Н У Х Т

Кафедра експертизи харчових продуктів систематично оновлює методичні рекомендації відповідно до вимог сьогодення

13 березня 2023

Кафедра експертизи харчових продуктів систематично оновлює методичні рекомендації відповідно до вимог сьогодення

10 березня 2023 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся методичний семінар «Особливості виконання кваліфікаційної роботи здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» у 2022-2023 навчальному році», на якому були розглянуті оновлені вимоги до виконання кваліфікаційної роботи, представлені до уваги колег колективом авторів у складі гарантки освітньої програми, доцентки Світлани Усатюк, доценток Оксани Петруші, Оксани Вашеки та доцента Василя Сидора.

Доповідач, доцент кафедри Василь Сидор презентував оновлені вимоги до пояснювальної записки та графічної частини кваліфікаційної роботи, у зв’язку зі змінами у законодавстві, які відбулися у попередні роки. Значну увагу приділили питанням пропозицій щодо конкретних заходів із удосконалення систем управління якості та безпечності харчових продуктів на потужностях харчової галузі відповідно до вимог чинних нормативних документів та особливостям виконання графічної частини.

Також доповідач навів приклади генерального плану та відділень, які можуть бути виконані у кваліфікаційній роботі з метою представлення елементів систем управління безпечністю та якістю харчовою продукцією.

У обговоренні запропонованих методичних рекомендацій взяли участь в.о. завідувачки кафедри Лариса Арсеньєва, викладачі Оксана Шульга, Оксана Мельник та інші, що надало можливість чітко сформулювати назви основних розділів і підрозділів пояснювальної записки та внести корективи щодо посилань на нормативні документи.

Учасниками семінару була підтримана пропозиція директорки Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксани Кочубей-Литвиненко щодо зменшення у 2023 році обсягу графічної частини кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у зв’язку зі значними технічними складнощами для виконання під час війни та прийнято рішення обмежити кількість графічного матеріалу до трьох аркушів форматом А1.

Колективом кафедри рекомендовано до підписання «Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Опублікований: 13-03-2023
Читайте також:
Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи вивчають інновації для сфери гостинності

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи, майбутні ресторатори і готельєри, під керівництвом викладачів відвідали наймасштабнішу подію осені сфери HoReCa – Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2018 у Міжнародному Виставковому Центрі. ЕкспоФорум – це 3 дні інтерактиву і майстер-класів із топовими шеф-кухарями ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи вивчають інновації для сфери гостинності 19 листопада 2018

Екологія харчових виробництв на прикладі ПраТ «Оболонь»

Студенти-екологи 3 курсу разом із доцентом кафедри екологічної безпеки та охорони праці Оксаною Салавор відвідали ПраТ «Оболонь». У рамках дисципліни «Екологія харчових виробництв»  майбутні спеціалісти ознайомилися з технологією виробництва солоду та пива, а також екологічними проблемами даної галузі. Звичайно, всі багато чули про передовий досвід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екологія харчових виробництв на прикладі ПраТ «Оболонь» 13 травня 2019

Наслідки воєнного стану в Україні для сфери гостинності оцінювали викладачі й здобувачі освіти

31 березня викладачі й здобувачі освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка НУХТ на запрошення Чернівецького торговельно-економічного інституту Державного торговельно-економічного університету взяли участь у кр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наслідки воєнного стану в Україні для сфери гостинності оцінювали викладачі й здобувачі освіти 03 квітня 2023

Хімічний лекторій кафедри харчової хімії продовжує роботу

Освітньо-консультаційний захід «Хімічний лекторій для майбутніх вступників» поновив свою роботу 28 січня. Незважаючи на складні умови військового часу, викладачі кафедри харчової хімії продовжують традиційні заняття для старшокласників із різних куточків України. Перед початком заходу до слухачів звернулася з привітальним словом завідувачка кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічний лекторій кафедри харчової хімії продовжує роботу 30 січня 2023