Н У Х Т

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу «Харчові технології-2019»

01 листопада 2018

В університеті відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу «Харчові технології-2019»

1 листопада в університеті відбувся перший етап освітнього проекту «Харчові технології-2019», ініційованого Фондом Бориса Колеснікова.

Конкурсантів щиро привітали та побажали наснаги й успіху проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва і голова експертної комісії конкурсу, професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Петро Шиян.

Протягом 90 хвилин учасники конкурсу писали тести з профільних предметів. За результатами цього туру будуть відібрані 80 фіналістів, які у другому етапі презентують власні розробки членам журі конкурсу. 30 переможців проекту вирушать у січні 2019 року на Міжнародну кондитерську виставку технологій кондитерської промисловості ISM 2019 у Кельн (Німеччина).

Нагадаємо офіційне відкриття Всеукраїнського конкурсу «Харчові технології-2019» відбулося 27 вересня. Для участі у ньому зареєструвалися 1 000 студентів із Києва, Харкова, Красногоровки, Луцька, Дніпра, Одеси, Умані, Сум, Чернігова, Миколаєва, Кривого Рогу та Херсону. Конкуренція досить висока, тож побажаємо нашим студентам-учасникам вдалого старту й впевненої перемоги. Хай щастить!

Опублікований: 01-11-2018
Читайте також:
У ВР пропонують зменшити навантаження на викладачів вишів

У Верховній Раді зареєстрований законопроєкт, яким пропонується зменшити навчальне навантаження науково-педагогічних працівників вищої освіти. Зокрема, законопроєктом запропоновано зменшити навчальне навантаження науково-педагогічних працівників вищої освіти з чинних 600 годин до 400-500 годин на рік залежно від обсягу виконуваної ними наукової ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У ВР пропонують зменшити навантаження на викладачів вишів 14 серпня 2023

На зв’язку – фахові коледжі!

Фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету, Приймальної комісії, Навчально-наукового інституту харчових технологій, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доцентка та факультету біотехнології та екологічного контролю об’єдналися у прагненні переконати старшокурсників фахових ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зв’язку – фахові коледжі! 14 березня 2024

Здобувачі освіти відкривають для себе сучасне обладнання від GEA

Компанія GEA Westfalia Separator – гігант із виробництва машин і апаратів харчової, фармацевтичної та біотехнологічної галузей, вкладає ресурси та інвестує у підготовку фахівців з інжинірингу, у своє майбутнє і розвиток та Україну. Наші здобувачі освіти відкривають для себе сучасне обладнання від GEA – насоси, протизмішувіальні клапани та інше уст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти відкривають для себе сучасне обладнання від GEA 16 червня 2023

Аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів успішно захистила дисертаційну роботу

31 жовтня 2018 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи старшого викладача кафедри технології молока і молочних продуктів Уляни Кузьмик  (науковий керівник – доцент, кандидат технічних наук Наталія Ющенко). Дисертаційна робота Ульяни Кузьмик присвячена удосконаленню технології паст кисломолочних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів успішно захистила дисертаційну роботу 01 листопада 2018