Н У Х Т

З проєктом «Open Agro University» компанії «Кернел» ознайомилися здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

17 листопада 2023

З проєктом «Open Agro University» компанії «Кернел» ознайомилися здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Здобувачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів зустрілися з представницею компанії «Кернел», керівницею проєкту  «Open Agro University» Юлією Гулевич.

Зважаючи на нестачу кадрів за профілем виробничої діяльності, компанія «Кернел» започаткувала цей проєкт з метою цільової підготовки молоді для роботи в компанії. На даний момент проєкт передбачає підготовку як фахівців для агробізнесу, так і інженерів для перероблення сільгоспсировини, в першу чергу, насіння олійних культур. У власності компанії є кілька великих олійно-екстракційних заводів, елеватори, посівні площі. На разі збудовано і вводиться в експлуатацію новий олійно-екстракційний завод, проєктна потужність якого є найвищою в Європі. У компанії працює 11 тисяч співробітників, і є нагальна потреба у молодих кадрах.

Студенти ознайомились із умовами навчання-стажування за проєктом, який передбачає як теоретичний курс, так і практичну роботу на підприємстві під керівництвом наставників. До участі у проєкті запрошуються студенти старших курсів, за його умовами вони можуть суміщувати участь у проєкті з навчанням в університеті, а також можуть навчатися згідно з договором про дуальну освіту.

Опублікований: 17-11-2023
Читайте також:
На кафедрі технології молока і молочних продуктів завершилися захисти дипломних проектів

23 лютого 2018 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів завершилися захисти дипломних проектів випускників спеціальності «Харчові технології». У своїх доповідях студенти заочної форми навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр» розкрили суть запропонованих технічних рішень, довели актуальність і практичну значимість проект...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології молока і молочних продуктів завершилися захисти дипломних проектів 23 лютого 2018

Про актуальні travel-лайфхаки дізналися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

16 липня в рамках проєкту #futurenow від Kyiv Smart City відбувся вебінар «Туризм після пандемії: як коронавірус змінить подорожі», до участі у якому долучилися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу. Від експертів учасники заходу дізналися про реальний стан туризму в Україні і в світі та отримали корисну інформацію, як спланувати по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про актуальні travel-лайфхаки дізналися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 17 липня 2020

У Науково-технічній бібліотеці університету розпочала роботу тематична виставка

2017 рік оголошений Міжнародним роком стійкого туризму в інтересах розвитку. Генеральна Асамблея ООН прийняла резолюцію про важливість міжнародного туризму, який сприяє кращому взаєморозумінню між народами в усьому світі, підвищує обізнаність про багату спадщину різних цивілізацій і допомагає кращому розумінню цінностей, властивих різним культурам,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Науково-технічній бібліотеці університету розпочала роботу тематична виставка 20 лютого 2017

Фаховий розвиток від професіоналів бізнесу

Викладачі кафедри обліку і аудиту підтримують професійну компетентність на безперервній основі, власним прикладом мотивуючи здобувачів до постійного професійного розвитку. Під час карантину здобувачі спеціальності  «Облік і оподаткування» і викладачі кафедри, професор Олена Столяренко, доценти Людмила Духновська, Ірина Колос, Наталія Кудренко, Ган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фаховий розвиток від професіоналів бізнесу 07 травня 2020