Н У Х Т

Нові наукові висоти підкорюють наші здобувачі освіти

18 травня 2021

Нові наукові висоти підкорюють наші здобувачі освіти

Нові наукові висоти підкорюють наші здобувачі освіти, впевнено вирішуючи завдання проєктування деталей і вузлів обладнання для харчової та фармацевтичної галузі. Свої компетенції вони підтверджують на авторитетних конкурсах, зокрема на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із галузі знань «Механічна інженерія», підсумкова науково-практична конференція якого відбулася у Сумському державному університеті. Цього року до фіналу конкурсу вийшли 40 студентів із 19 закладів вищої освіти, і серед них здобувач освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого НУХТ Роман Савчук, який під керівництвом професора кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олександра Литвиненка представив у секції «Сучасні технології промислового виробництва» наукову роботу «Порівняльні дослідження стійкості сучасних твердосплавних кінцевих фрез».

За швидке вирішення складних інженерних завдань, феєричну і обґрунтовану презентацію своїх розробок наш студент був нагороджений Дипломом другого ступеня.

Нагадаємо, у минулих конкурсах такі перемоги здобували студенти інженерно-технічного інституту Орест Синільник і Андрій Горайчук. Ці відзнаки – гордість для університету.

Звернемо увагу, що наші студенти перемагають за підтримки провідних вчених у галузі механічної інженерії та машинобудування – професора Олександра Литвиненка та доцента Юрія Бойка, які активно залучають молодь до наукової роботи та передають професійний досвід.

Вітаємо переможця і його наукового керівника!

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв закликає здобувачів освіти не втрачати нагоди навчитися творчо мислити та творити нове, отримати важливі для професійної діяльності компетенції, адже бути інженером – це круто і вигідно! Приєднуйтеся до дослідницьких команд учених університету, які завжди відкриті до співпраці та радіють вашим успіхам!

Опублікований: 18-05-2021
Читайте також:
Гостьовий лекторій до Всесвітнього дня якості на кафедрі готельно-ресторанної справи

До Всесвітнього дня якості, що відзначається 10 листопада, доцентка кафедри готельно-ресторанної справи і лекторка навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» Наталія Бондар організувала гостьовий лекторій від зовнішнього стейкхолдера і топового професіонала. Гостьова спікерка – міжнародна про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьовий лекторій до Всесвітнього дня якості на кафедрі готельно-ресторанної справи 17 листопада 2022

Конкурс чи захист дипломних проєктів?

Як конкурс на кращу упаковку виглядав захист дипломних робіт наших здобувачів бакалаврського ступеня, які навчалися за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» (спеціальність 186 «Видавництво і поліграфія») на кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв. Серед представлених робіт варті уваги ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс чи захист дипломних проєктів? 20 червня 2022

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» успішно завершено!

30 квітня на кафедрі експертизи харчових продуктів в онлайн-форматі відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Цей захід об’єднав талановитих студентів із провідних закладів вищої освіти України: Харківського національного економічного ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» успішно завершено! 01 травня 2025

Зміни – закон життя

Зараз Україні як ніколи потрібні справжні професіонали своєї справи, тому навчальний процес в нашому університеті не тільки продовжується, а й вдосконалюється. Наразі на кафедрі біотехнології і мікробіології закінчилося громадське обговорення оновленого варіанту освітньо-професійної програми (ОПП) «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміни – закон життя 10 травня 2022