Н У Х Т

Підвищуємо кваліфікацію працівників галузі і у дистанційному режимі

17 вересня 2020

Підвищуємо кваліфікацію працівників галузі і у дистанційному режимі

Колектив Інституту післядипломної освіти НУХТ продовжує активно підвищувати кваліфікацію працівників харчової, переробної і суміжних галузей.

Науковцями кафедри переробки сільськогосподарської продукції, доцентами Володимиром Куяновим, Андрієм Соболєвим, Віктором Маласаєм, Олександром Миропольським та іншими у дистанційному режимі проведена низка занять з насінництва та технології зберігання зерна.

Зокрема, керівники і фахівці ТОВ «Зернокомплекс «Сиваш» підвищили кваліфікацію за темами «Застосування сучасних технологій, обладнання та контролю безпечності і якості зерна при зберіганні на елеваторі» і «Технології, обладнання та контроль безпечності і якості насіннєвого матеріалу і зерна»; керівники і фахівці ТОВ «Агрокомплекс «Зелена долина» – за темами «Техніка, технології і хімконтроль приймання, зберігання і сушіння зерна та насіннєвого матеріалу» та «Безпечне застосування пестицидів і агрохімікатів».

Крім того, спільно з фахівцями «PROFI CLUB» проведене дистанційне підвищення кваліфікації аудиторів із безпеки громадського харчування.

Робота триває!

Опублікований: 17-09-2020
Читайте також:
Гостьова лекція для здобувачів освіти коледжів: формуємо культуру здорового харчування в українському контексті

Заступниця декана факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка, лекторка навчальної дисципліни «Основи нутриціології» Олена Тищенко прочитала гостьову лекцію для здобувачів освіти відокремлених структурних підрозділів нашого університету. До освітнього онлайн-простору долучилися студенти Полтавського фахового коледжу, Кам'янець-Подільського фахового ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для здобувачів освіти коледжів: формуємо культуру здорового харчування в українському контексті 26 листопада 2025

Перший науковий захід нового навчального року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Перший науковий захід у 2019-2020 навчальному році – науковий семінар «Сучасні аспекти використання пряно-ароматичних трав та спецій у закладах ресторанного господарства» проведений кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції спільно з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України 27 вересня 2019 р. Захід відбувся завдяки с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший науковий захід нового навчального року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 30 вересня 2019

Новий аспект біотехнології відкрила для себе магістрантка під час переддипломної практики

В Україні є кілька підприємств, що спеціалізуються на такій цікавій галузі біотехнології як вирощування їстівних грибів. Одне з них знаходиться безпосередньо в Києві – це ТДВ «ЕСМАШ». Саме там проходить переддипломну практику магістрантка ІІ курсу кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Рудкевич. Вона зізнається, що дізналася та побачила багато...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий аспект біотехнології відкрила для себе магістрантка під час переддипломної практики 02 жовтня 2017

Крок до успіху в сфері фармацевтичної промисловості зробили четвертокурсниці кафедри біотехнології і мікробіології

Проходження практики на такому унікальному підприємстві, як ТОВ «БіоТестЛаб», для студенток-біотехнологів 4-го курсу Юлії Волошенюк, Вікторії Гафенко та Марії Хільченко виявилось «щасливим квитком» до майбутнього працевлаштування. ТОВ «БіоТестЛаб» – єдиний в Україні виробник широкого асортименту ветеринарних біологічних препаратів: вакцин для птиц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок до успіху в сфері фармацевтичної промисловості зробили четвертокурсниці кафедри біотехнології і мікробіології 12 лютого 2018