Н У Х Т

Поглиблення міжнародного співробітництва кафедри економіки праці і менеджменту

07 травня 2025

Поглиблення міжнародного співробітництва кафедри економіки праці і менеджменту

Розвивається міжнародне співробітництво кафедри економіки праці і менеджменту. За ініціативи завідувачки кафедри, професорки Тамари Березянко та професора кафедри Ігоря Галиці між нашим університетом і Науково-технічною організацією «Teadmus OU» (Естонія) укладено договір про науково-технічну співпрацю. У рамках цього договору співробітники кафедри пройшли стажування в НТО «Teadmus OU», а також викладачі були акредитовані й отримали статус міжнародних експертів з менеджменту в означеній організації.

Науково-педагогічні працівники кафедри неодноразово брали участь у заходах, організованих НТО «Teadmus OU» (конференціях, дискусіях тощо). Разом із естонськими колегами проведено дослідження, результати яких висвітлені в провідних  рецензованих міжнародних журналах «Marketing and Branding Research» (Канада) та «Journal Innovative Economics and Managemen2 (Грузія). Нещодавно викладачі кафедри завершили наукову розробку «Intellectual-competitive games as a tool for improving planning and organization of production in the conditions of digitalization», яка впроваджена в практичну діяльність НТО «Teadmus OU».

Крім того, співробітники кафедри активно співпрацюють з Міжнародним інноваційним кластером «ReedBASE» (Німеччина, Румунія, Молдова, Україна). Колектив викладачів кафедри підготував наукову розробку «Strategic Principles of Science and Business Interaction in the Context of Digitalization», яка успішно реалізована в практичній діяльності кластеру. За результатами реалізації наукових розробок отримано сертифікати про впровадження.

Опублікований: 07-05-2025
Читайте також:
Викладачі університету – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів, що працює 9-10 вересня 2020 р. у заміському еко-комплексі «Долина Страусів» (с. Ясногородка, Київська обл.) Форум відбувається з дотриманням усіх санітарних норм і правил. Основні теми – юридичний супровід і захист пивного біз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів 10 вересня 2020

Особливості професій сфери технологій харчової продукції від викладачів і здобувачів

10 грудня 2024 року у рамках договору про співпрацю викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі здобувачами освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка провели виїзний профорієнтаційний воркшоп для учнів 10-х класів ліцею № 130 м. Києва ім. Данте Аліг’єрі. Доцентка кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості професій сфери технологій харчової продукції від викладачів і здобувачів 11 грудня 2024

Викладачі НУХТ – у молодіжних ініціативах

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, Посол Всесвітнього Альянсу Молоді Марія Омельченко взяла участь у міжнародному онлайн-моделюванні засідання Європейського Парламенту (Model European Parliament, MEP), організованому ініціативою «Посли європейської молоді в Україні». Захід був присвячений детальному знайомству з роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ – у молодіжних ініціативах 26 серпня 2025

Розширили фаховий рівень викладання викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 11 по 23 березня 2019 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції пройшли планове підвищення кваліфікації в Інституті післядипломної освіти Національного університету харчових технологій. Зазначені два тижні доцент Олена Павлюченко та асистент Ганна Березова присвятили навчанню за програмою для працівників лабораторій та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширили фаховий рівень викладання викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 25 березня 2019