Н У Х Т

Кафедра експертизи харчових продуктів систематично оновлює методичні рекомендації відповідно до вимог сьогодення

13 березня 2023

Кафедра експертизи харчових продуктів систематично оновлює методичні рекомендації відповідно до вимог сьогодення

10 березня 2023 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся методичний семінар «Особливості виконання кваліфікаційної роботи здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» у 2022-2023 навчальному році», на якому були розглянуті оновлені вимоги до виконання кваліфікаційної роботи, представлені до уваги колег колективом авторів у складі гарантки освітньої програми, доцентки Світлани Усатюк, доценток Оксани Петруші, Оксани Вашеки та доцента Василя Сидора.

Доповідач, доцент кафедри Василь Сидор презентував оновлені вимоги до пояснювальної записки та графічної частини кваліфікаційної роботи, у зв’язку зі змінами у законодавстві, які відбулися у попередні роки. Значну увагу приділили питанням пропозицій щодо конкретних заходів із удосконалення систем управління якості та безпечності харчових продуктів на потужностях харчової галузі відповідно до вимог чинних нормативних документів та особливостям виконання графічної частини.

Також доповідач навів приклади генерального плану та відділень, які можуть бути виконані у кваліфікаційній роботі з метою представлення елементів систем управління безпечністю та якістю харчовою продукцією.

У обговоренні запропонованих методичних рекомендацій взяли участь в.о. завідувачки кафедри Лариса Арсеньєва, викладачі Оксана Шульга, Оксана Мельник та інші, що надало можливість чітко сформулювати назви основних розділів і підрозділів пояснювальної записки та внести корективи щодо посилань на нормативні документи.

Учасниками семінару була підтримана пропозиція директорки Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксани Кочубей-Литвиненко щодо зменшення у 2023 році обсягу графічної частини кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у зв’язку зі значними технічними складнощами для виконання під час війни та прийнято рішення обмежити кількість графічного матеріалу до трьох аркушів форматом А1.

Колективом кафедри рекомендовано до підписання «Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Опублікований: 13-03-2023
Читайте також:
Бренд-шеф поділився з нашими студентами знаннями, отриманими в школі високої кухні в Італії

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ продовжує зустрічати гостей. Цього понеділка студенти спеціальності «Виробництво харчової продукції» чекали на бренд-шефа ресторанів «Simbiosi» та «Япі»Антона Федотова. Відомий шеф-кухар поділився своїми знаннями, які отримав в IFSE – інноваційній школі високої кухні і кондитерських виробів в Італії. Май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд-шеф поділився з нашими студентами знаннями, отриманими в школі високої кухні в Італії 27 лютого 2018

Про організацію навчального процесу в університеті з 16 листопада 2020 р.

Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України (лист 1/9-626 від 13.11. 2020) та наказу по університету №114 від 9 жовтня 2020 року в університеті продовжується навчання в дистанційному режимі для всіх видів занять.

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про організацію навчального процесу в університеті з 16 листопада 2020 р. 13 листопада 2020

GMP – як забезпечують якість фармпродукції: гостьова лекція від Корпорації «Артеріум»

Третьокурсники освітньої програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» в рамках вивчення обов’язкової дисципліни «Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв» (лекторка – доцентка Світлана Старовойтова) мали унікальну можливість прослухати лекцію від менеджерки з навчання та розвитку з питань GхP Корпорації «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

GMP – як забезпечують якість фармпродукції: гостьова лекція від Корпорації «Артеріум» 24 березня 2025

Інновації у харчових технологіях: підсумки секції «Технологія ресторанної продукції»

У межах 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції працювала секція «Технологія ресторанної продукції». Її роботу очолила завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч, а фу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації у харчових технологіях: підсумки секції «Технологія ресторанної продукції» 14 квітня 2025