Н У Х Т

Менеджери персоналу в EVO.company: сучасний офіс та живе спілкування з HR-експертами

26 вересня 2025

Менеджери персоналу в EVO.company: сучасний офіс та живе спілкування з HR-експертами

У рамках освітньої програми «Менеджмент персоналу» стартував новий сезон проєкту HR check – виїзні заняття для студентів у офісах провідних українських компаній із метою дослідження їх робочих просторів, корпоративної культури та спілкування з HR-фахівцями про інсайди роботи в професії.

У вересні за ініціативи викладачок кафедри економіки праці та менеджменту Юлії Гринюк і Олени Безпалько, а також випускниці, HR бізнес-партнерки RozetkaPay Тетяни Богдан для менеджерів персоналу-бакалаврів першого та другого курсу організовано візит до EVO.company – продуктової ІТ-компанії, яка об’єднує відомі онлайн-маркетплейси Prom.ua, Kabanchik.ua, Deal.by, Bigl.ua, Goodini.ua, Crafta.ua, MegaMaster.kz, Vchasno.com.ua, Zakupki.prom.ua, Satu.kz та інші. Це платформи, де сотні тисяч підприємців продають товари та послуги мільйонам покупців в Україні та за її межами.

Програма заходу була максимально насиченою. Спершу студенти ознайомились з умовами праці, побутом і «культурним кодом» EVO.company. Спеціалістка з адаптації співробітників Маргарита Єременко провела для них екскурсію офісом, який вражає масштабами, ергономікою та оригінальним дизайном у стилі лофт. Це приміщення колишнього заводу площею 7000 м², де кожний із трьох поверхів розділений на два рівні й обладнаний під open space. Побут в EVO.company організовано так, щоб створити максимально комфортну атмосферу для роботи 24/7: смузі- та кавовий бари, кухні, лаунж-зони, кімнати для відпочинку та сну, місця для настільних ігор, спортивна зала, душові, бібліотека, власний фуд-корт, простора тераса, де проходять корпоративні івенти, презентації та ділові зустрічі.

Фірмовою «фішкою» офісу є наявність в інтер’єрі картин сучасних українських художників, які створюють ефект перебування в арт-галереї. Робочий простір доповнюють фотозони та різноманітні тематичні експозиції. Його «роздзинкою» є виставка воєнних експонатів, придбаних за донати, серед яких – журнал Time з фото і підписом Валерія Залужного на обкладинці, велосипед Віталія Кличка та багато інших. Вона нагадує про ціну свободи, важливість постійної підтримки ЗСУ та силу благодійності.

Друга частина зустрічі пройшла у форматі панельної дискусії за участю провідних HR-фахівчинь компанії: Олени Олексієнко – керівниці HR-напряму (Chief of People Team, EVO); Тетяни Богдан – HR-бізнес-партнерки RozetkaPay (HR Business Partner, RozetkaPay); Катерини Сергієнко – керівниці команди з підбору персоналу (Team Lead, Recruitment); Ганни Цвєткової – керівниці команди з операцій з персоналом (Team Lead, People Operations, RozetkaPay) та Маргарити Єременко – спеціалістки з адаптації співробітників (Employee Onboarding Specialist). Наші менеджери персоналу мали змогу не лише послухати виступи спікерок, а й долучитися до обговорення з ними актуальних трендів у HR-сфері, поставити запитання щодо особливостей працевлаштування в ІТ-компаніях, можливостей кар’єрного старту і професійного розвитку, факапів та успішних кейсів в їх особистому досвіді. Найцікавіші та найвлучніші запитання були відзначені подарунками – футболками з логотипом компанії, а всі учасники заходу отримали фірмовий мерч на згадку. Подія завершилася приємним сюрпризом від організаторів – кава-брейком і спілкуванням у неформальній атмосфері.

Колектив кафедри економіки праці та менеджменту і студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу» вдячні EVO.company за політику максимальної відкритості та підтримку молодих талантів, а її HR-команді – за професіоналізм і готовність ділитися експертизою з майбутнім поколінням ейчарів, незважаючи на шалені графіки та робочі дедлайни. Особлива подяка за сприяння в організації та гостинність – Тетяні Богдан, випускниці освітньої програми, яка вже понад 10 років у HR-професії будує партнерські відносини між бізнесом і командами, які його створюють.

Опублікований: 26-09-2025
Читайте також:
Вітання переможцям Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерного мислення!

Студенти першого курсу (груп ПСК21, КТМ21, ВХК21, АКТ21б) Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ традиційно взяли участь у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерного мислення «Бебрас» та отримали чудові результати! Сертифікати з відмінним результатом за 1 місце отримали Даніїл Артеменко і Владислав Яненко (обидва – гр. ПСК21)....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання переможцям Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерного мислення! 27 січня 2022

Підписано меморандум про співпрацю з Коледжем Сент Лоуренс (Канада)

Колектив університету безупинно продовжує розвивати міжнародну співпрацю. Черговим кроком до розширення кола зарубіжних партнерів стало підписання меморандуму про співпрацю зі St. Lawrence College. Ініціаторами стали завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний і доцентка кафедри Оксана Топчій. St. Lawrence College (SLC)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підписано меморандум про співпрацю з Коледжем Сент Лоуренс (Канада) 17 січня 2024

Як організувати роботу у м’ясному цеху закладу ресторанного господарства знають студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Важливим аспектом закріплення набутих теоретичних знань студентами є практичні заняття. Для студентів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Анастасією Спільчук було проведено відкрите практичне заняття «Організація роботи м'ясного цеху в закладах ресторанного господарства» з дисципліни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як організувати роботу у м’ясному цеху закладу ресторанного господарства знають студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 16 листопада 2018

Фінішувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилося навчання чергового набору слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». У цей непростий для нашої країни час викладачі кафедри з модераторкою, професоркою Тетяною Сильчук організували на високому методичному рівні заняття із залученням компетентних науково-педагогічн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 20 грудня 2022