Н У Х Т

Профорієнтаційний івент кафедри готельно-ресторанної справи для здобувачів освіти фахового коледжу

08 грудня 2021

Профорієнтаційний івент кафедри готельно-ресторанної справи для здобувачів освіти фахового коледжу

8 грудня 2021 року за ініціативи в.о. завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран відбулася профорієнтаційна зустріч зі здобувачами освіти фахового коледжу.

Гості кафедри в онлайні – студенти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (освітні програми «Готельне обслуговування» і «Ресторанне обслуговування») відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ».

Під час зустрічі профорієнтаційна команда у складі викладачів Артема Ущаповського, Ольги Дульки, Олени Тищенко познайомила студентів із факультетом готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і кафедрою готельно-ресторанної справи, розповіла про навчання на першому (бакалаврському) рівні освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», ґрунтовну підготовку, сучасну потужну матеріально-технічну базу, активну та прогресивну практичну підготовку у кращих підприємствах індустрії гостинності, насичене студентське життя та умови вступу до НУХТ у 2022 році.

Завершила теплу і гостинну зустріч в.о. деканки факультету Віта Цирульнікова, яка наголосила, що незважаючи на відстань, всі студенти можуть долучатися до онлайн-лекторіїв, майстер-класів і воркшопів від стейкголдерів, адже це сприяє професійному розвитку майбутніх спеціалістів індустрії гостинності, набуттю не тільки hard, а й soft skills, які визначають кар’єрний успіх.

За допомогу в проведенні зустрічі колектив кафедри вдячний завідувачці відділення з підготовки фахових молодших бакалаврів Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Олесі Стахів, викладачці Лесі Савчук, наставницям груп студентів Наталії Совтус, Галині Лилак. 

Опублікований: 08-12-2021
Читайте також:
Для чого потрібний брендинг територій дізналися четвертокурсники

Четвертокурсники освітньо-професійної програми «Туризм» у межах опанування обов’язкової дисципліни «Маркетинг у туризмі» долучилися до онлайн-лекції з експертом «Територіальний та туристичний брендинг», організованої Київським національним університетом імені Вадима Гетьмана. Лектор – Дмитро Буланов, креативний і дизайн-директор Bulanov büro, кура...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Для чого потрібний брендинг територій дізналися четвертокурсники 19 листопада 2025

Практична допомога мікробіологам харчових виробництв

В Одеському інституті післядипломної освіти НУХТ на курсах підвищення кваліфікації тривалістю 124 навчальних години навчалися мікробіологи харчових виробництв. Різною була як географія, так і галузевий склад – на курси приїхали 16 спеціалістів із різних регіонів України з консервних, м’ясопереробних і кондитерських підприємств. Заняття на курсах п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична допомога мікробіологам харчових виробництв 25 липня 2019

Заочники пригадують норми академічної доброчесності

На кафедрі готельно-ресторанної справи вже доброю академічною традицією стало проведення щорічної зустрічі з бакалаврами випускного курсу заочної форми освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» щодо дотримання академічної доброчесності, зокрема під час написання кваліфікаційної роботи. Гарантка освітньої програми, декантеса факуль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники пригадують норми академічної доброчесності 04 грудня 2024

У тренді законодавчих змін при підготовці менеджерів персоналу

28 грудня 2023 року викладачки кафедри економіки праці та менеджменту ‒ професорка Олена Драган, доцентки Ліана Мазник, Олена Безпалько і Олеся Тур, які задіяні у викладанні дисциплін освітньо-професійних програм «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) взяли участь у вебінарі «Строковий трудовий договір ‒ від прийняття до звільнення». Спікер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У тренді законодавчих змін при підготовці менеджерів персоналу 28 грудня 2023