Н У Х Т

Стейкхолдери індустрії гостинності активно долучаються до освітнього процесу

04 november 2022

Стейкхолдери індустрії гостинності активно долучаються до освітнього процесу

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує перманентно залучати стейкхолдерів індустрії гостинності до освітнього процесу.

У рамках вивчення навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» лекторка, доцентка Ольга Пушка організувала бінарну лекцію для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Гостьовим співлектором виступив неймовірно талановитий випускник спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, професіонал своєї справи, бартендер двох топових закладів ресторанного господарства м. Києва, «Golda Music Bistro» та «Broen» Олексій Гутнік.

Предметом обговорення на лекції були асортимент і характеристика міцних алкогольних напоїв. Олексій розповів про власний досвід роботи з базовими напоями та з робочого місця продемонстрував їх найбільш поширені варіанти. Лекторка Ольга Пушка доповнювала матеріал лекції теоретичною складовою.

Здобувачі освіти активно задавали питання щодо якісних характеристик міцних алкогольних напоїв, особливостей подавання та отримали вичерпні відповіді від фахівця-практика. Формат проведення бінарної лекції був інформативним та ефективним, що сприяє підвищенню засвоєння матеріалу студентами.

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна Ользі Пушці за імплементацію інноваційних педагогічних технологій для підвищення ефективності освітнього процесу та створення освітнього середовища, орієнтованого на задоволення запитів здобувачів вищої освіти.

Також подяка висловлена Олексію Гутніку за чудову можливість для здобувачів освіти нетворкінгу з професіоналом, поглиблення теоретичних знань і набуття практичних навиків з барної справи, мотивацію до розвитку у професійній діяльності. Колектив кафедри щиро сподівається на співпрацю з фахівцем і у майбутньому! 

Published on: 04-11-2022
Read also:
Наша науковця на захисті дисертації китайської здобувачки

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова долучилася до обговорення дисертаційної роботи здобувачки Сумського національного аграрного університету Луо Веньцзюань на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». Дисертація «Розробка технології печива із додаванням ...

READ YOURSELF

Наша науковця на захисті дисертації китайської здобувачки 27 february 2023

Вино як мистецтво: захоплива гостьова лекція від кафедри іноземних мов професійного спрямування

10 квітня 2025 року відбулася захоплива гостьова лекція «Вино як мистецтво: поєднання смаку, аромату та культури», яку прочитав президент Асоціації сомельє України та бренд-амбасадор всесвітньо відомої компанії Moët Hennessy Іван Бачурін. Захід зібрав поціновувачів винної культури, студентів і викладачів, які мали унікальну нагоду зануритися у виш...

READ YOURSELF

Вино як мистецтво: захоплива гостьова лекція від кафедри іноземних мов професійного спрямування 11 april 2025

Від кадрових питань до закордонної практики здобувачів: плідно попрацювала вчена рада університету

25 квітня у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Привітавши колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями, вчена рада приступила до розгляду питань порядку денного. Першими розглянули кадрові питання. Кандидатури на присвоєння вчених звань та для обрання на посади представила вчена секретарка Наталія Мельни...

READ YOURSELF

Від кадрових питань до закордонної практики здобувачів: плідно попрацювала вчена рада університету 25 april 2024

Шириться коло наукових інтересів наших викладачів

Із середини 1930-х років вчені нашого університету створюють інновації у обладнанні та технологічних комплексах із виробництва спирту, алкогольних напоїв, квасу, ферментованих газованих напоїв тощо. Нині особливий інтерес наших фахівців виник до пробіотичного ферментованого напою на основі чайного гриба – Комбучі. Чайний гриб, який ми знаємо з дит...

READ YOURSELF

Шириться коло наукових інтересів наших викладачів 23 september 2024