Н У Х Т

Магістрантка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – призер Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

31 травня 2018

Магістрантка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – призер Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування». В олімпіаді брали участь 59 учасників із 20 закладів вищої освіти України.

Наш університет представляли студенти 4 курсу освітнього ступеня «бакалавр» Катерина Сахненко, Анна Кудлай, Олександра Маліневська і студентки 1 курсу освітнього ступеня «магістр» Катерина Вихор, Ірина Расторгуєва і Леся Тригуб. Викладач кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Олена Шидловська була запрошена до участі у роботі журі олімпіади.

На учасників чекало тестування з фахових дисциплін «Організація готельного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Устаткування закладів готельного і ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства», «Менеджмент підприємства готельно-ресторанного господарства» і комплексне ситуаційне завдання.

Майбутні фахівці з готельно-ресторанної справи мали організувати бізнес-ланч для кураторів художньої виставки і самого митця, а також бенкет-фуршет для гостей заходу, який буде проходити у бутік-готелі: обґрунтувати ідею та описати концепцію бенкету, скласти меню з локальних продуктів, розробити технологію основної страви для бізнес-ланчу і скласти технологічну схему. Учасникам олімпіади був запропонований бутік-готель, який має 20 номерів різної категорії, а їх завданням було обґрунтування специфіки даного типу підприємства готельного господарства, особливостей інфраструктури, основних і додаткових послуг. Наші студенти виявили всебічні систематизовані глибокі фахові знання матеріалу і творчий підхід до розв’язування ситуаційного завдання.

Поділитися своїми враженнями щодо напруженого дня майбутні фахівці з готельно-ресторанної справи могли під час гастрономічного туру концептуальними ресторанами м. Одеси.

Вітаємо нашу студентку Катерину Вихор, яка стала призером Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітнім ступенем «магістр» та була нагороджена дипломом Міністерства освіти і науки України за ІІІ місце. Дякуємо нашим студенткам, які гідно представляли свій факультет і університет! Пишаємося ними!

Опублікований: 31-05-2018
Читайте також:
Подарунок до початку навчального року: вийшов друком навчальний посібник викладачів кафедри технології консервування

Викладачі кафедри технології консервування постійно опікуються підготовкою якісної і сучасної навчальної літератури для здобувачів освіти та фахівців галузі. Результатом чергової творчої колаборації став навчальний посібник «Технології сушіння» авторського колективу у складі Віталія Шутюка, Тетяни Левківської, Ольги Дущак, Катерини Рубанки, Олекса...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подарунок до початку навчального року: вийшов друком навчальний посібник викладачів кафедри технології консервування 05 вересня 2024

Різні методи дезінфекції у харчовому виробництві опанували студенти кафедри біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології викладачі Тетяна Сулейко та Віктор Удимович провели показове лабораторне заняття «Дезінфекція у виробництві харчових продуктів» для студентів групи ОП-3-7. Перед заняттям студенти мали змогу засвоїти матеріал на лекційному курсі з використанням мультемедійного забезпечення від доцента, кандидата технічних н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Різні методи дезінфекції у харчовому виробництві опанували студенти кафедри біотехнології і мікробіології 17 грудня 2018

Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів – у полі зору наших науковців

21-22 листопада в університеті відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів», організована кафедрою фінансів і кафедрою бухгалтерського обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ. Пленарне засідання відкрила завідувач кафедри фінансів, доктор економічних н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів – у полі зору наших науковців 23 листопада 2018

Вражаючий рівень викладацької майстерності демонструють викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Одразу два відкритих заняття провели викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів – доцент, к.т.н. Світлана Бажай-Жежерун та асистент Лілія Солодко для студентів 3-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології» з дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів». На відкриті заняття завітали завідувач кафедри, професор Галина Сімахіна, ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючий рівень викладацької майстерності демонструють викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 12 листопада 2018