Н У Х Т

Тренінг «Працевлаштування в HR-cфері» від управлінця персоналом

09 листопада 2022

Тренінг «Працевлаштування в HR-cфері» від управлінця персоналом

8 листопада 2022 року здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) взяли активну участь у онлайн-тренінгу з питань працевлаштування з фахівчинею з управління персоналом компанії IBox Інною Смаголь.

Гостя розповіла про свій досвід з працевлаштування та розвитку кар’єри в компанії IBox: від оператора колцентру до фахівця з управління персоналом у HR-відділі. Зокрема, поділилася думкою, чому їй подобається працювати ейчаром: робота з людьми, можливості допомагати, постійне навчання, статусність, сучасність професії, гарний заробіток, можливість працювати у ТОП-компанії. Зосередила увагу присутніх ‒ на які знання з фахових дисциплін та навички потрібно особливо звернути увагу при навчанні в університеті.

Спілкуючись зі студентами, фахівчиня задавала багато питань, демонструвала поширені помилки і пропонувала знайти їх в резюме кандидатів на вакансію. Здобувачі творчо покроково пройшли алгоритм працевлаштування на HR-посаду, виконуючі рекомендації тренерки.

Для майбутніх HR-менеджерів це був цікавий і креативний тренінг щодо пошуку роботи у невизначених умовах.

Студенти і викладачі щиро вдячні Інні Смаголь за здобуття практичних навичок з актуального питання працевлаштування й чекають на нові зустрічі! 

Опублікований: 09-11-2022
Читайте також:
Cтуденти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відкривають для себе палітру харчових виробництв

Цього разу група МО-4-2 відвідала пивоварний завод компанії Carlsberg Ukraine. Студенти були ознайомлені з його історією, структурними підрозділами та основними цехами виробництва. Неймовірні враження на бакалаврів справили передові світові інновації, як у технологічних аспектах, так і у оснащенні заводу – новітнє обладнання виробництва Бельгії, Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Cтуденти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відкривають для себе палітру харчових виробництв 30 березня 2019

Практика на фармацевтичному флагмані АТ «Фармак» – унікальний досвід для магістрантів-біотехнологів

Для магістрантів-біотехнологів другого року навчання Анни Моцар та Анни Мартинюк проходження практики на підприємстві АТ «Фармак», яке на сьогодні є лідером вітчизняного фармацевтичного ринку та однією з найбільш інноваційних компаній України, стало найкращим шансом показати свої навички, отримані під час навчання. Після проходження інструктажу з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика на фармацевтичному флагмані АТ «Фармак» – унікальний досвід для магістрантів-біотехнологів 15 жовтня 2019

Дізнайтеся більше про нові надходження літератури

Карантинні обмеження вплинули на усі сфери нашого життя. Не обійшли стороною вони й Науково-технічну бібліотеку нашого університету. Колектив бібліотеки продовжує і в цих непростих умовах надавати кваліфіковану допомогу і нашим здобувачам, і викладачам, і науковцям. Протягом усіх місяців карантину до фондів бібліотеки продовжували надходити навчал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дізнайтеся більше про нові надходження літератури 13 липня 2020

Впровадженню системи НАССР присвятила свій лекторій керівниця відділу якості  компанії «М'ясторія»

Гостьовий діджиталізований лекторій «Актуальність впровадження системи НАССР в закладах гостинності. Труднощі з якими стикаються власники при впровадженні системи якості» від керівниці відділу якості української компанії «М'ясторія» Аліни Тихої для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» відбувся під час проведення лекційного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впровадженню системи НАССР присвятила свій лекторій керівниця відділу якості компанії «М'ясторія» 21 жовтня 2021