Н У Х Т

Про передові технології й тонкощі розроблення нових продуктів дізналися студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

10 грудня 2018

Про передові технології й тонкощі розроблення нових продуктів дізналися студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» за участі викладачів кафедри, доцентів Інни Зінченко та Наталії Фалендиш відбулася гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів». З особливостями виробництва чаю студентів ознайомив спеціальний гість – заступник генерального директора з питань якості, безпеки харчової продукції та соціальної відповідальності ТОВ «Компанія Май Україна» Тетяна Наконечна.

ТОВ «Компанія Май Україна» - інноваційна компанія, яка успішно розвивається на ринку чаю вже 19 років і входить до п’ятірки лідерів українського чайного ринку.  Продукція компанії представлена чайними брендами «Майский», «Лісма», «Curtis» та «Richard», які неодноразово були нагороджені найвищими нагородами на міжнародних конкурсах.

Лекція була присвячена передовим технологіям виробництва чаю, тонкощам розроблення нових продуктів, якості та безпечності пакувальних матеріалів у чайному виробництві. Студентів ознайомили з особливостями впровадження та дотримання стандартів ISO 9001:2008, SQMS, IFS Food, НАССР на підприємстві з метою підтримання високої якості продукції.

Викладений матеріал викликав зацікавленість студентів, які відчули важливість та перспективність обраної професії, і спонукав до жвавої дискусії. На лекції студенти отримали відповіді на актуальні питання, безпосередньо пов’язані з їх майбутньою професійною діяльністю.

Опублікований: 10-12-2018
Читайте також:
Сертифікати міжнародного стажування здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вручено!

Здобувачі бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» закріплювали теоретичні знання та формували практичні навички під час виробничої практики і стажування у кращих готельних підприємствах Республіки Болгарія і Грецької Республіки. Для вручення сертифікатів до нашого університету завітали ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сертифікати міжнародного стажування здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вручено! 05 листопада 2024

Про вплив COVID-19 на готельну індустрію України – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи долучилися до онлайн-конференції «Оцінка впливу COVID-19 на готельну індустрію України», яка була спільно організована Державним агентством розвитку туризму України та Асоціацією Готелів та Курортів України (UHRA)....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вплив COVID-19 на готельну індустрію України – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 25 січня 2021

Від знайомства до дії: студенти-біотехнологи досліджують програми академічної мобільності

Міжнародна академічна мобільність – можливість учасників освітнього процесу навчатися, стажуватися чи проводити наукову діяльність в іноземному закладі вищої освіти. Право студентів на академічну мобільність регулюється Законом України «Про вищу освіту». І зрозуміло, що в умовах сучасної інтеграції України до світової спільноти академічна мобільніс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від знайомства до дії: студенти-біотехнологи досліджують програми академічної мобільності 20 жовтня 2025

Колективна праця

Вишли друком і затверджені наказом Міністерства соціальної політики України «Правила охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв», розроблені авторським колективом під керівництвом завідувача кафедри охорони праці Інституту післядипломної освіти нашого університету, доцента, кандидата технічних наук, академіка мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колективна праця 12 січня 2018