Н У Х Т

Ознайомлення з психологією впливу на клієнтів у рамках дисципліни «Клієнтоорінтованість бізнесу»

29 жовтня 2024

Ознайомлення з психологією впливу на клієнтів у рамках дисципліни «Клієнтоорінтованість бізнесу»

28 жовтня 2024 р. на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася відкрита лекція старшої викладачки Юлії Гринюк з навчальної дисципліни «Клієнтоорієнтованість бізнесу» для здобувачів освітньо-професійних програм «Менеджмент персоналу» і «Менеджмент» бакалаврського рівня, що була присвячена актуальній темі «Психологія впливу на клієнтів: маленькі хитрощі великих продажів».

Лекція розпочалася із запитання: «Яка сила змушує купувати споживачів? Як це працює?».

Здобувачі ознайомилися з методами психологічного впливу на клієнтів для збільшення продажів. У яскравій презентації були детально розглянуті хитрощі, які допомагають сформувати позитивне враження у клієнта та підштовхнути його до покупки: принцип дефіциту; принцип соціального доказу; принцип авторитету, принцип симпатії, принцип взаємного обміну, принцип контрасту, колір і дизайн, історія бренду та інші.

Для кожного принципу лекторка застосувала безліч цікавих сучасних практичних прикладів (з історій торгових марок, думок експертів, правил віртуального мерчендайзингу, реферального маркетингу та інше).

За допомогою розв’язання ребусів, на які відповідали здобувачі освіти, спікерка показала, як мерчандайзинг впливає на клієнта створюючи йому психологічні «пастки» заради придбання товарів або послуг.

Викладачка надала поради як захиститися від психологічних пасток при купівлі: не поспішати з покупкою; аналізувати, чи дійсно потрібен товар; перевіряти відгуки та рейтинги: уникати імпульсивних покупок: порівнювати ціни і якість тощо.

Цікава креативна лекція Юлії Гринюк пролетіла швидко і дуже сподобалася і здобувачам, і викладачам та отримала найвищі бали!

Бажаємо Юлії Гринюк і далі бути креативною, викладати на вищому рівні педагогічної майстерності і дивувати усіх новими унікальними авторськими лекціями!

Опублікований: 29-10-2024
Читайте також:
Відповідальна місія здобувача кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Магістрант кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Тарас Бутик уперше взяв участь у акредитації освітньої програми у якості члена експертної групи. Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти запросило нашого здобувача для проведення акредитації освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти у Черкаськом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідальна місія здобувача кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 08 листопада 2023

Здобувачі освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Верховній Раді України

Карантинні обмеження суттєво ускладнюють роботу наставників академічних груп щодо організації позауніверситетських культурно-пізнавальних заходів. Крім того, нинішній першокурсник настільки звик до онлайн-спілкування, що, на жаль, його складно зацікавити особистим відвідуванням культурно-просвітницьких або урядових закладів столиці. Користуючись на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Верховній Раді України 26 жовтня 2021

Coursera надихає на створення нових курсів для менеджерів персоналу!

10 липня 2023 року доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник успішно пройшла курс Google Cybersecurity Certificate program на навчальній платформі Coursera. Це великий постачальник відкритих онлайн-курсів у США, заснований у 2012 році професорами комп'ютерних наук Стенфордського університету Ендрю та Дафною Коллер. Coursera співп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Coursera надихає на створення нових курсів для менеджерів персоналу! 11 липня 2023

Готувати солодкі сінабони навчилися наші здобувачі

Цю всесвітньо відому булочку з корицею сьогодні може спекти кожна людина, що любить готувати на своїй кухні та оздоблювати  страву різними начинками: горіхами, соусами і карамеллю. Вирішили опанувати мистецтво приготування сінабонів і студенти групи 41-ТХ Полтавського фахового коледжу НУХТ і звернулися за допомогою до викладачки Оксани Палаш, яка п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готувати солодкі сінабони навчилися наші здобувачі 25 жовтня 2022