Н У Х Т

Важливість технологій для майбутньої професії обговорювали першокурсники англійською мовою

05 квітня 2023

Важливість технологій для майбутньої професії обговорювали першокурсники англійською мовою

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Ципанова провела відкрите практичне заняття «Computers in Business» з англійської мови для студентів 1 курсу напряму підготовки «Менеджмент», використовуючи сучасні та інноваційні технології.

Сучасне життя неможливо уявити без комп’ютера . На виробництві, у навчанні, на відпочинку ми звертаємось по допомогу до електронної обчислювальної машини.

На занятті говорили про важливість комп’ютера саме для майбутньої професії здобувачів освіти. Велося обговорення і наголошувалося на перевагах і недоліках використання технологій у житті людини. Хоча комп’ютери – чудовий засіб для отримання нових знань, згадували про проблеми, які виникають при їх неправильному використанні.

Вдало були підібрані матеріали аудіювання для розвитку навиків слухання та розуміння прослуханої інформації. Завдяки підібраній викладачкою пісні, студенти змогли не лише відпочити кілька хвилин, але й попрактикувати лексику за темою заняття.

Викладачка скористалася програмою Wordwall для створення інтерактивних вправ і завдань для студентів. Завдяки їх різноманітності й великій кількості відчувалася зацікавленість здобувачів освіти темою заняття.

Опублікований: 05-04-2023
Читайте також:
Soft Skills від Центру підприємництва та інновацій Бізнес-коледжу Труласке Університету Міссурі

17 листопада здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» та магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві», а також викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали онлайн-лекцію «Deepfakes і майбутнє створення контенту, суспільства та бізнесу», яку прочита...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft Skills від Центру підприємництва та інновацій Бізнес-коледжу Труласке Університету Міссурі 20 листопада 2023

Фініш і старт: на кафедрі технології оздоровчих продуктів підвели підсумки акредитації магістерської освітньої програми

На кафедрі технології оздоровчих продуктів підвели підсумки акредитації магістерської освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Гарантка програми, завідувачка кафедри, професорка Галина Сімахіна так відреагувала на отримання сертифікату: « Звершилося! 29 грудня 2022 року наша освітня програма от...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фініш і старт: на кафедрі технології оздоровчих продуктів підвели підсумки акредитації магістерської освітньої програми 09 січня 2023

Сучасний стан розроблення і впровадження системи профілактично-оздоровчого харчування українців обговорили наші науковці

20 та 21 лютого завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції д.т.н., професор Олександра Нєміріч, д.т.н., професор Наталія Фролова, к.т.н., доцент Наталія Ющенко, к.т.н., асистент Ігор Устименко та аспірант Максим Авраменко взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «PLANTA+. Досягнення та перспективи», о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний стан розроблення і впровадження системи профілактично-оздоровчого харчування українців обговорили наші науковці 25 лютого 2020

Віце-президент університету Патанжалі (Індія) прочитав для колективу університету лекцію про базові принципи Аюрведи

14 травня гість нашого університету, віце-президент університету Патанжалі (Харідвар, Індія), президент Духовного Ведичного Центру Даянанд, Навчального і благодійного товариства (Нью Делі), попечитель Фонду Пілот Баба Гуан Сангам, голова Центру дитячої освіти (Делі), доктор Вачаспати Кульвант прочитав захоплюючу лекцію про базові принципи Аюрведи «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віце-президент університету Патанжалі (Індія) прочитав для колективу університету лекцію про базові принципи Аюрведи 14 травня 2018