Н У Х Т

Секрети створення сонцезахисної косметики розкрила студентам провідна технологиня із виробництва косметики

26 травня 2021

Секрети створення сонцезахисної косметики розкрила студентам провідна технологиня із виробництва косметики

Про сучасні уявлення і тренди у створенні сонцезахисних косметичних засобів дізналися здобувачі освіти кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів від провідної технологині з виробництва косметики, випускниці кафедри Юлії Гагаріної.

На лекції були присутні здобувачі бакалаврського та магістерського ступеню спеціальностей «Харчові технології» та «Хімічні технології та інженерія», а також викладачі кафедри.

Доповідачка розповіла присутнім про специфіку впливу ультрафіолетового світла різних довжин хвиль на шкіру людини, механізм дії фізичних і хімічних фільтрів у складі косметичних засобів, про дозволені та заборонені у Європейському Союзі, США та у світі УФ-фільтри. Також була приділена увага підходам до розроблення рецептур сонцезахисних засобів, досягнення їх найвищої ефективності.

Лекторка продемонструвала не тільки високий професійний рівень, а й ораторське та менторське мистецтво, надзвичайну любов до тієї справи, якою займається. Представлена інформація викликала велику зацікавленість у присутніх. 

Опублікований: 26-05-2021
Читайте також:
Зимова практика з активного туризму

Першокурсники спеціальності 242 «Туризм і рекреація» повернулися з незабутньої зимової подорожі до Карпат. Сніжні вершини, захоплюючі походи, гарячі джерела та смачна гуцульська кухня – все це зробило їх відпочинок незабутнім. Студенти не тільки насолодилися красою природи, але й отримали практичні навички організації подорожей: планування маршрут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зимова практика з активного туризму 23 січня 2025

Вітання Профкому з Днем працівників харчової промисловості

Шановні колеги! Вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників харчової промисловості! Людьми в білих халатах прийнято називати медиків, проте, ця крилата фраза ідеально підходить і для працівників харчової промисловості. Лаборанти, технологи, інженери, майстри, робітники та всі ті, хто навчає цим  важливим технологіям, щодня працюють над  з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання Профкому з Днем працівників харчової промисловості 15 жовтня 2021

У гості за досвідом: хіміки-технологи 3-го курсу відвідали Київський пивоварний завод Carlsberg

Майбутні хіміки-технологи, студенти 3-го курсу разом із доцентом Тетяною Бойчук відвідали Київський пивоварний завод Carlsberg Ukraine, який вважається на сьогоднішній день найсучаснішим в Україні. Вони мали змогу ознайомитись з історією заснування першої пивоварні та діяльністю засновника бренду  Carlsberg Якобом Кристіаном Якобсеном. На територі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У гості за досвідом: хіміки-технологи 3-го курсу відвідали Київський пивоварний завод Carlsberg 04 червня 2018

Держенергоефективності закликає заклади вищої освіти створювати комісії для професійної атестації енергоаудиторів

Держенергоефективності закликає заклади вищої освіти створювати комісії для професійної атестації енергоаудиторів, які зможуть отримати право проводити сертифікацію енергоефективності будівель та обстеження інженерних систем. Це передбачено Законом України «Про енергетичну ефективність будівель», який розроблений Держенергоефективності та прийняти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Держенергоефективності закликає заклади вищої освіти створювати комісії для професійної атестації енергоаудиторів 13 серпня 2018