Колектив Інституту післядипломної освіти НУХТ продовжує активно підвищувати кваліфікацію працівників харчової, переробної і суміжних галузей.
Науковцями кафедри переробки сільськогосподарської продукції, доцентами Володимиром Куяновим, Андрієм Соболєвим, Віктором Маласаєм, Олександром Миропольським та іншими у дистанційному режимі проведена низка занять з насінництва та технології зберігання зерна.
Зокрема, керівники і фахівці ТОВ «Зернокомплекс «Сиваш» підвищили кваліфікацію за темами «Застосування сучасних технологій, обладнання та контролю безпечності і якості зерна при зберіганні на елеваторі» і «Технології, обладнання та контроль безпечності і якості насіннєвого матеріалу і зерна»; керівники і фахівці ТОВ «Агрокомплекс «Зелена долина» – за темами «Техніка, технології і хімконтроль приймання, зберігання і сушіння зерна та насіннєвого матеріалу» та «Безпечне застосування пестицидів і агрохімікатів».
Крім того, спільно з фахівцями «PROFI CLUB» проведене дистанційне підвищення кваліфікації аудиторів із безпеки громадського харчування.
Робота триває!