Н У Х Т

Нагорода німецькому партнеру вручена!

16 червня 2023

Нагорода німецькому партнеру вручена!

Висока нагорода від НУХТ – нагрудний знак «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій» успішно дісталася до Німеччини та вручена професору Стефану Юнге.

Цю почесну місію виконала амбасадорка та випускниця нашого університету Марія Аліпатова, яка нині працює над виконанням інноваційних проєктів у Швеції та Німеччині, роблячи гідний внесок у майбутню відбудову України.

Професор Стефан Юнге на зупиняє підтримку НУХТ та України, проводить організаційну роботу та з нетерпінням чекає наших студентів, які зовсім скоро приїдуть на стажування до Фінляндії на підприємства із виготовлення картону та пакувальних матеріалів.

Опублікований: 16-06-2023
Читайте також:
Здобувач кафедри фінансів – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі страхування!

15 квітня 2025 року на базі обліково-фінансового факультету Миколаївського національного аграрного університету відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі страхування. Галузевою конкурсною комісією за результатами рецензування було відібрано 17 найкращих робіт для участі у науково-пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувач кафедри фінансів – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі страхування! 23 квітня 2025

Оригінальний підхід, глибокі знання і швидкість розв’язання задач продемонстрували наші студенти на олімпіаді з дисципліни «Основи охорони праці»

У Луцькому національному технічному університеті, вже третій рік поспіль, відбувається ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці». Позмагатися у першості приїхали студенти із усіх куточків України. Географія учасників олімпіади вражає – від Львова та Івано-Франківська до Донецька, від Сум до Одеси, Харкова, П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оригінальний підхід, глибокі знання і швидкість розв’язання задач продемонстрували наші студенти на олімпіаді з дисципліни «Основи охорони праці» 20 травня 2019

Теоретичні знання з технології кулінарної продукції опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття доцента Оксани Кирпіченкової. Дисципліна «Технологія продукції ресторанного господарства» є невід’ємною складовою якісної професійної підготовки майбутніх рестораторів і готельєрів. Темою заняття була технологія кулінарної продукції із сільськогосподарської птиці, пернатої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теоретичні знання з технології кулінарної продукції опановують студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 14 листопада 2018

Результати семестрової роботи

Цьогоріч для студентів спеціалізації «Управління персоналом та економіка праці» вперше викладалась дисципліна «Підприємництво та соціальні проекти», тож логічним її завершенням на сесійному тижні стала презентація індивідуальних соціальних проектів як результату семестрової роботи, що порушували нетривіальні суспільні проблеми, серед яких: незнання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Результати семестрової роботи 29 грудня 2017