Н У Х Т

П’єдестал Всеукраїнського конкурсу студентських команд LoNG 2020 підкорився команді НУХТ!

18 грудня 2020

П’єдестал Всеукраїнського конкурсу студентських команд LoNG 2020 підкорився команді НУХТ!

Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти, Київська Бізнес Школа, Академія праці, соціальних відносин і туризму провели черговий Всеукраїнський конкурс студентських команд LoNG 2020 «Lооk of NeW Gепегаtiоп/Погляд нового покоління».

Партнером конкурсу щороку виступає українське підприємство, зацікавлене у вирішенні конкретної практичної задачі власного розвитку. Партнер надає конкурсне завдання та інформацію, необхідну командам для дослідження, призначає консультанта на період роботи команд, стимулює переможців Конкурсу, формує компетентний склад журі.

Цього року команда нашого університету «Синергія» у складі магістрантів освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування»: Оксани Когут, Олександри Костриці, Анастасії Таранухи, Вікторії Литвiнової, Марії Нестерук, Олександра Чабаненка перемогла у номінації «Креативність». Викладачка-консультантка команди – професорка кафедри економіки праці та менеджменту Світлана Бурлуцька.

Завдання, поставлене партнером Конкурсу, компанією «Нова пошта» щодо дослідження технології та процесів доставки, всіх аспектів роботи кур’єрів та винайдення механізмів та інструментів пошуку клієнтів за будь-якою адресою для доставки документів, посилок і вантажів було досить непростим, реалістичним і вкрай актуальним.

На участь у Конкурсі зареєструвалися 47 команд із З2 ЗВО з 13 міст України (Винниці, Житомира, Ірпеня, Дніпра, Лозової, Кам’янця-Подільського, Києва, Кривого Рогу, Сум, Харкова, Чернігова, Херсону, Хмельницького).

Журі Конкурсу досить складно було оцінювати конкурсні роботи та виступи команд, оскільки рівень підготовки команд-фіналістів був дуже високим.

Як зазначають організатори змагань, студенти нашої команди ретельно підготували та оформили свій проєкт, поданий на конкурс, а під час онлайн-фiналу блискуче презентували його, при цьому виявивши прекрасну теоретико-практичну підготовку, творчий підхід, ораторські якості, самостійність, командну роботу, вміння обґрунтувати свою точку зору i вести дискусію, продемонстрували результати власних досліджень.

Вітаємо команду і викладачку-консультантку з перемогою! Бажаємо подальших успіхів і досягнень! Так тримати!

Опублікований: 18-12-2020
Читайте також:
Стартував конкурс українсько-чеських науково-дослідних проєктів на 2021-2022 рр.

Почався конкурс спільних українсько-чеських науково-дослідних проєктів на 2021-2022 роки. Його оголосили 25 березня 2020 року Міністерство освіти і науки України та Міністерство освіти, молоді та спорту Чеської Республіки. Конкурс відкритий для будь-яких науково-дослідних груп закладів вищої освіти і наукових установ України та науково-дослідних гр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував конкурс українсько-чеських науково-дослідних проєктів на 2021-2022 рр. 27 березня 2020

Підтримуємо високий рівень магістерських робіт менеджерів, незважаючи на виклики війни

У Навчально-науковому інституті економіки і управління завершено сесію захистів магістерських дипломних робіт за освітньо-професійною програмою «Менеджмент організацій і адміністрування». Наші здобувачі освіти вкотре продемонстрували здатність генерувати продуктивні управлінські рішення, незважаючи на складні умови воєнного часу. Наші магістри – ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтримуємо високий рівень магістерських робіт менеджерів, незважаючи на виклики війни 26 лютого 2024

Вивчаючи досвід – навчаємося!

Наукова спільнота вже сьогодні працює над вирішенням питань щодо  підвищення національної безпеки України. Здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ активно долучаються до міжнародних конференцій і лекторіїв, які визначають роль пам’яток культурної спадщини у формуванні національної безпеки. Для України отримання міжна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вивчаючи досвід – навчаємося! 11 листопада 2022

Із технологією виробництва пива знайомилися третьокурсники в пивоварні крафтового виробника

Серце пивоварні – пиво, яке на ній варять. А крафтові пивоварні відрізняються своєю унікальною індивідуальністю.  «Andersen Brand Pub» – перший бренд-паб нового київського крафтового виробника пива «ANDERSEN». Група здобувачів вищої освіти ТБ-3-8 разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом побували у н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із технологією виробництва пива знайомилися третьокурсники в пивоварні крафтового виробника 08 жовтня 2021