Н У Х Т

П’єдестал Всеукраїнського конкурсу студентських команд LoNG 2020 підкорився команді НУХТ!

18 грудня 2020

П’єдестал Всеукраїнського конкурсу студентських команд LoNG 2020 підкорився команді НУХТ!

Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти, Київська Бізнес Школа, Академія праці, соціальних відносин і туризму провели черговий Всеукраїнський конкурс студентських команд LoNG 2020 «Lооk of NeW Gепегаtiоп/Погляд нового покоління».

Партнером конкурсу щороку виступає українське підприємство, зацікавлене у вирішенні конкретної практичної задачі власного розвитку. Партнер надає конкурсне завдання та інформацію, необхідну командам для дослідження, призначає консультанта на період роботи команд, стимулює переможців Конкурсу, формує компетентний склад журі.

Цього року команда нашого університету «Синергія» у складі магістрантів освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування»: Оксани Когут, Олександри Костриці, Анастасії Таранухи, Вікторії Литвiнової, Марії Нестерук, Олександра Чабаненка перемогла у номінації «Креативність». Викладачка-консультантка команди – професорка кафедри економіки праці та менеджменту Світлана Бурлуцька.

Завдання, поставлене партнером Конкурсу, компанією «Нова пошта» щодо дослідження технології та процесів доставки, всіх аспектів роботи кур’єрів та винайдення механізмів та інструментів пошуку клієнтів за будь-якою адресою для доставки документів, посилок і вантажів було досить непростим, реалістичним і вкрай актуальним.

На участь у Конкурсі зареєструвалися 47 команд із З2 ЗВО з 13 міст України (Винниці, Житомира, Ірпеня, Дніпра, Лозової, Кам’янця-Подільського, Києва, Кривого Рогу, Сум, Харкова, Чернігова, Херсону, Хмельницького).

Журі Конкурсу досить складно було оцінювати конкурсні роботи та виступи команд, оскільки рівень підготовки команд-фіналістів був дуже високим.

Як зазначають організатори змагань, студенти нашої команди ретельно підготували та оформили свій проєкт, поданий на конкурс, а під час онлайн-фiналу блискуче презентували його, при цьому виявивши прекрасну теоретико-практичну підготовку, творчий підхід, ораторські якості, самостійність, командну роботу, вміння обґрунтувати свою точку зору i вести дискусію, продемонстрували результати власних досліджень.

Вітаємо команду і викладачку-консультантку з перемогою! Бажаємо подальших успіхів і досягнень! Так тримати!

Опублікований: 18-12-2020
Читайте також:
Презентація інноваційного онлайн-ресурсу

Днями для викладачів кафедри експертизи харчових продуктів і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка та здобувачів освіти різних ступенів відбувся семінар-презентація проєкту «Інноваційна освіта в сфері громадського харчування для підтримки сталості харчових систем» в рамках проєкту Erasmus+ «Цілі та співпра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація інноваційного онлайн-ресурсу 13 червня 2025

Спільними зусиллями викладачів і студентів майбутні вступники залишаються в курсі всіх важливих подій вступної кампанії

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування продовжують профорієнтаційну роботу, що сприяє активізації інтересів учнів різних навчальних закладів до вибору НУХТ для отримання якісної вищої освіти. Отже, під час дистанційного навчання викладачі Інна Форостюк, Лариса Яненко, Олеся Старкова організували студентів для проведення зустрічей...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільними зусиллями викладачів і студентів майбутні вступники залишаються в курсі всіх важливих подій вступної кампанії 25 лютого 2020

Додатковий набір на бакалавра добігає кінця

Трохи більше доби залишається у вступників до бакалаврату в рамках додаткового набору до нашого університету, щоб подати заяви і документи на вступ на небюджетні конкурсні пропозиції. Приймання заяв і документів для участі у конкурсному відборі завершиться о 17:00 19 вересня. Нагадаємо, це остання можливість вступити на контракт за усіма спеціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Додатковий набір на бакалавра добігає кінця 18 вересня 2024

Викладацькі скіли доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

На кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите заняття доцентки Аліни Наконечної з дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація у ресторанному господарстві» для здобувачів-бакалаврів другого курсу, збірної групи ХЧ-2. Тема лекції – «Теоретичні і правові основи стандартизації». На початку викладачка роз’яснила ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладацькі скіли доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 березня 2024