Н У Х Т

Молоді викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів демонструють високий рівень педагогічної майстерності

06 березня 2019

Молоді викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів демонструють високий рівень педагогічної майстерності

5 березня 2019 року відбулося відкрите лабораторне заняття асистента кафедри технології оздоровчих продуктів Ірини Ясінської з дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів» для студентів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології».

На відкрите заняття завітали завідувач кафедри, професор Галина Сімахіна, викладачі кафедри, а також фахівець Навчально-методичного управління університету Алла Оскілко.

Лабораторне заняття було присвячене контролю вмісту білків у сировині та готових продуктах оздоровчого призначення.

Під час заняття студенти пригадали теоретичні відомості щодо харчової цінності продукту, фізіологічних функцій білків в організмі, наслідків дефіциту та надлишку надходження білків до організму.

Викладач ознайомила студентів  із існуючими методами аналізу вмісту білкових речовин, були обговорені їх переваги та недоліки.

Під час лабораторного заняття студенти практично ознайомились із якісними методиками визначення наявності  білку, а саме ксантопротеїновою та нінгідриновою реакцією. Також здійснили кількісне визначення вмісту білкових речовин біуретовим методом у різних зразках борошна.

Лабораторне заняття проведене на високому професійному, науково-теоретичному та методологічному рівнях.

Опублікований: 06-03-2019
Читайте також:
Слухачі підготовчих курсів знайомляться з університетом

18 грудня  2021 року за сприяння співробітників підготовчого відділення Центру моніторингу та координації освітньої діяльності відбулася чергова зустріч слухачів підготовчих курсів із фахівцями структурних підрозділів університету. Цього разу перед слухачами восьмимісячних підготовчих курсів виступив представник кафедри електропостачання і енергом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі підготовчих курсів знайомляться з університетом 21 грудня 2021

Широке коло інтересів гуртківців кафедри обліку і аудиту

28 березня 2023 року на кафедрі обліку і аудиту відбулося V засідання студентського наукового гуртка «Сучасний обліковець-аналітик», що працює під керівництвом гарантки магістерської освітньої програми «Облік і аудит», доцентки Людмили Духновської. Свої наукові дослідження представили здобувачки освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» спеціальнос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широке коло інтересів гуртківців кафедри обліку і аудиту 31 березня 2023

Поглиблення знань і практикування англійської мови: наші здобувачі і влітку не втрачають нагоди повчитися

Літо – чудова пора. Для когось це – відпочинок, для когось – іспити, а для групи наших здобувачів: Марії Аліпатової, Івана Глущенка, Тетяни Нікітіної, Анни Матвеєвої, Ольги Степанової та доцента кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Наталії Кулик це – ще й онлайн-навчання за курсом «Packaging Design Theory and Psychology» пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поглиблення знань і практикування англійської мови: наші здобувачі і влітку не втрачають нагоди повчитися 25 серпня 2020

Наступний крок на шляху досягнення цілей

Допоки в університеті тривають захисти магістерських робіт здобувачі освітньо-наукових програм мають можливість надихнутися успіхом і позитивною енергетикою колег й перейти до реалізації власних амбітних задумів. На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася зустріч здобувачів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наступний крок на шляху досягнення цілей 19 лютого 2024