Н У Х Т

Запрошуємо на відкриту зустріч з експертною групою з акредитації ОП «Туризм і рекреація»

Відкрита зустріч з експертною групою: ID 59848 Національний університет харчових технологій ОП «Туризм і рекреація»

Час: 22 жовтня 2024 12:20 – 13:00

Підключитись до конференції: https://us02web.zoom.us/j/89949358877?pwd=CMiQ7FtMuTmQWOxvukQmoTAlTed6jp.1

Ідентифікатор конференції: 899 4935 8877

Пароль: 2024

Опублікований: 15-10-2024
Читайте також:

Запрошуємо на відкриту зустріч з експертами з акредитації ОП «Екологія, екоменеджмент та екоаудит»

Відкрита зустріч з експертами: ID 60413 Національний університет харчових технологій, ОП «Екологія, екоменеджмент та екоаудит»   Час: 08 жовтня 2024 14:00 Підключитись до конференції Zoom: https://us05web.zoom.us/j/83386379525?pwd=ZOTngizQst8iJLopTAoZSetO6WaDCX.1 Ідентифікатор конференції: 833 8637 9525 Пароль: 2024

Графік подання заяв про акредитацію в 2024/2025 н.р.

Графік подання заяв про акредитацію у 2024-2025 н.р. Дивитись

ХІІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції»

до 21 листопада 2024

21 листопада в університеті відбудеться ХІІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції». До участі запрошуються науковці, що мають завершені експериментальні дослідження і впровадження у виробництво та спеціалісти галузі, що займаються науково-практичною ді...

План проведення гостьових лекцій

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ГОСТЬОВИХ ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЙ (семінарів, майстер-класів, тренінгів тощо) вітчизняними професорами, провідними фахівцями, практиками у межах навчального процесу у синхронному режимі на 2024-2025 н.р. ДИВИТИСЯ ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ГОСТЬОВИХ ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЙ (семінарів, майстер-класів, тренінгів тощо) закордонними професорами,...