробництв та комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки, проходять практику на провідних підприємствах пакувальної та поліграфічної галузей «Evotek INC», ТОВ «Інтерагропак», ТОВ «Свєтпринт».

Наші практиканти знайомляться з діяльністю компаній, що працюють на ринку полімерної та гнучкої упаковки України, країн ближнього й дальнього зарубіжжя, опановують навички роботи та обслуговування обладнання з виготовлення упаковки для масложирової і кисломолочної продукції (наливні маргарини, легкі масла, майонези, сир і сиркові маси, кефір, сметана, йогурт), для морозива та десертів, продуктів швидкого приготування і дитячого харчування, поліпропіленової і полістирольної стрічки, одноразового посуду різної ємності, пакувальних матеріалів для харчової і нехарчової промисловості, вироблених методом ротодруку тощо.

Опублікований: 28-01-2022
Читайте також:
Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України наш університет був визначений базовим для проведення у 2019-2020 навчальному році ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології». Прийом наукових робіт тривав до 15 лютого. До участі у конкурсі були подані 64 студентські наукові роботи, кожна ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 20 березня 2020

Креативний прояв економічних знань наших першокурсників

Здобувачі першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління, використавши набуті економічні знання та творчо-аналітичні здібності, відтворили своє бачення відновлення повоєнної економіки України в близькій і далекій перспективі. Студенти груп МА 1-3, МА 1-5, БО 1-11, ТП 1-13, ФІ 1-14 разом зі старшою викладачкою Тетяною Швед предс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативний прояв економічних знань наших першокурсників 30 травня 2022

Тиждень волейболу

Справжнє свято волейболу відбулося у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ. Любителі цього виду спорту завершили свій сезон, під час якого різні команди зіграли багато цікавих партій. У цьому волейбольному марафоні брали участь учні, вихованці професійно-технічного закладу, студенти, випускники та викладачі  коледжу. Окремо варто відзн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень волейболу 07 липня 2021

Інноваційні рішення від магістрантів-заочників кафедри технології оздоровчих продуктів

13 червня 2018 року на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізацією «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Державну екзаменаційну комісію очолив професор кафедри технології і організації рес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні рішення від магістрантів-заочників кафедри технології оздоровчих продуктів 13 червня 2018