Н У Х Т

Поглиблення міжнародного співробітництва кафедри економіки праці і менеджменту

07 травня 2025

Поглиблення міжнародного співробітництва кафедри економіки праці і менеджменту

Розвивається міжнародне співробітництво кафедри економіки праці і менеджменту. За ініціативи завідувачки кафедри, професорки Тамари Березянко та професора кафедри Ігоря Галиці між нашим університетом і Науково-технічною організацією «Teadmus OU» (Естонія) укладено договір про науково-технічну співпрацю. У рамках цього договору співробітники кафедри пройшли стажування в НТО «Teadmus OU», а також викладачі були акредитовані й отримали статус міжнародних експертів з менеджменту в означеній організації.

Науково-педагогічні працівники кафедри неодноразово брали участь у заходах, організованих НТО «Teadmus OU» (конференціях, дискусіях тощо). Разом із естонськими колегами проведено дослідження, результати яких висвітлені в провідних  рецензованих міжнародних журналах «Marketing and Branding Research» (Канада) та «Journal Innovative Economics and Managemen2 (Грузія). Нещодавно викладачі кафедри завершили наукову розробку «Intellectual-competitive games as a tool for improving planning and organization of production in the conditions of digitalization», яка впроваджена в практичну діяльність НТО «Teadmus OU».

Крім того, співробітники кафедри активно співпрацюють з Міжнародним інноваційним кластером «ReedBASE» (Німеччина, Румунія, Молдова, Україна). Колектив викладачів кафедри підготував наукову розробку «Strategic Principles of Science and Business Interaction in the Context of Digitalization», яка успішно реалізована в практичній діяльності кластеру. За результатами реалізації наукових розробок отримано сертифікати про впровадження.

Опублікований: 07-05-2025
Читайте також:
Студенти кафедри готельно-ресторанної справи презентували свої оригінальні ідеї щодо тематичного оформлення столів

Щорічно між групами студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр», у рамках лабораторних занять з дисципліни «Ресторанна справа», проводиться конкурс з тематичного оформлення столів до різних свят чи подій. Цього року марафон дружніх змагань розпочала група ГС-1-3. Студентами були обрані різні темат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи презентували свої оригінальні ідеї щодо тематичного оформлення столів 18 квітня 2018

Актуальні питання вибору професії

Доцент кафедри вищої математики імені проф. Можара В.І. Володимир Листопад активно продовжує відвідувати школи, запрошуючи школярів на навчання до нашого університету. 6 травня 2024 року він побував у школі ІІ-ІІІ ступенів №319 імені Валерія Лобановського міста Києва, де зустрівся із учнями 10-11 класів. Викладач розповів їм про переваги навчання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання вибору професії 07 травня 2024

Нові медіаосвітні компетентності набув викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Однією з глобальних цілей сталого розвитку, затверджених у 2015 році на саміті ООН, є забезпечення всеохоплюючої і справедливої якісної освіти та заохочення до навчання впродовж усього життя для всіх. Старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко пройшов онлайн-навчання по програмі підвищення кваліфікації  ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові медіаосвітні компетентності набув викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 квітня 2021

Інтеграція теорії та практики: реалізація унікального професійного досвіду під час педагогічної практики

Здобувачка ступеня PhD за освітньо-науковою програмою «Біотехнологія» Ганна Бондар підійшла до проходження своєї педагогічної практики з особливою відповідальністю та інноваційністю. Водночас будучи фахівчинею-практиком, яка щоденно працює з високоінноваційними хроматографічними системами на фармацевтичному підприємстві, Ганна ефективно суміщає сво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтеграція теорії та практики: реалізація унікального професійного досвіду під час педагогічної практики 08 березня 2024