Н У Х Т

«Зелена миля 2018» у навчально-науковому комплексі НУХТ

01 червня 2018

«Зелена миля 2018» у навчально-науковому комплексі НУХТ

1 червня колективи структурних підрозділів навчально-наукового комплексу НУХТ долучилися до Всеукраїнського забігу «Зелена миля 2018».

Забіг відбувся у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ з метою популяризації фізичної культури та спорту, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я, залучення студентської молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ на старт вийшли близько 150 учасників, серед яких були усі студенти перших курсів, заступники директора з навчальної, виховної, господарської роботи, завідувачі відділень, голови циклових комісій, викладачі і співробітники коледжу, а також гості, які виявили бажання взяти участь у забігу.

Після проходження фінішної лінії кращі бігуни були відзначені пам’ятними призами.

Кращому спортсмену коледжу 2017-2018р., якою виявилась студентка 11-А групи Анна Лобчук, керівник фізичного виховання Олександр Шерстюк вручив почесну нагороду.

Нагадаємо, що захід ініційований Міністерством освіти і науки України спільно зі Спортивною студентською спілкою України та Національним олімпійським комітетом України. Забіг відбувся одночасно в усіх регіонах України на центральних вулицях міст, селищ або у паркових зонах, на стадіонах та в інших місцях.

Бажаємо усім учасниками забігу «Зелена миля 2018» довголіття у спорті і до зустрічі на бігових доріжках!

Опублікований: 01-06-2018
Читайте також:
Усвідомлений вибір – ключ до успішного майбутнього

Днями відбулася серія зустрічей гарантки бакалаврської освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» Світлани Старовойтової зі здобувачами першого, другого і третього курсів щодо їх ознайомлення з вибірковими дисциплінами та процедурою їх вибору на 2024-2025 навчальний рік. До зустрічей долучилис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усвідомлений вибір – ключ до успішного майбутнього 19 квітня 2024

Делегація Університету Невади (США) відвідала університет

27 вересня університет знову приймав гостей – делегацію Університету Невади (США) у складі: віце-президента з державних справ Луїса Валери, віце-президента з досліджень та економічного розвитку Мері Кроган і помічника віце-президента з економічного розвитку Захарі Майлза. Університет Невади є державним дослідницьким університетом, він знаходиться у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Делегація Університету Невади (США) відвідала університет 27 вересня 2018

Науковці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до обговорення стану олійно-жирової галузі України

В одинадцяте 30-31 травня провідні виробничники та гравці ринку олійно-жирової галузі зібралися на  Міжнародну конференцію «Олійно-жирова галузь: технології і ринок», яку організовує інформаційне агентство «Експерт Агро». З оглядом розвитку олійно-жирової галузі виступив генеральний директор асоціації «Укроліяпром» Степан Капшук. Стан і перспектив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до обговорення стану олійно-жирової галузі України 01 червня 2018

Оновлення та перспективи освітньої програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія»

У рамках проведення локального моніторингу освітньо-професійної програми (ОПП) «Промислова та фармацевтична біотехнологія» підготовки здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся ряд зустрічей. Так, онлайн-зустріч розширеної робочої групи ОПП, у якій взя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оновлення та перспективи освітньої програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» 05 лютого 2025