Н У Х Т

Стейкхолдери індустрії гостинності активно долучаються до освітнього процесу

04 november 2022

Стейкхолдери індустрії гостинності активно долучаються до освітнього процесу

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує перманентно залучати стейкхолдерів індустрії гостинності до освітнього процесу.

У рамках вивчення навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» лекторка, доцентка Ольга Пушка організувала бінарну лекцію для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Гостьовим співлектором виступив неймовірно талановитий випускник спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, професіонал своєї справи, бартендер двох топових закладів ресторанного господарства м. Києва, «Golda Music Bistro» та «Broen» Олексій Гутнік.

Предметом обговорення на лекції були асортимент і характеристика міцних алкогольних напоїв. Олексій розповів про власний досвід роботи з базовими напоями та з робочого місця продемонстрував їх найбільш поширені варіанти. Лекторка Ольга Пушка доповнювала матеріал лекції теоретичною складовою.

Здобувачі освіти активно задавали питання щодо якісних характеристик міцних алкогольних напоїв, особливостей подавання та отримали вичерпні відповіді від фахівця-практика. Формат проведення бінарної лекції був інформативним та ефективним, що сприяє підвищенню засвоєння матеріалу студентами.

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна Ользі Пушці за імплементацію інноваційних педагогічних технологій для підвищення ефективності освітнього процесу та створення освітнього середовища, орієнтованого на задоволення запитів здобувачів вищої освіти.

Також подяка висловлена Олексію Гутніку за чудову можливість для здобувачів освіти нетворкінгу з професіоналом, поглиблення теоретичних знань і набуття практичних навиків з барної справи, мотивацію до розвитку у професійній діяльності. Колектив кафедри щиро сподівається на співпрацю з фахівцем і у майбутньому! 

Published on: 04-11-2022
Read also:
Зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» проходить у Карпатах

Традиційно другий семестр для першокурсників спеціальності 242 «Туризм» розпочався із зимової практики з активного туризму у … Карпатах! 13 січня 2020 року під керівництвом доцента Юрія Сологуба та асистента Ольги Дмитрієвської студенти помандрували у с. Верхній Студенний Закарпатської області, де їх тепло і по-дружньому зустріли досвідченні інстр...

READ YOURSELF

Зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» проходить у Карпатах 17 january 2020

Триває наукова співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України

Кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції спільно з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України проведений науково-практичний онлайн-круглий стіл «Перспективи використання фітосировини у технологіях ресторанного господарства». Науковий захід відбувся завдяки співпраці кафедри, зокрема завідувачки кафедри, професорки Оле...

READ YOURSELF

Триває наукова співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України 07 december 2020

Підсилюємо матеріально-технічну базу

Асистенти кафедри електропостачання та енергоменеджменту, доктори філософії Володимир Романюк і Владислав Шпак та старший викладач кафедри, доктор філософії Петро Зінькевич зібрали комбінований стенд для дослідження роботи пристроїв автоматичного ввімкнення резерву (АВР), які були надані партнером кафедри, компанією-виробником CHINT. Пристрої АВР ...

READ YOURSELF

Підсилюємо матеріально-технічну базу 03 july 2025

Науковий семінар відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар «Удосконалення технології алкогольних напоїв та технології спиртової бражки». До загального обговорення були представлені доповіді аспірантів кафедри: «Удосконалення технології алкогольних напоїв новими природними та наноматеріалами» Ірини Савченко, «Удосконалення ...

READ YOURSELF

Науковий семінар відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 11 june 2021