Н У Х Т

Бренд роботодавця в соцмережах: майбутнім HR-менеджерам від команди UGEN

26 січня 2023

Бренд роботодавця в соцмережах: майбутнім HR-менеджерам від команди UGEN

25 січня 2023 року здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) взяли активну участь в online-заході для HR-спеціалістів «HR Brand Day ‒ Бренд роботодавця в соцмережах», що у форматі standup провели фахівці компанії UGEN.

UGEN ‒ це HR-бренд агенція, яка є творцем власних продуктів: Employer Branding опитувань, кар’єрно-освітніх Challenges та професійних спільнот в IT, HR, Engeneering&Agro, всеукраїнських конференцій професійного розвитку від бізнесу для викладачів в Україні (Uni-Biz Bridge), UGEN Academy, всеукраїнської онлайн-академії реальних професій для Junior-ів.

Чудові професійні спікери Анастасія Сичова, Марина Джулай, Катерина Лушня, Роман Мельник, Вероніка Євтушенко представили у яскравій оригінальній презентації: тренди в соціальних мережах; поради з розвитку бренду роботодавця від команди UGEN; розбір кейсів із оформлення сторінок компаній у LinkedIn, Facebook, Instagram, Telegram. Паралельно спікери проводили опитування, відповідали на письмові питання учасників у чаті. Час зустрічі пройшов миттєво!

Наші майбутні HR-менеджери вивчають авторський курс «Ринок праці та бренд роботодавця» доцентки кафедри економіки праці та менеджменту Ліани Мазник, тому для них здобуті практичні навики є актуальними і затребуваними.

Викладачі і студенти щиро вдячні креативній Команді компанії UGEN за співпрацю та підготовлені сучасні заходи, спрямовані на підвищення професійних компетентностей у HR-сфері! Вони з нетерпінням чекають на нові HR-заходи!

Опублікований: 26-01-2023
Читайте також:
Майстер-клас із виробництва м’ясної смакоти

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ у рамках тижня циклової комісії спеціальності «Харчові технології» відбувся майстер-клас по виготовленню м'ясної сиров’яленої полядвиці. Захід був організований викладачами Тамілою Михайлик, Іриною Гузевською, Ніною Василевською, а провів його досвідчений шеф-кухар #charcuterie, студент коледжу Олекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас із виробництва м’ясної смакоти 30 жовтня 2019

Досвід колег із забезпечення фахової підготовки у освітніх програмах вивчають викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – професор Олег Кузьмін, доцентка Людмила Дейниченко, асистенти Володимир Польовик і Ганна Березова взяли участь у семінарі «Професійна підготовка здобувачів вищої освіти та професійні кваліфікації» від національного експерта з реформування вищої освіти, національного експерта Еразмус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід колег із забезпечення фахової підготовки у освітніх програмах вивчають викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 04 жовтня 2021

Виконання сучасних салонних  процедур опановують слухачі сертифікатної програми «Косметологія»

Слухачі сертифікатної програми «Косметологія» опановують виконання сучасних салонних  процедур. На черговому занятті, яке відбулось 30 листопада, дівчата вивчали техніку шугарингу Шугарінг (від англ. Súgar - цукор; також епіляція цукром, карамельна епіляція, перська епіляція) - спосіб епіляції з використанням густої цукрової пасти. Цукрова епіляці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виконання сучасних салонних процедур опановують слухачі сертифікатної програми «Косметологія» 03 грудня 2018

Стартував четвертий конкурс МОН для молодих вчених

15 липня 2019 року стартував уже четвертий конкурс МОН для наукових проєктів молодих вчених. Загалом у попередні роки отримали підтримку 256 таких проєктів, у які вже інвестовано майже 130 млн грн. У 2016-2018 рр. відбулися 3 таких конкурси. 2016 року в його межах отримали фінансування 79 проєктів, 2017-го – 123, 2018-го – 54. Частина цих проєктів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував четвертий конкурс МОН для молодих вчених 16 липня 2019