Н У Х Т

Вражаючі здобутки наших магістрантів-менеджерів

20 грудня 2021

Вражаючі здобутки наших магістрантів-менеджерів

Магістранти освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» під керівництвом професорки кафедри економіки праці та менеджменту, гарантки програми Світлани Бурлуцької взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «LoNG-2021» (Look of New Generation/Погляд нового покоління) «Блокчейн приходить в Україну», що тривав з 1 жовтня по 14 грудня 2021. Наша команда «BigMind» виборола друге місце серед 40 команд-учасниць різних університетів України. Переможці та наставниця отримали дипломи і матеріальний приз.

«LoNG» – багаторічна спільна ініціатива Української асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти та Київської Бізнес-Школи.

Співорганізаторами конкурсу у 2021 році виступили кафедра економіки підприємства економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Партнери конкурсу – Спілка підприємців малих, середніх та приватизованих підприємств України та Асоціація «Блокчейн Україна».

Конкурс відбувається за підтримки експертів робочої групи «Освіта та медіапідтримка ринку віртуальних активів України» Міністерства цифрової трансформації України.

Щиро вітаємо команду у складі Юлії Дидашко, Дмитра Красовського, Олександра Чабаненка, Віталія Довгоп’ятого, Івана Захарченка та керівницю Світлану Бурлуцьку із заслуженою перемогою! 

Опублікований: 20-12-2021
Читайте також:
У новому році – нові наукові досягнення!

Учасники студентського наукового гуртка «BIOTECH» кафедри біотехнології і мікробіології взяли заочну участь у V Міжнародній науковій конференції молодих учених і студентів «Перспективи розвитку біології, медицини і фармації», яка відбулась на базі Казахстанської фармацевтичної академії (м. Шимкент, Республіка Казахстан). Секції та напрямки роботи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У новому році – нові наукові досягнення! 20 січня 2018

Визнання науково-педагогічних досягнень завідувача кафедри харчової хімії

Для кожного освітянина й науковця важливим моментом кар’єри є визнання здобутків. Уже третій рік поспіль молоду, але прогресивну кафедру харчової хімії очолює доктор хімічних наук Світлана Бондаренко. Професор не тільки зберегла кращі науково-педагогічні традиції всіх хімічних кафедр НУХТ, але й зуміла надати новий імпульс розвитку досліджень, згур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визнання науково-педагогічних досягнень завідувача кафедри харчової хімії 01 листопада 2019

Викладачка НУХТ – серед експертів, що здійснюватимуть відбір «амбасадорських» вин

Фахівці всіх галузей продовжують докладати усіх зусиль, щоб підтримувати національну економіку України. Не виняток і українські винороби, які не лише виробляють якісну, конкурентоспроможну продукцію, але й опікуються презентацією України перед усією світовою спільнотою як виноробної держави з багатою скарбницею національного виноробства. На 30-31 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка НУХТ – серед експертів, що здійснюватимуть відбір «амбасадорських» вин 16 серпня 2022