Н У Х Т

Підвищуємо кваліфікацію працівників галузі і у дистанційному режимі

17 вересня 2020

Підвищуємо кваліфікацію працівників галузі і у дистанційному режимі

Колектив Інституту післядипломної освіти НУХТ продовжує активно підвищувати кваліфікацію працівників харчової, переробної і суміжних галузей.

Науковцями кафедри переробки сільськогосподарської продукції, доцентами Володимиром Куяновим, Андрієм Соболєвим, Віктором Маласаєм, Олександром Миропольським та іншими у дистанційному режимі проведена низка занять з насінництва та технології зберігання зерна.

Зокрема, керівники і фахівці ТОВ «Зернокомплекс «Сиваш» підвищили кваліфікацію за темами «Застосування сучасних технологій, обладнання та контролю безпечності і якості зерна при зберіганні на елеваторі» і «Технології, обладнання та контроль безпечності і якості насіннєвого матеріалу і зерна»; керівники і фахівці ТОВ «Агрокомплекс «Зелена долина» – за темами «Техніка, технології і хімконтроль приймання, зберігання і сушіння зерна та насіннєвого матеріалу» та «Безпечне застосування пестицидів і агрохімікатів».

Крім того, спільно з фахівцями «PROFI CLUB» проведене дистанційне підвищення кваліфікації аудиторів із безпеки громадського харчування.

Робота триває!

Опублікований: 17-09-2020
Читайте також:
Вокаліст Волинського коледжу НУХТ – срібний призер обласного конкурсу української патріотичної пісні

Два дні поспіль у місті Луцьку тривав обласний конкурс патріотичної пісні «Срібні дзвіночки», що проводився Волинським державним центром естетичного виховання учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів спільно з управлінням освіти і науки обласної державної адміністрації. У заході взяли участь учні загальноосвітніх шкіл, ліц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вокаліст Волинського коледжу НУХТ – срібний призер обласного конкурсу української патріотичної пісні 03 лютого 2020

Аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готується до захисту дисертації

31 жовтня на розширеному засіданні кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології фруктового і желейно-фруктового мармеладу з регульованим вмістом цукрів» аспірантки Наталії Оверчук. Наукова керівниця – професорка Юлія Камбулова. На засідання були запрошені дирек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готується до захисту дисертації 02 листопада 2023

Флешмоб до Дня Незалежності

Кафедра маркетингу з нагоди Дня Незалежності України провела флешмоб «Разом ми сильні» серед здобувачів освіти та викладачів. Учасники поділилися своїми фото з символікою України, як державною, так і народною. Світлини були опубліковані на сторінках соціальних мереж кафедри.

ЧИТАТИ ДАЛІ

Флешмоб до Дня Незалежності 25 серпня 2022

Як другокурсники спеціальності «Туризм» екологічну свідомість формують

1 квітня 2021 р. здобувачі-другокурсники спеціальності 242 «Туризм» під час кураторської години взяли участь в онлайн-події «Сортувати чи протестувати? Що варто робити, аби допомогти планеті» разом із Юлією Маклюк у рамках проєкту «Зелена Академія». Бути дружнім до природи не завжди легко – інколи здається, що це вимагає надзусиль. Кліматичні акти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як другокурсники спеціальності «Туризм» екологічну свідомість формують 05 квітня 2021