Н У Х Т

Магістрантка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – призер Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

31 травня 2018

Магістрантка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – призер Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування». В олімпіаді брали участь 59 учасників із 20 закладів вищої освіти України.

Наш університет представляли студенти 4 курсу освітнього ступеня «бакалавр» Катерина Сахненко, Анна Кудлай, Олександра Маліневська і студентки 1 курсу освітнього ступеня «магістр» Катерина Вихор, Ірина Расторгуєва і Леся Тригуб. Викладач кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Олена Шидловська була запрошена до участі у роботі журі олімпіади.

На учасників чекало тестування з фахових дисциплін «Організація готельного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Устаткування закладів готельного і ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства», «Менеджмент підприємства готельно-ресторанного господарства» і комплексне ситуаційне завдання.

Майбутні фахівці з готельно-ресторанної справи мали організувати бізнес-ланч для кураторів художньої виставки і самого митця, а також бенкет-фуршет для гостей заходу, який буде проходити у бутік-готелі: обґрунтувати ідею та описати концепцію бенкету, скласти меню з локальних продуктів, розробити технологію основної страви для бізнес-ланчу і скласти технологічну схему. Учасникам олімпіади був запропонований бутік-готель, який має 20 номерів різної категорії, а їх завданням було обґрунтування специфіки даного типу підприємства готельного господарства, особливостей інфраструктури, основних і додаткових послуг. Наші студенти виявили всебічні систематизовані глибокі фахові знання матеріалу і творчий підхід до розв’язування ситуаційного завдання.

Поділитися своїми враженнями щодо напруженого дня майбутні фахівці з готельно-ресторанної справи могли під час гастрономічного туру концептуальними ресторанами м. Одеси.

Вітаємо нашу студентку Катерину Вихор, яка стала призером Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітнім ступенем «магістр» та була нагороджена дипломом Міністерства освіти і науки України за ІІІ місце. Дякуємо нашим студенткам, які гідно представляли свій факультет і університет! Пишаємося ними!

Опублікований: 31-05-2018
Читайте також:
Підведені підсумки переддипломної практики магістрантів-хімтехнологів

Завершили проходження переддипломної практики магістранти, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». Розподілом здобувачів та укладанням угод із підприємствами опікувалася доцентка Наталія Сабадаш. Здобувачі мали можливість відвідати провідні підприємства різних галузей: з виробниц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки переддипломної практики магістрантів-хімтехнологів 30 грудня 2022

Ректор університету відзвітував перед Конференцією трудового колективу

23 грудня 2021 року відбулася Конференція трудового колективу університету. Голова Конференції, перший проректор Володимир Яровий повідомив, що зареєструвався 91 делегат, а всього обраних делегатів 116, тож необхідний кворум є, і Конференція розпочала свою роботу. Першими відповідно до порядку денного розглянули зміни до складу вченої ради універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ректор університету відзвітував перед Конференцією трудового колективу 23 грудня 2021

Профілактичний захід із кібербезпеки у Вінницькому коледжі НУХТ

Ми живемо в епоху інформаційного суспільства, коли інформаційні технології та телекомунікаційні системи охоплюють усі сфери життєдіяльності  людини. Як наслідок,  за останні роки значно побільшало випадків кіберзлочинів і хакерських атак. Студенти відділення автоматизації та комп’ютерних технологій Вінницького коледжу нашого університету, як ніхто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профілактичний захід із кібербезпеки у Вінницькому коледжі НУХТ 30 травня 2019

Польські фахівці завітали на захист магістерських робіт здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

17 лютого 2020 року на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів вперше в НУХТ відбувся відкритий захист магістерських робіт за участю іноземних фахівців. Здобутками здобувачів кафедри зацікавилися виробничники – група компаній «Goodvalley», тож на захист кваліфікаційних робіт магістрів завітали ейчари і головний технолог польського та ейчари ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Польські фахівці завітали на захист магістерських робіт здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 17 лютого 2020