Н У Х Т

Кафедра експертизи харчових продуктів систематично оновлює методичні рекомендації відповідно до вимог сьогодення

13 березня 2023

Кафедра експертизи харчових продуктів систематично оновлює методичні рекомендації відповідно до вимог сьогодення

10 березня 2023 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся методичний семінар «Особливості виконання кваліфікаційної роботи здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» у 2022-2023 навчальному році», на якому були розглянуті оновлені вимоги до виконання кваліфікаційної роботи, представлені до уваги колег колективом авторів у складі гарантки освітньої програми, доцентки Світлани Усатюк, доценток Оксани Петруші, Оксани Вашеки та доцента Василя Сидора.

Доповідач, доцент кафедри Василь Сидор презентував оновлені вимоги до пояснювальної записки та графічної частини кваліфікаційної роботи, у зв’язку зі змінами у законодавстві, які відбулися у попередні роки. Значну увагу приділили питанням пропозицій щодо конкретних заходів із удосконалення систем управління якості та безпечності харчових продуктів на потужностях харчової галузі відповідно до вимог чинних нормативних документів та особливостям виконання графічної частини.

Також доповідач навів приклади генерального плану та відділень, які можуть бути виконані у кваліфікаційній роботі з метою представлення елементів систем управління безпечністю та якістю харчовою продукцією.

У обговоренні запропонованих методичних рекомендацій взяли участь в.о. завідувачки кафедри Лариса Арсеньєва, викладачі Оксана Шульга, Оксана Мельник та інші, що надало можливість чітко сформулювати назви основних розділів і підрозділів пояснювальної записки та внести корективи щодо посилань на нормативні документи.

Учасниками семінару була підтримана пропозиція директорки Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксани Кочубей-Литвиненко щодо зменшення у 2023 році обсягу графічної частини кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у зв’язку зі значними технічними складнощами для виконання під час війни та прийнято рішення обмежити кількість графічного матеріалу до трьох аркушів форматом А1.

Колективом кафедри рекомендовано до підписання «Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Опублікований: 13-03-2023
Читайте також:
Плідне співробітництво випускових кафедр спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Завідувачка  кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран у межах дії Договору про співробітництво завітала до Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського для обговорення питань пріоритетних і перспективних напрямів розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу та сучасних проблем господарювання суб’єктів сфе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідне співробітництво випускових кафедр спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 11 травня 2023

Шевченкова річниця на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Разом із усією країною щороку в березні викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять заходи, присвячені вшануванню пам'яті Тараса Шевченка. Цьогоріч 10 березня відбувся літературно-мистецький захід під назвою «В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля!», присвячений 207-річниці з дня народження славетного поета. Хоча свято ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шевченкова річниця на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 11 березня 2021

Міжнародна виробнича практика в Німеччині – унікальний досвід і кар’єрні можливості

Міжнародна практика відкриває широкі перспективи для студентів, зокрема можливість здобути унікальний професійний досвід у глобальному середовищі. Вона сприяє розвитку мовних і комунікативних навичок, адаптації до різних культур та опануванню сучасних методів роботи. Крім того, така практика може стати трампліном для подальшого навчання чи працевла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна виробнича практика в Німеччині – унікальний досвід і кар’єрні можливості 13 березня 2025

Нова можливість для наших науковців вийти на глобальні ринки

Міністерство освіти і науки України спільно з американським технологічним інкубатором Business Incubators запускають інноваційну програму підтримки українських науковців і розробників. Її мета – допомогти українським інноваціям вийти на глобальні технологічні ринки. Учасники програми отримують: підтримку у створенні інноваційних бізнесів на основі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова можливість для наших науковців вийти на глобальні ринки 31 липня 2024