Н У Х Т

Стейкхолдери індустрії гостинності активно долучаються до освітнього процесу

04 november 2022

Стейкхолдери індустрії гостинності активно долучаються до освітнього процесу

Кафедра готельно-ресторанної справи продовжує перманентно залучати стейкхолдерів індустрії гостинності до освітнього процесу.

У рамках вивчення навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» лекторка, доцентка Ольга Пушка організувала бінарну лекцію для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Гостьовим співлектором виступив неймовірно талановитий випускник спеціальності «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, професіонал своєї справи, бартендер двох топових закладів ресторанного господарства м. Києва, «Golda Music Bistro» та «Broen» Олексій Гутнік.

Предметом обговорення на лекції були асортимент і характеристика міцних алкогольних напоїв. Олексій розповів про власний досвід роботи з базовими напоями та з робочого місця продемонстрував їх найбільш поширені варіанти. Лекторка Ольга Пушка доповнювала матеріал лекції теоретичною складовою.

Здобувачі освіти активно задавали питання щодо якісних характеристик міцних алкогольних напоїв, особливостей подавання та отримали вичерпні відповіді від фахівця-практика. Формат проведення бінарної лекції був інформативним та ефективним, що сприяє підвищенню засвоєння матеріалу студентами.

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна Ользі Пушці за імплементацію інноваційних педагогічних технологій для підвищення ефективності освітнього процесу та створення освітнього середовища, орієнтованого на задоволення запитів здобувачів вищої освіти.

Також подяка висловлена Олексію Гутніку за чудову можливість для здобувачів освіти нетворкінгу з професіоналом, поглиблення теоретичних знань і набуття практичних навиків з барної справи, мотивацію до розвитку у професійній діяльності. Колектив кафедри щиро сподівається на співпрацю з фахівцем і у майбутньому! 

Published on: 04-11-2022
Read also:
НУХТ – чемпіон ФАСК з футзалу 2024 року!

Днями відбувся довгоочікуваний фінал ХХІ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд закладів вищої освіти. Найкращі команди – нашого університету та Національного університету фізичного виховання і спорту України (НУФВСУ) зустрілися у фіналі на майданчику НУФВСУ, щоб виявити переможця. Нашу збірну підтримував з трибун проректор Микола ...

READ YOURSELF

НУХТ – чемпіон ФАСК з футзалу 2024 року! 22 april 2024

Довгоочікуваний та успішний захист дисертації

27 вересня на засіданні спеціалізованої вченої ради  Д 26.058.07 відбувся успішний захист дисертаційної роботи «Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату» асистента кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимира Польовика на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за с...

READ YOURSELF

Довгоочікуваний та успішний захист дисертації 28 september 2021

Випуск Навчально-наукового інституту харчових технологій-2024

15 березня в актовій залі НУХТ відбулося вручення дипломів магістрам Навчально-наукового інституту харчових технологій. Привітати випускників прийшли дирекція інституту, завідувачі й викладачі випускових кафедр, студенти молодших курсів. Завітали до університету батьки і друзі винуватців урочистостей. З привітальним словом до випускників звернулис...

READ YOURSELF

Випуск Навчально-наукового інституту харчових технологій-2024 18 march 2024

За крок до успіху магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

22 лютого на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Варто згадати, що студенти кафедри технології молока і молочних продуктів проявляють себе не тільки у виконанні магістерських робіт, а й беруть участь і перемагають у всеукраїнських ...

READ YOURSELF

За крок до успіху магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 25 february 2019