Н У Х Т

Звітує студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

19 лютого 2022

Звітує студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

17 лютого 2022 року відбулася конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.

На порядку денному були питання: звіт голови студентської ради факультету Мелісси Корольчук і звіт голови студентської ради гуртожитку Миколи Бобака.

На відеоконференції були присутні 90% делегатів студентських академічних груп, серед яких старости, їхні заступники, студенти з активною громадською позицією, які були обраними на зборах академічної групи представниками. Також було присутнє керівництво факультету: в.о. декана Віта Цирульнікова, заступниця декана з навчальної роботи Наталія Бондар і заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко.

Першим заслухали звіт голови студентської ради факультету Мелісси Корольчук, здобувачки магістерського рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа», яка вже завершує свій другій термін на цій посаді. У фокусі доповіді – результати роботи навчально-виховного, культурно-масового, спортивного, профорієнтаційного та благодійного секторів, проведені заходи в офлайн і онлайн-форматі з дотриманням всіх карантинних обмежень і протиепідемічних заходів. Лекторії від готельєрів, рестораторів, кулінарних зірок, експертів галузі і топових професіоналів, натхненних ентузіастів; онлайн-флешмоби у соціальних мережах факультету; віртуальні конкурси професійної майстерності (Масляна-FEST 2021, Міжнародний кулінарний марафон у Болгарії); профорієнтаційні заходи для просування бренду факультету у всеукраїнському і міжнародному освітньому просторі та популяризації спеціальностей серед абітурієнтів; менеджмент офіційних каналів комунікації (Instagram, Facebook, Telegram, TikTok). Голова студентської ради зазначила, що студентське життя зі впровадженням карантинних обмежень дуже змінилося і відбувається переважно в онлайні, але у студентства факультету є перемоги і здобутки, якими варто пишатися і можливості для розвитку, а також подякувала кожному за внесок у зміцнення студентського самоврядування.

Далі звітував голова студентської ради гуртожитку, здобувач вищої освіти 3 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Микола Бобак.

Відкритим голосуванням переважною більшістю голосів звіти були затверджені.

В.о. декана факультету Віта Цирульнікова подякувала студентським радам факультету і гуртожитку за активну участь у факультетських і університетських заходах, примноження досягнень факультету і університету.

Із подальшим алгоритмом дій під час виборів до студентської ради присутніх познайомили Мелісса Корольчук і заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко.

На цьому порядок денний був вичерпаний, а виборчий процес триває.

Студентська рада – команда однодумців, яка є рушійною силою проактивного студентського життя, формує і примножує традиції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка.

Опублікований: 19-02-2022
Читайте також:
НУХТ – у ТОП-20 рейтингу за показником працевлаштування випускників!

Міністерство освіти і науки України оприлюднило Рейтинг закладів вищої освіти у сфері управління МОН за оцінкою зайнятості та показником працевлаштування випускників, у якому наш університет посів 16 місце (третє – серед вишів Києва) зі 138 закладів вищої освіти України, що увійшли до рейтингу. Оцінка зайнятості наших випускників – 66,85. Результат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у ТОП-20 рейтингу за показником працевлаштування випускників! 04 лютого 2022

Визнання молодого таланту: здобувачка НУХТ – переможниця ProCheese Awards 2025!

27 і 28 вересня у Мистецькому Арсеналі в Києві відбувся найбільший національний фестиваль сирного мистецтва – конкурс ProCheese Awards 2025, який об’єднав близько 80 виробників із усієї України. Його організатори та журі, серед яких фахівці з України та іноземні експерти, оцінювали сири за міжнародними стандартами – органолептикою, ароматом, тексту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визнання молодого таланту: здобувачка НУХТ – переможниця ProCheese Awards 2025! 02 жовтня 2025

Як четвертокурсники-хімтехнологи «Carlsberg» підкорюють

Студенти 4 курсу, що навчаються за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія», Юлія Коробка та Максим Пашкевич проходять практику на Київському пивоварному заводі «Carlsberg Ukraine» (колишній «Славутич»). Практика для студентів 4 курсу – надзвичайно важливий етап, оскільки дає змогу зрозуміти усі тонкощі спеціальності і дозволяє заглянут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як четвертокурсники-хімтехнологи «Carlsberg» підкорюють 24 січня 2020

Challenges до Дня вишиванки у фахових коледжах НУХТ

Яскраво відзначили Всесвітній день української вишиванки у відокремлених структурних підрозділах нашого університету. Щороку Вінницький фаховий коледж НУХТ відзначає День вишиванки різноманітними заходами: конкурсом на кращу вишиванку, проведенням патріотичних  флешмобів тощо. Не стали на заваді цьогорічного свята карантинні заходи, адже студрада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Challenges до Дня вишиванки у фахових коледжах НУХТ 22 травня 2020