Н У Х Т

Звітує студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

19 лютого 2022

Звітує студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

17 лютого 2022 року відбулася конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.

На порядку денному були питання: звіт голови студентської ради факультету Мелісси Корольчук і звіт голови студентської ради гуртожитку Миколи Бобака.

На відеоконференції були присутні 90% делегатів студентських академічних груп, серед яких старости, їхні заступники, студенти з активною громадською позицією, які були обраними на зборах академічної групи представниками. Також було присутнє керівництво факультету: в.о. декана Віта Цирульнікова, заступниця декана з навчальної роботи Наталія Бондар і заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко.

Першим заслухали звіт голови студентської ради факультету Мелісси Корольчук, здобувачки магістерського рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа», яка вже завершує свій другій термін на цій посаді. У фокусі доповіді – результати роботи навчально-виховного, культурно-масового, спортивного, профорієнтаційного та благодійного секторів, проведені заходи в офлайн і онлайн-форматі з дотриманням всіх карантинних обмежень і протиепідемічних заходів. Лекторії від готельєрів, рестораторів, кулінарних зірок, експертів галузі і топових професіоналів, натхненних ентузіастів; онлайн-флешмоби у соціальних мережах факультету; віртуальні конкурси професійної майстерності (Масляна-FEST 2021, Міжнародний кулінарний марафон у Болгарії); профорієнтаційні заходи для просування бренду факультету у всеукраїнському і міжнародному освітньому просторі та популяризації спеціальностей серед абітурієнтів; менеджмент офіційних каналів комунікації (Instagram, Facebook, Telegram, TikTok). Голова студентської ради зазначила, що студентське життя зі впровадженням карантинних обмежень дуже змінилося і відбувається переважно в онлайні, але у студентства факультету є перемоги і здобутки, якими варто пишатися і можливості для розвитку, а також подякувала кожному за внесок у зміцнення студентського самоврядування.

Далі звітував голова студентської ради гуртожитку, здобувач вищої освіти 3 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Микола Бобак.

Відкритим голосуванням переважною більшістю голосів звіти були затверджені.

В.о. декана факультету Віта Цирульнікова подякувала студентським радам факультету і гуртожитку за активну участь у факультетських і університетських заходах, примноження досягнень факультету і університету.

Із подальшим алгоритмом дій під час виборів до студентської ради присутніх познайомили Мелісса Корольчук і заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко.

На цьому порядок денний був вичерпаний, а виборчий процес триває.

Студентська рада – команда однодумців, яка є рушійною силою проактивного студентського життя, формує і примножує традиції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка.

Опублікований: 19-02-2022
Читайте також:
Продовжується марафон лекторіїв для здобувачів коледжів України

23 листопада в рамках марафону освітніх лекторіїв від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу для здобувачів структурних підрозділів НУХТ відбулася зустріч у Полтавському фаховому коледжі. Доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко висвітлювала актуальні і гострі питання сфери ресторанного бізнесу д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується марафон лекторіїв для здобувачів коледжів України 24 листопада 2021

В університеті продовжується вступна кампанія і до аспірантури

В університеті продовжується вступна кампанія і до аспірантури. Прийом документів тут відбувався з 27 липня по 7 серпня. А з 11 по 21 серпня тривають вступні іспити. Ця категорія вступників здає іспити з іноземної мови в обсязі, який відповідає рівню B2 Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти, та зі спеціальності (в обсязі стандарту вищої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті продовжується вступна кампанія і до аспірантури 18 серпня 2020

Профком прийняв рішення пролонгувати дію Колективного договору

На черговому засіданні профкому було розглянуто питання пролонгації Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом Національного університету харчових технологій, термін дії якого спливає 24 вересня 2022 року. Було зазначено, що в нинішніх умовах розпочинати консультації по створенню нової редакції Колективного договору недоречно,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком прийняв рішення пролонгувати дію Колективного договору 19 вересня 2022

Оскароносний фільм про дитину з вадами слуху на черговому засіданні Movie Club

Щороку разом зі світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю, який припадає на 3 грудня.  Поряд із нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Це ті, хто з певних причин не може повноцінно забезпечувати себе, доглядати за собою. Інвалідність може бути вродженою і набутою в результаті травм, інфекцій, тощо. Саме тому для ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оскароносний фільм про дитину з вадами слуху на черговому засіданні Movie Club 03 грудня 2021