Н У Х Т

Виробничники з Володимир-Волинського побували на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки

13 березня 2020

Виробничники з Володимир-Волинського побували на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки

Хоча 12 березня 2020 р., у зв’язку з оголошеним у нашому університеті карантином не відбувся Ярмарок вакансій, фахівці Володимир-Волинської птахофабрики торгівельної марки «ЕПІКУР» все одно завітали на кафедру теплоенергетики та холодильної техніки.

Хоча їм і не вдалося зустрітися зі здобувачами, вони мали плідну бесіду з викладачами кафедри, доцентами Максимом Масліковим і Олексієм Пилипенком.

Під час тривалої та результативної для обох сторін бесіди, були обговорені болючі питання: кадровий «голод» у кваліфікованих холодильщиках, необхідність популяризації спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» освітньо-професійної програми «Холодильна техніка та технології», можлива співпраця у просуванні та розвитку компетенції «Холодильна техніка та кондиціонування» у рамках Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE» тощо.

Головними результатами зустрічі стали попередня домовленість про співпрацю кафедри теплоенергетики та холодильної техніки та підприємства у підготовці дипломних проєктів випускників освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр», проходження всіх видів практики здобувачами спеціальностей 142 «Енергетичне машинобудування» та 144 «Теплоенергетика», рекламування вказаних спеціальностей та кафедри серед потенційних вступників Волинської області і співробітників «ЕПІКУР».

Викладачі вдячні за приємну, цікаву та плідну зустріч і сподіваються на довготривалу взаємовигідну співпрацю у всіх визначених напрямках діяльності!

Опублікований: 13-03-2020
Читайте також:
Кафедра біотехнології і мікробіології вітає своїх ювілярів-ветеранів кафедри

Маємо надзвичайну приємність привітати з вересневими ювілеями відразу двох ветеранів кафедри біотехнології і мікробіології, які багато сил віддали справі її становлення і розвитку. Щиро вітаємо з ювілеєм беззмінну, незамінну, віддану кафедрі провідну інженерку та найдосвідченішу асистентку кафедри Вікторію Кожанову. Із надзвичайною приємністю хоч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра біотехнології і мікробіології вітає своїх ювілярів-ветеранів кафедри 30 вересня 2021

Про нові здобутки молодих науковців НУХТ – іноземною мовою

Напередодні свята Благовіщення, 6 квітня 2023 року, відбулося традиційне засідання секції «Іноземні мови професійного спрямування» у межах щорічної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів НУХТ «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Під головуванням енергійної завідувачки каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про нові здобутки молодих науковців НУХТ – іноземною мовою 10 квітня 2023

Представники НУХТ взяли участь у відкритій зустрічі з експертами НАЗЯВО

12 жовтня 2022 р. науковці нашого університету взяли участь у відкритій зустрічі з експертами Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти щодо акредитації освітньо-професійної програми «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» Полтавського державного аграрного універси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники НУХТ взяли участь у відкритій зустрічі з експертами НАЗЯВО 13 жовтня 2022

Заочники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вступили у «бій» за здобуття освітнього ступеня «бакалавр»

20 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся єдиний державний кваліфікаційний іспит серед студентів заочної форми навчання спеціальності «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». У останню навчальну битву за здобуття освітнього ступеня майбутніх бакалаврів супроводжувала Екзаменаційна комісія у складі заві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вступили у «бій» за здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 21 лютого 2019