Н У Х Т

Вступникам до магістратури: три кроки для виконання вимог до зарахування

28 серпня 2025

Вступникам до магістратури: три кроки для виконання вимог до зарахування

Вступники до магістратури, які отримали рекомендації на бюджет, повинні до 18:00 30 серпня виконати вимоги Правил прийому до зарахування.

Найперше, вони мають підтвердити вибір місця навчання. Це можна зробити двома способами:

- особисто в приймальній комісії вишу, куди отримана рекомендація, під час подання копій документів за допомогою КЕП або Дія. Підпис;

- дистанційно в електронному кабінеті вступника шляхом накладання кваліфікованого електронного підпису (КЕП).

Вступники, які перебувають на тимчасово окупованій території або за кордоном і не можуть отримати КЕП на ID-картку, можуть завантажити скановану копію власноруч підписаної заяви.

Після підтвердження місця навчання, вступники повинні подати до приймальної комісії копії документів, передбачених Правилами прийому. Це також можна зробити або очно у приймальній комісії, або дистанційно. У випадку дистанційного подання на кожну копію вступник має накласти кваліфікований електронний підпис.

Із переліком документів, які необхідно подати вступникам до нашого університету, можна ознайомитися за посиланням.

У випадку дистанційного подання копій документів кожний багатосторінковий документ бажано зробити одним файлом у форматі PDF і присвоїти назву, що однозначно ідентифікує його зміст.

Останній необхідний крок – укладення договору про навчання між закладом освіти та вступником (за участю одного з батьків або законних представників – для неповнолітніх вступників), який теж може бути укладений як очно, за особистої присутності вступника, так і дистанційно з накладанням кваліфікованих електронних підписів.

Тільки після виконання всіх цих кроків вступник зараховується до університету, і в електронному кабінеті статус заяви, за якою відбулося зарахування, зміниться на «Включено до наказу».

Опублікований: 28-08-2025
Читайте також:
Наукове свято на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

13 листопада 2019 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02 нашого університету відбувся успішний захист дисертації «Інтенсифікація мембранних процесів очищення нанофільтраційного пермеату молочної сироватки» аспіранта Володимира Захарова  на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 05.18.12 «Процеси та обл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукове свято на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 14 листопада 2019

Практичні поради щодо оприлюднення наукових праць отримали викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування разом із завідувачкою відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки університету Інною Путіліною почали науковий лютий, провівши консультативний семінар щодо особливостей розміщення наукових праць в університетському репозитарії та наукометричній базі Google Scholar. Під час ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні поради щодо оприлюднення наукових праць отримали викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 06 лютого 2023

Лекції від експерта служби SES на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У рамках міжнародної програми організації SES (Senior Expert Service, Germany), заснованої за підтримки провідних бізнес-асоціацій та уряду Німеччини, на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися лекції за участю експерта з Німеччини, доктора природничих наук Martin Ehret. Згідно з планом проєкту, розробленим на кафедрі,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекції від експерта служби SES на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 лютого 2021

Харчовики-технологи – у світі мікроскопічних велетнів

«Щоб побачити величне – іноді достатньо лише мікроскопа». Під таким натхненним гаслом харчовики-технологи продовжують опановувати дисципліну «Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 1. Загальна мікробіологія», відкриваючи для себе захопливий світ мікроорганізмів. Цього разу здобувачі групи ТХ-3-5 під час лабораторної роботи досліджували морф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчовики-технологи – у світі мікроскопічних велетнів 13 листопада 2025