Н У Х Т

«Зелена миля 2018» у навчально-науковому комплексі НУХТ

01 червня 2018

«Зелена миля 2018» у навчально-науковому комплексі НУХТ

1 червня колективи структурних підрозділів навчально-наукового комплексу НУХТ долучилися до Всеукраїнського забігу «Зелена миля 2018».

Забіг відбувся у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ з метою популяризації фізичної культури та спорту, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я, залучення студентської молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ на старт вийшли близько 150 учасників, серед яких були усі студенти перших курсів, заступники директора з навчальної, виховної, господарської роботи, завідувачі відділень, голови циклових комісій, викладачі і співробітники коледжу, а також гості, які виявили бажання взяти участь у забігу.

Після проходження фінішної лінії кращі бігуни були відзначені пам’ятними призами.

Кращому спортсмену коледжу 2017-2018р., якою виявилась студентка 11-А групи Анна Лобчук, керівник фізичного виховання Олександр Шерстюк вручив почесну нагороду.

Нагадаємо, що захід ініційований Міністерством освіти і науки України спільно зі Спортивною студентською спілкою України та Національним олімпійським комітетом України. Забіг відбувся одночасно в усіх регіонах України на центральних вулицях міст, селищ або у паркових зонах, на стадіонах та в інших місцях.

Бажаємо усім учасниками забігу «Зелена миля 2018» довголіття у спорті і до зустрічі на бігових доріжках!

Опублікований: 01-06-2018
Читайте також:
Університет покращив свої позиції у рейтингу ТОП-200

Центр міжнародних проектів «Євроосвіта» в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence оприлюднив новий академічний рейтинг вищих навчальних закладів України «ТОП-200 Україна 2018». Наш університет завжди займає провідні позиції у цьому рейтингу. Цього року він посів 17 місце з-поміж 200 вишів Укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет покращив свої позиції у рейтингу ТОП-200 06 червня 2018

Технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою для наших студентів від пивоварів м. Бровари

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-3-8 у рамках ознайомчої практики відвідав міні-пивоварню «Школа пивоварів ABC» у м. Бровари. Головний технолог пивоварні, аспірант кафедри Олександр Руденко детально розповів про всі технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою. Пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою для наших студентів від пивоварів м. Бровари 27 вересня 2019

Вдалий вибір професії – перший крок до успішного майбуття

18 лютого у Полтавському фаховому коледжі НУХТ відбувся День відкритих дверей. До навчального закладу завітали випускники шкіл і професійно-технічних закладів освіти Полтави, Полтавської області, а також інших регіонів України. Колектив коледжу гостинно зустрічав майбутніх студентів, підготувавши для них та їхніх батьків цікаві презентаційні прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдалий вибір професії – перший крок до успішного майбуття 20 лютого 2023

Випускниця університету поділилася зі студентами досвідом використання міжнародних стандартів безпеки

Починаючи з 2006 року, щорічно, 28 квітня в Україні відзначають Всесвітній день охорони праці. Спочатку знаменний день мав іншу назву – «День пам’яті загиблих працівників» – і вперше відзначався в 1989 році в США і Канаді за ініціативи профспілок працівників різних спеціальностей. Через кілька років Міжнародна організація праці (МОП) оголосила про ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускниця університету поділилася зі студентами досвідом використання міжнародних стандартів безпеки 19 квітня 2018