Н У Х Т

Організаційний комітет із виборів ректора університету вперше зібрався після призначення МОН нової дати виборів

02 вересня 2020

Організаційний комітет із виборів ректора університету вперше зібрався після призначення МОН нової дати виборів

Оскільки Київ відповідно до зонування адаптивного карантину (за рішенням Державної комісії з надзвичайних ситуацій) входить до «жовтої» зони епідемічної небезпеки, що дозволяє проведення зібрань за умови дотримання протиепідемічних заходів і забезпечення на кожного учасника не менше 5 кв. метрів площі приміщення, де зібрання проводиться, 2 вересня відбулося засідання Організаційного комітету з виборів ректора університету.

Голова Оргкомітету, перший проректор Володимир Яровий повідомив, що до університету надійшов наказ Міністерства освіти і науки України №234-К від 7 серпня 2020 року, яким призначена нова дата виборів ректора НУХТ – 11 листопада 2020 року. Враховуючи, що процедури щодо організації виборів, які встигли відбутися до введення в країні суворих карантинних обмежень, зокрема, вибори представників із числа штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками наразі не є легітимними (з того часу відбулися певні кадрові зміни), а вибори представників із числа студентів взагалі провести не встигли, виникла необхідність визначити нові дати виборчої кампанії.

Була внесена пропозиція визначити датою обрахування кількості учасників виборчого процесу і квот виборців 25 вересня. Також Оргкомітет визначив кінцеву дату подання списків виборців до виборчих комісій – 3 листопада.

Пропозиції були одностайно підтримані присутніми на засіданні членами Організаційного комітету.

З документами, що стосуються виборів ректора НУХТ, у т.ч. протоколами засідань Оргкомітету, можна ознайомитися тут

Опублікований: 02-09-2020
Читайте також:
Корпорація «Артеріум» підтримує юних біотехнологів

Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології, що є переможцями конкурсу студентських наукових проєктів за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум», представили річні звіти щодо етапів виконаної наукової роботи за 2019-2020 н.р. і про цільове використання наданих на виконання наукових проектів коштів. Доповідачам побажала успіху директор з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корпорація «Артеріум» підтримує юних біотехнологів 30 червня 2020

Продовжують апробувати результати наукових досліджень молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології

Щоб реалізувати себе у професійній сфері та досягнути бажаного успіху, необхідно сумлінно та наполегливо працювати, вчитися поєднувати дозвілля і працю, навчання та наукову роботу. А, як відомо, результати наукової діяльності необхідно оприлюднювати, адже саме апробація стимулює студента на переосмислення своїх наукових досліджень і більш глибоке ї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують апробувати результати наукових досліджень молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології 28 січня 2019

Інноваційні розробки науковців університету увійшли до інформаційного збірника МОН

У сучасних непростих умовах становлення і захисту незалежності нашої держави наука в університетах успішно працює на Україну. Саме через це Президія Ради проректорів із наукової роботи своїм рішенням від 21 березня 2017 року зініціювала підготовку і видання інформаційного збірника «Інноваційні розробки університетів і наукових установ МОН України»....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні розробки науковців університету увійшли до інформаційного збірника МОН 15 січня 2018

Блискучий захист студентами заочної форми навчання дипломних проектів зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»

У Львівській філії нашого університету готують фахівців із різних спеціальностей. Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв постійно беруть участь у навчальному процесі філії - читають лекції для студентів заочної форми навчання та очолюють дипломне проектування. 10 лютого відбулися захисти дипломних робіт «бакалаврів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучий захист студентами заочної форми навчання дипломних проектів зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв» 13 лютого 2017