Н У Х Т

Перша гостьова лекція в новому навчальному році для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

03 вересня 2021

Перша гостьова лекція в новому навчальному році для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів навчальний рік для здобувачів освітнього ступеню «Магістр», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», розпочався з гостьової лекції з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів».

Із особливостями органічного виробництва в Україні та світі, експортом вітчизняної органічної продукції здобувачів ознайомив спеціальний гість – виконавчий директор Федерації органічного руху України Андрій Коняшин.

Представлений матеріал спонукав до жвавої дискусії та викликав зацікавленість студентів і викладачів кафедри. Здобувачі вищої освіти відчули важливість і перспективність обраної професії, отримали відповіді на актуальні питання, безпосередньо пов’язані з їх майбутньою професійною діяльністю. 

Опублікований: 03-09-2021
Читайте також:
У цифровому освітньому просторі – засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий онлайн-лекторій, спікером якого виступила Олена Сініціна, канд. екон. наук, засновниця та керівниця професійного дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks. Освітній захід проведено в рамках вивчення вибіркової освітньої компоненти «Інтелектуальна власність та методи дослідження в гал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У цифровому освітньому просторі – засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks 13 лютого 2025

У Науково-технічній бібліотеці університету розпочала роботу тематична виставка

2017 рік оголошений Міжнародним роком стійкого туризму в інтересах розвитку. Генеральна Асамблея ООН прийняла резолюцію про важливість міжнародного туризму, який сприяє кращому взаєморозумінню між народами в усьому світі, підвищує обізнаність про багату спадщину різних цивілізацій і допомагає кращому розумінню цінностей, властивих різним культурам,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Науково-технічній бібліотеці університету розпочала роботу тематична виставка 20 лютого 2017

Наші на «Цукровому Давосі-2021»

І влітку викладачі наших кафедр продовжують займатися науковими дослідженнями та брати участь науково-технічних конференціях. 14-15 липня 2021р. у м. Ладижин Вінницької області працювала науково-технічна конференція «Цукровий Давос-2021», організована відділом технології цукру, цукровмісних продуктів та інгредієнтів Інституту продовольчих ресурсів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші на «Цукровому Давосі-2021» 15 липня 2021

Все про органічній рух в Україні магістрам кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

27 вересня 2019 року студенти групи ТО-1-14М разом із викладачем кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, доцентом Наталією Фалендиш відвідали ХV Виставку екотоварів ЕКО-Ехро у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ). Студенти ознайомилися з асортиментом органічної продукції українського та зарубіжного виробництва. Відбулося ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Все про органічній рух в Україні магістрам кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 вересня 2019