Н У Х Т

Практична підготовка – триває

28 січня 2022

Практична підготовка – триває

Тривають виробнича, технологічна та переддипломна практики здобувачів освіти нашого університету.

Майбутні фахівці закріплюють на виробництвах теоретичні знання й практичні навички, отримані в університеті. Традиційно базами практик є провідні профільні підприємства й компанії.

Зокрема, студенти, які вивчають інжиніринг поліграфічних і пакувальних виробництв та комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки, проходять практику на провідних підприємствах пакувальної та поліграфічної галузей «Evotek INC», ТОВ «Інтерагропак», ТОВ «Свєтпринт».

Наші практиканти знайомляться з діяльністю компаній, що працюють на ринку полімерної та гнучкої упаковки України, країн ближнього й дальнього зарубіжжя, опановують навички роботи та обслуговування обладнання з виготовлення упаковки для масложирової і кисломолочної продукції (наливні маргарини, легкі масла, майонези, сир і сиркові маси, кефір, сметана, йогурт), для морозива та десертів, продуктів швидкого приготування і дитячого харчування, поліпропіленової і полістирольної стрічки, одноразового посуду різної ємності, пакувальних матеріалів для харчової і нехарчової промисловості, вироблених методом ротодруку тощо.

Опублікований: 28-01-2022
Читайте також:
Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства – член журі міжнародного дегустаційного конкурсу

Уже третій рік поспіль у Києві в рамках виставки «WINE&SPIRITS» (в цьому році 3-5 листопада 2020 р.) відбувається міжнародний дегустаційний конкурс «UKRAINE WINE&SPIRITS AWARDS-2020», направлений на підвищення якості виробництва та культури споживання вин і спиртних напоїв і надання компаніям-виробникам ефективного інструменту просування св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства – член журі міжнародного дегустаційного конкурсу 05 листопада 2020

Усе для здобуття знань!

Майбутня професійна компетенція студентів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки базується на знаннях сучасних технологій та обладнання для пакування продуктів. Для підготовки конкурентоспроможних фахівців за напрямом 133 «Галузеве машинобудування» студенти повинні засвоїти та оперувати знаннями про сучасні тенденції в технологіях пакування. До...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе для здобуття знань! 29 вересня 2020

Перший Open day 2024-го

27 січня у онлайн-просторі нашого університету було людно, адже відбувся перший у цьому році День відкритих дверей НУХТ. Поки Порядок прийому до закладів вищої освіти у 2024-му, розроблений Міністерством освіти і науки України, ще не затверджений й знаходиться на громадському обговоренні, університетська спільнота скористалася нагодою надати майбут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший Open day 2024-го 27 січня 2024

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до Днів гостинності

25 жовтня доцент Ірина Силка та асистент Ганна Березова відвідали Київський державний коледж туризму та готельного господарства. Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції ознайомили  студентів коледжу з особливостями підготовки фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до Днів гостинності 28 жовтня 2019