Н У Х Т

П’єдестал Всеукраїнського конкурсу студентських команд LoNG 2020 підкорився команді НУХТ!

18 грудня 2020

П’єдестал Всеукраїнського конкурсу студентських команд LoNG 2020 підкорився команді НУХТ!

Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти, Київська Бізнес Школа, Академія праці, соціальних відносин і туризму провели черговий Всеукраїнський конкурс студентських команд LoNG 2020 «Lооk of NeW Gепегаtiоп/Погляд нового покоління».

Партнером конкурсу щороку виступає українське підприємство, зацікавлене у вирішенні конкретної практичної задачі власного розвитку. Партнер надає конкурсне завдання та інформацію, необхідну командам для дослідження, призначає консультанта на період роботи команд, стимулює переможців Конкурсу, формує компетентний склад журі.

Цього року команда нашого університету «Синергія» у складі магістрантів освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування»: Оксани Когут, Олександри Костриці, Анастасії Таранухи, Вікторії Литвiнової, Марії Нестерук, Олександра Чабаненка перемогла у номінації «Креативність». Викладачка-консультантка команди – професорка кафедри економіки праці та менеджменту Світлана Бурлуцька.

Завдання, поставлене партнером Конкурсу, компанією «Нова пошта» щодо дослідження технології та процесів доставки, всіх аспектів роботи кур’єрів та винайдення механізмів та інструментів пошуку клієнтів за будь-якою адресою для доставки документів, посилок і вантажів було досить непростим, реалістичним і вкрай актуальним.

На участь у Конкурсі зареєструвалися 47 команд із З2 ЗВО з 13 міст України (Винниці, Житомира, Ірпеня, Дніпра, Лозової, Кам’янця-Подільського, Києва, Кривого Рогу, Сум, Харкова, Чернігова, Херсону, Хмельницького).

Журі Конкурсу досить складно було оцінювати конкурсні роботи та виступи команд, оскільки рівень підготовки команд-фіналістів був дуже високим.

Як зазначають організатори змагань, студенти нашої команди ретельно підготували та оформили свій проєкт, поданий на конкурс, а під час онлайн-фiналу блискуче презентували його, при цьому виявивши прекрасну теоретико-практичну підготовку, творчий підхід, ораторські якості, самостійність, командну роботу, вміння обґрунтувати свою точку зору i вести дискусію, продемонстрували результати власних досліджень.

Вітаємо команду і викладачку-консультантку з перемогою! Бажаємо подальших успіхів і досягнень! Так тримати!

Опублікований: 18-12-2020
Читайте також:
Вчена рада університету проаналізувала підсумки зимової сесії та дистанційного навчання

28 лютого вчена рада університету зібралася на планове засідання. Голова ради, ректор Анатолій Українець традиційно розпочав його з вітань членів ради, що відсвяткували свої дні народження між засіданнями, та вручення відзнак. Нагрудний знак «За академічні заслуги» був вручений завідувачу кафедри технології зберігання і переробки зерна Олегу Шапов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету проаналізувала підсумки зимової сесії та дистанційного навчання 28 лютого 2019

Осінній експрес профорієнтаційних зустрічей не збавляє обертів

Для кожного одинадцятикласника актуальними є питання – який професійний шлях обрати і в якому навчальному закладі продовжити навчання після закінчення школи. І від того наскільки обдуманим і виваженим буде цей крок, залежатиме їх майбутній шлях. Тому вкрай важливо володіти якомога докладнішою інформацією про різні спеціальності і навчальні заклади,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Осінній експрес профорієнтаційних зустрічей не збавляє обертів 28 жовтня 2021

Готується до захисту ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами» аспірантки Анастасії Шевченко. Керівник – професор Віра Дробот. У зв’язку зі значним збільшенням захворюванн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до захисту ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 червня 2018

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Початок квітня у нашому університеті – час проведення Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», до участі у якій традиційно долучаються здобувачі вищої освіти й молоді науковці з усього світу. У 2022 році конференція відбувається уже у 88...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 13 квітня 2022