Н У Х Т

Профорієнтаційний івент кафедри готельно-ресторанної справи для здобувачів освіти фахового коледжу

08 грудня 2021

Профорієнтаційний івент кафедри готельно-ресторанної справи для здобувачів освіти фахового коледжу

8 грудня 2021 року за ініціативи в.о. завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран відбулася профорієнтаційна зустріч зі здобувачами освіти фахового коледжу.

Гості кафедри в онлайні – студенти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (освітні програми «Готельне обслуговування» і «Ресторанне обслуговування») відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ».

Під час зустрічі профорієнтаційна команда у складі викладачів Артема Ущаповського, Ольги Дульки, Олени Тищенко познайомила студентів із факультетом готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і кафедрою готельно-ресторанної справи, розповіла про навчання на першому (бакалаврському) рівні освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», ґрунтовну підготовку, сучасну потужну матеріально-технічну базу, активну та прогресивну практичну підготовку у кращих підприємствах індустрії гостинності, насичене студентське життя та умови вступу до НУХТ у 2022 році.

Завершила теплу і гостинну зустріч в.о. деканки факультету Віта Цирульнікова, яка наголосила, що незважаючи на відстань, всі студенти можуть долучатися до онлайн-лекторіїв, майстер-класів і воркшопів від стейкголдерів, адже це сприяє професійному розвитку майбутніх спеціалістів індустрії гостинності, набуттю не тільки hard, а й soft skills, які визначають кар’єрний успіх.

За допомогу в проведенні зустрічі колектив кафедри вдячний завідувачці відділення з підготовки фахових молодших бакалаврів Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Олесі Стахів, викладачці Лесі Савчук, наставницям груп студентів Наталії Совтус, Галині Лилак. 

Опублікований: 08-12-2021
Читайте також:
Працювати на Перемогу і водночас виконати дипломний проєкт – все під силу нашим механікам-фармацевтам!

Захистили дипломні проєкти наші студенти, що вивчали інжиніринг фармацевтичних і біотехнологічних виробництв (спеціальність 133 «Галузеве машинобудування»). На обличчях випускників помітно втому, не всі усміхнені, як зазвичай. Причина цьому поважна – багато студентів цієї групи роблять безпосередній внесок у наближення Перемоги. З часом ми дізнаєм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Працювати на Перемогу і водночас виконати дипломний проєкт – все під силу нашим механікам-фармацевтам! 21 червня 2022

Приємне з корисним поєднали першокурсники

Виховна робота є важливою частиною освітнього процесу у вищій школі. Особливої ж уваги та наставництва потребують першокурсники. Щоб ближче познайомитися зі своєю кураторкою, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмилою Махинько та один із одним, група ТІ-1-4 Навчально-наукового інституту харчових технологій відвід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємне з корисним поєднали першокурсники 05 вересня 2023

GMP – як забезпечують якість фармпродукції: гостьова лекція від Корпорації «Артеріум»

Третьокурсники освітньої програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» в рамках вивчення обов’язкової дисципліни «Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв» (лекторка – доцентка Світлана Старовойтова) мали унікальну можливість прослухати лекцію від менеджерки з навчання та розвитку з питань GхP Корпорації «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

GMP – як забезпечують якість фармпродукції: гостьова лекція від Корпорації «Артеріум» 24 березня 2025

Здобувачі-контрактники можуть отримувати податкову знижку на навчання

Здобувачі освіти, щ о навчаються в університеті на контрактній основі, мають право на певну компенсацію вартості освітніх послуг, тобто податкову знижку на навчання. Про це йдеться у роз’ясненні Служби освітнього омбудсмена. Право на отримання певної компенсації вартості освітніх послуг встановлено Податковим кодексом України, у разі якщо студент ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-контрактники можуть отримувати податкову знижку на навчання 09 серпня 2021