Н У Х Т

«Солодка» пізнавальна подорож студентів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

26 грудня 2018

«Солодка» пізнавальна подорож студентів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти групи ТХ-3-14ск Навчально-наукового інституту харчових технологій з наставником, доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали демонстраційний центр «Шоколадна фабрика ROSHEN».

Спочатку група переглянула фільм про історію та технологію виробництва найпопулярнішого у світі смаколика – шоколаду. Цікавим і пізнавальним для студентів стало знайомство з роботою найсучаснішої лінії для виробництва шоколадних плиток. Після демонстрації роботи обладнання, кожному учаснику дали можливість відчути себе дизайнером упаковки для щойно виготовленого шоколаду та проявити фантазію і креативність. Насамкінець студенти отримали солодкі презенти в святковій упаковці, яка була розроблена ними власноруч.  

Відвідування центру сприятиме кращому опануванню матеріалу під час вивчення теми «Технологія шоколаду» з дисципліни «Технології кондитерських виробів», що чекає на студентів у весняному семестрі.

Опублікований: 26-12-2018
Читайте також:
Члени наукового студентського гуртка «Експерти» апробовують результати своїх досліджень

Молоді науковці кафедри експертизи харчових продуктів, які є членами наукового студентського гуртка «Експерти», апробовують результати своїх досліджень на міжнародних і всеукраїнських наукових конференціях. У збірниках матеріалів ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Стратегічно-інноваційний розвиток суб’єктів економічної системи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Члени наукового студентського гуртка «Експерти» апробовують результати своїх досліджень 09 грудня 2019

Профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

Професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін та асистентка кафедри Марія Омельченко відвідали Спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови №15 міста Києв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 27 травня 2024

Вступникам варто завчасно перевірити свої дані в ЄДЕБО

Цьогорічним вступникам до закладів вищої освіти пропонують завчасно звірити правильність своїх даних в Єдиній державній електронній базі з питань освіти з даними у документі про повну загальну середню освіту (до 2019 року була назва «атестат», з 2019 року – «свідоцтво») і сертифікаті ЗНО (прізвище, ім'я, по батькові, дата народження, стать, громадя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам варто завчасно перевірити свої дані в ЄДЕБО 23 липня 2020

Захисти виробничої практики на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулися захисти звітів з виробничої практики здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» ІV курсу (групи ХЧ-4-1; Х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти виробничої практики на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 жовтня 2022