Н У Х Т

Практична підготовка – триває

28 січня 2022

Практична підготовка – триває

Тривають виробнича, технологічна та переддипломна практики здобувачів освіти нашого університету.

Майбутні фахівці закріплюють на виробництвах теоретичні знання й практичні навички, отримані в університеті. Традиційно базами практик є провідні профільні підприємства й компанії.

Зокрема, студенти, які вивчають інжиніринг поліграфічних і пакувальних виробництв та комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки, проходять практику на провідних підприємствах пакувальної та поліграфічної галузей «Evotek INC», ТОВ «Інтерагропак», ТОВ «Свєтпринт».

Наші практиканти знайомляться з діяльністю компаній, що працюють на ринку полімерної та гнучкої упаковки України, країн ближнього й дальнього зарубіжжя, опановують навички роботи та обслуговування обладнання з виготовлення упаковки для масложирової і кисломолочної продукції (наливні маргарини, легкі масла, майонези, сир і сиркові маси, кефір, сметана, йогурт), для морозива та десертів, продуктів швидкого приготування і дитячого харчування, поліпропіленової і полістирольної стрічки, одноразового посуду різної ємності, пакувальних матеріалів для харчової і нехарчової промисловості, вироблених методом ротодруку тощо.

Опублікований: 28-01-2022
Читайте також:
На кафедрі харчової хімії відбувся розширений науковий семінар

На кафедрі харчової хімії 26 березня 2018 р. відбувся розширений науковий семінар, на якому була заслухана доповідь про закінчену дисертаційну роботу «Біотехнологія утилізації відходів птахівництва з одержанням біогазу» Сергія Жадана на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 03.00.20 – біотехнологія. Науковим керівнико...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі харчової хімії відбувся розширений науковий семінар 27 березня 2018

Не лише на заняттях отримують знання здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Знання можна отримувати не лише на лекційних і практичних заняттях або відвідавши різноманітні бази практики, а й весело проводячи час на міжнародних виставках. Здобувачі другого та третього курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» відвідали «Всеукраїнський тиждень харчових технологій» разом із викладачками кафедри технології ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не лише на заняттях отримують знання здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 вересня 2021

У магію виготовлення слабоалкогольних напоїв занурилися четвертокурсники

Здобувачі групи ТБ-4-8 та доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд і Борис Хіврич відвідали Київський пивоварний завод, який входить до складу Carlsberg Ukraine, одного з найбільших виробників пива та безалкогольних напоїв в Україні. Найперше всі учасники екскурсії одягнули захисний одяг і пройшли інструктаж з те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У магію виготовлення слабоалкогольних напоїв занурилися четвертокурсники 21 квітня 2023

Будуємо StartUp-екосистему НУХТ разом!

Усіх магістрантів, хто обрав із загальноуніверситетського каталогу вибіркових дисциплін дисципліну «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами», вітаємо з початком цікавого шляху відкриттів. Це – курс, до якого доєднані тисячі студентів із усієї України. Він має менторську підтримку підприємців Естонії, Ізраїлю та реалізується у ра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Будуємо StartUp-екосистему НУХТ разом! 01 лютого 2023