Н У Х Т

Звітує студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

19 лютого 2022

Звітує студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

17 лютого 2022 року відбулася конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.

На порядку денному були питання: звіт голови студентської ради факультету Мелісси Корольчук і звіт голови студентської ради гуртожитку Миколи Бобака.

На відеоконференції були присутні 90% делегатів студентських академічних груп, серед яких старости, їхні заступники, студенти з активною громадською позицією, які були обраними на зборах академічної групи представниками. Також було присутнє керівництво факультету: в.о. декана Віта Цирульнікова, заступниця декана з навчальної роботи Наталія Бондар і заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко.

Першим заслухали звіт голови студентської ради факультету Мелісси Корольчук, здобувачки магістерського рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа», яка вже завершує свій другій термін на цій посаді. У фокусі доповіді – результати роботи навчально-виховного, культурно-масового, спортивного, профорієнтаційного та благодійного секторів, проведені заходи в офлайн і онлайн-форматі з дотриманням всіх карантинних обмежень і протиепідемічних заходів. Лекторії від готельєрів, рестораторів, кулінарних зірок, експертів галузі і топових професіоналів, натхненних ентузіастів; онлайн-флешмоби у соціальних мережах факультету; віртуальні конкурси професійної майстерності (Масляна-FEST 2021, Міжнародний кулінарний марафон у Болгарії); профорієнтаційні заходи для просування бренду факультету у всеукраїнському і міжнародному освітньому просторі та популяризації спеціальностей серед абітурієнтів; менеджмент офіційних каналів комунікації (Instagram, Facebook, Telegram, TikTok). Голова студентської ради зазначила, що студентське життя зі впровадженням карантинних обмежень дуже змінилося і відбувається переважно в онлайні, але у студентства факультету є перемоги і здобутки, якими варто пишатися і можливості для розвитку, а також подякувала кожному за внесок у зміцнення студентського самоврядування.

Далі звітував голова студентської ради гуртожитку, здобувач вищої освіти 3 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Микола Бобак.

Відкритим голосуванням переважною більшістю голосів звіти були затверджені.

В.о. декана факультету Віта Цирульнікова подякувала студентським радам факультету і гуртожитку за активну участь у факультетських і університетських заходах, примноження досягнень факультету і університету.

Із подальшим алгоритмом дій під час виборів до студентської ради присутніх познайомили Мелісса Корольчук і заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко.

На цьому порядок денний був вичерпаний, а виборчий процес триває.

Студентська рада – команда однодумців, яка є рушійною силою проактивного студентського життя, формує і примножує традиції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка.

Опублікований: 19-02-2022
Читайте також:
Світовий банк перерозподілив кошти для збереження соціальних виплат у вищій освіті

Світовий банк схвалив зміни до проєкту «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів», що виконується МОН України. До структури проєкту доданий ще один компонент – «Підтримка академічних стипендій, що надаються Міністерством освіти і науки, та соціальних стипендій, що надаються Міністерстовм соціальної політики, для студентів закладів ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світовий банк перерозподілив кошти для збереження соціальних виплат у вищій освіті 21 березня 2022

Про зберігання хлібобулочної продукції на засіданні студентського наукового гуртка «Смакота»

4 листопада 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулося засідання студентського наукового гуртка «Смакота», що працює під керівництвом доцентки кафедри Ірини Корецької. У засіданні взяли участь здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про зберігання хлібобулочної продукції на засіданні студентського наукового гуртка «Смакота» 04 листопада 2022

Актуальні питання управління підприємствами в сучасних умовах

Щороку навесні в університеті відбувається Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах», що традиційно проводить кафедра економіки праці та менеджменту. Цього року через активні військові дії в Україні, організатори прийняли рішення очно захід не проводити, проте сформувати збірник матеріалів, надісл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання управління підприємствами в сучасних умовах 19 травня 2022

Лідерство і відповідальність від менеджерів персоналу

Ще один рік відзначився для здобувачок  освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» неймовірною перемогою! Єлизавета Козаченко та Анастасія Стойка (група МП 3-8) виявили величезний ентузіазм і лідерські якості, здобувши перемогу на виборах голови студентської ради університету та голови студентської ради Навчально-наукового інституту екон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лідерство і відповідальність від менеджерів персоналу 18 грудня 2023