Н У Х Т

До захисту курсового проєкту з дисципліни «Основи проєктування біотехнологічних виробництв» готуються четвертокурсники

01 грудня 2020

До захисту курсового проєкту з дисципліни «Основи проєктування біотехнологічних виробництв» готуються четвертокурсники

Курсове проєктування є невід’ємною складовою підготовки здобувачів-біотехнологів. Саме тому, попри складний період в Україні, студенти ІV курсу кафедри біотехнології і мікробіології постійно консультуються зі своїми керівниками щодо виконання розділів курсового проєкту з дисципліни «Основи проєктування біотехнологічних виробництв».

Під час зустрічей здобувачі освіти запитують та уточнюють: як краще підібрати обладнання, скомпонувати та гармонізувати між собою для майбутнього подальшого технологічного запуску; як краще оптимізувати та підібрати поживне середовище для культивування продуцентів обраного цільового продукту. Окрім цього, постійно обговорюється одне з ключових питань – техніко-економічне обґрунтування, оскільки бачення майбутнього використання цільового продукту постійно змінюється в рамках ринкової економіки.

Наприкінці онлайн-консультацій завжди ставиться завдання щодо подальшого виконання розділів із зазначенням конкретних строків реалізації.

Незабаром усіх очікує вирішальний етап – захист курсових проєктів. Тож бажаємо здобувачам освіти успішно й гідно представити результати своєї відповідальної роботи, а їхнім керівникам – задоволення від заслуханих на захисті доповідей!

Опублікований: 01-12-2020
Читайте також:
Свіжий погляд на якість: лекція від випускниці

Кафедра експертизи харчових продуктів із гордістю прийняла свою випускницю Тетяну Федорович, яка сьогодні є фахівчинею з технології упаковки. Тетяна, що успішно закінчила бакалаврат у 2019 році та магістратуру у 2021 році за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», прочитала для здобувачів захоплюючу лекцію, прис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свіжий погляд на якість: лекція від випускниці 20 жовтня 2025

Мотивуюча лекція – чим цікава мікробіологічна робота

Якісна підготовка фахівців з біотехнології не можлива без знань сучасних технологій. Тому надзвичайно цінним для здобувачів є практичний досвід, яким можуть поділитися не тільки лектори дисциплін, але і стейкхолдери. Уже кілька років поспіль таким досвідом зі здобувачами 4 курсу в рамках дисципліни «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуюча лекція – чим цікава мікробіологічна робота 12 жовтня 2020

Про емоційну їжу розповіла здобувачам освіти лікарка-дієтологиня

На запрошення лекторок дисципліни «Основи нутриціології» Віти Цирульнікової і Олени Тищенко до освітнього онлайн-простору першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завітала лікарка терапевтка-дієтологиня, засновниця Клініки сучасної дієтології Dr. Lakusta Clinic, популяризаторка здорового способу життя Тетяна Лакуста. У фокусі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про емоційну їжу розповіла здобувачам освіти лікарка-дієтологиня 01 листопада 2024

Посвята у студенти на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Національний університет харчових технологій вітає усіх, хто став частиною його великої та дружної родини! Пора вступних випробувань минула, і колишні вступники тепер мають повне право носити горде звання студента НУХТ Посвята у студенти – одна із найголовніших подій у житті кожного новоспеченого студента, подія, яку першокурсники запам’ятають наз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Посвята у студенти на факультеті біотехнології та екологічного контролю 17 вересня 2020