Н У Х Т

Менеджери персоналу в EVO.company: сучасний офіс та живе спілкування з HR-експертами

26 september 2025

Менеджери персоналу в EVO.company: сучасний офіс та живе спілкування з HR-експертами

У рамках освітньої програми «Менеджмент персоналу» стартував новий сезон проєкту HR check – виїзні заняття для студентів у офісах провідних українських компаній із метою дослідження їх робочих просторів, корпоративної культури та спілкування з HR-фахівцями про інсайди роботи в професії.

У вересні за ініціативи викладачок кафедри економіки праці та менеджменту Юлії Гринюк і Олени Безпалько, а також випускниці, HR бізнес-партнерки RozetkaPay Тетяни Богдан для менеджерів персоналу-бакалаврів першого та другого курсу організовано візит до EVO.company – продуктової ІТ-компанії, яка об’єднує відомі онлайн-маркетплейси Prom.ua, Kabanchik.ua, Deal.by, Bigl.ua, Goodini.ua, Crafta.ua, MegaMaster.kz, Vchasno.com.ua, Zakupki.prom.ua, Satu.kz та інші. Це платформи, де сотні тисяч підприємців продають товари та послуги мільйонам покупців в Україні та за її межами.

Програма заходу була максимально насиченою. Спершу студенти ознайомились з умовами праці, побутом і «культурним кодом» EVO.company. Спеціалістка з адаптації співробітників Маргарита Єременко провела для них екскурсію офісом, який вражає масштабами, ергономікою та оригінальним дизайном у стилі лофт. Це приміщення колишнього заводу площею 7000 м², де кожний із трьох поверхів розділений на два рівні й обладнаний під open space. Побут в EVO.company організовано так, щоб створити максимально комфортну атмосферу для роботи 24/7: смузі- та кавовий бари, кухні, лаунж-зони, кімнати для відпочинку та сну, місця для настільних ігор, спортивна зала, душові, бібліотека, власний фуд-корт, простора тераса, де проходять корпоративні івенти, презентації та ділові зустрічі.

Фірмовою «фішкою» офісу є наявність в інтер’єрі картин сучасних українських художників, які створюють ефект перебування в арт-галереї. Робочий простір доповнюють фотозони та різноманітні тематичні експозиції. Його «роздзинкою» є виставка воєнних експонатів, придбаних за донати, серед яких – журнал Time з фото і підписом Валерія Залужного на обкладинці, велосипед Віталія Кличка та багато інших. Вона нагадує про ціну свободи, важливість постійної підтримки ЗСУ та силу благодійності.

Друга частина зустрічі пройшла у форматі панельної дискусії за участю провідних HR-фахівчинь компанії: Олени Олексієнко – керівниці HR-напряму (Chief of People Team, EVO); Тетяни Богдан – HR-бізнес-партнерки RozetkaPay (HR Business Partner, RozetkaPay); Катерини Сергієнко – керівниці команди з підбору персоналу (Team Lead, Recruitment); Ганни Цвєткової – керівниці команди з операцій з персоналом (Team Lead, People Operations, RozetkaPay) та Маргарити Єременко – спеціалістки з адаптації співробітників (Employee Onboarding Specialist). Наші менеджери персоналу мали змогу не лише послухати виступи спікерок, а й долучитися до обговорення з ними актуальних трендів у HR-сфері, поставити запитання щодо особливостей працевлаштування в ІТ-компаніях, можливостей кар’єрного старту і професійного розвитку, факапів та успішних кейсів в їх особистому досвіді. Найцікавіші та найвлучніші запитання були відзначені подарунками – футболками з логотипом компанії, а всі учасники заходу отримали фірмовий мерч на згадку. Подія завершилася приємним сюрпризом від організаторів – кава-брейком і спілкуванням у неформальній атмосфері.

Колектив кафедри економіки праці та менеджменту і студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу» вдячні EVO.company за політику максимальної відкритості та підтримку молодих талантів, а її HR-команді – за професіоналізм і готовність ділитися експертизою з майбутнім поколінням ейчарів, незважаючи на шалені графіки та робочі дедлайни. Особлива подяка за сприяння в організації та гостинність – Тетяні Богдан, випускниці освітньої програми, яка вже понад 10 років у HR-професії будує партнерські відносини між бізнесом і командами, які його створюють.

Published on: 26-09-2025
Read also:
Успішний захист дисертації: нові горизонти у галузі біотехнологій

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся черговий захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». Свою роботу мала честь представляти здобувачка кафедри Дар’я П’ятецька. До складу разової спеціалізованої вченої ради увійшли: доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри бі...

READ YOURSELF

Успішний захист дисертації: нові горизонти у галузі біотехнологій 28 may 2024

Нова дисципліна на кафедрі експертизи харчових продуктів, що викликає зацікавленість у здобувачів

У рамках навчального процесу здобувачі третього курсу кафедри експертизи харчових продуктів опановують нову дисципліну – «Експертиза технологічних процесів», яку викладає доцентка Оксана Вашека. У межах курсу вони провели серію захопливих лабораторних робіт під керівництвом асистентки Анни Логінової, де досліджували особливості термічного обробленн...

READ YOURSELF

Нова дисципліна на кафедрі експертизи харчових продуктів, що викликає зацікавленість у здобувачів 21 march 2025

Презентуємо сучасні можливості університетської науки

12 серпня 2025 року в нашому університеті за участі представників Міністерства освіти і науки України – генерального директора директорату розвитку науки Григорія Мозолевича, керівниці експертної групи з питань розвитку та роботи з дослідницькою та критичною інфраструктурою директорату розвитку науки Зої Петренко, державної експертки Олени Заїки та...

READ YOURSELF

Презентуємо сучасні можливості університетської науки 19 august 2025

Digital-Великдень на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

До світлого свята Великодня факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В.Ф. Доценка ініціював Digital-Великдень. Свято Великодня символізує нове життя, надію, перемогу добра над злом. Саме у темні часи особливе значення має світле свято людяності та небайдужості, а символи цього свята прикрашають святковий стіл кожн...

READ YOURSELF

Digital-Великдень на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 14 may 2024