Н У Х Т

Підсумовано громадське обговорення бакалаврської освітньо-професійної програми 131 «Прикладна механіка»

26 квітня 2022

Підсумовано громадське обговорення бакалаврської освітньо-професійної програми 131 «Прикладна механіка»

Важливим кроком у розвитку технічної освіти, як однієї зі складових будівництва успішної каїни, є фаховий та якісний підхід до розроблення освітніх програм. Тому, 21 квітня 2022 року в рамках засідання кафедри мехатроніки та пакувальної техніки відбулася зустріч із робочою групою з розроблення освітньо-професійних програм кафедри.

Зокрема, обговорили освітньо-професійну програму «Прикладна механіка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 131 «Прикладна механіка» галузі знань 13 «Механічна інженерія».

До зустрічі були запрошені також стейкхолдери – фахівці підприємств ТОВ «КАМОЦЦІ»,  ТОВ «ПАКУВАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ», ПрАТ «Укрпластик», а також представники спільноти здобувачів вищої освіти.

Новітні технології в підході до розроблення освітніх програм допоможуть  відповідати викликам часу. Робоча група розглянула рецензії, відгуки та пропозиції щодо покращення освітньої програми. Спільною відповідальністю було окреслено створення студентам умов для якісного здобуття практичних навиків, які вони зможуть застосувати після завершення навчання.

Мета покращення освітньої програми – необхідність післявоєнного економічного зростання регіону, адже багато вітчизняних й іноземних інвесторів зацікавлені у відкритті нових підприємств і працевлаштуванні кваліфікованих фахівців, яких готує наш університет.

Опублікований: 26-04-2022
Читайте також:
Відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів» для здобувачів першого року навчання освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». На відкритій лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 жовтня 2021

У навчально-науковому комплексі університету розпочався навчальний рік

У навчально-науковому комплексі нашого університету розпочався черговий навчальний рік. Цього року він стартує в надскладних умовах повномасштабної війни. Та наш колектив ніколи не стояв осторонь непростих викликів і пише історію нашої країни разом із тими, хто ціною власного життя виборює її незалежність і долає окупантів. 31 серпня 2022 року із ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У навчально-науковому комплексі університету розпочався навчальний рік 05 вересня 2022

Міжнародний день англійської мови на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Міжнародний день англійської мови або День англійської мови в ООН – свято, що відзначається щорічно 23 квітня. Воно було засноване ООН відносно нещодавно – в 2010 році для святкування багатомовності та культурного різноманіття, а також для сприяння рівноправному використанню всіх шести офіційних мов ООН. Дата 23 квітня була обрана на пам’ять про в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний день англійської мови на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 26 квітня 2021

Триває підготовка до наукового свята

Триває підготовка до наукового свята – 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка цього року відбудеться 15-16 квітня. На цей час організаційний комітет отримав понад 1200 тез доповідей від охочих взяти участь. Заявки на участь у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває підготовка до наукового свята 24 березня 2021