Н У Х Т

П’єдестал Всеукраїнського конкурсу студентських команд LoNG 2020 підкорився команді НУХТ!

18 december 2020

П’єдестал Всеукраїнського конкурсу студентських команд LoNG 2020 підкорився команді НУХТ!

Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти, Київська Бізнес Школа, Академія праці, соціальних відносин і туризму провели черговий Всеукраїнський конкурс студентських команд LoNG 2020 «Lооk of NeW Gепегаtiоп/Погляд нового покоління».

Партнером конкурсу щороку виступає українське підприємство, зацікавлене у вирішенні конкретної практичної задачі власного розвитку. Партнер надає конкурсне завдання та інформацію, необхідну командам для дослідження, призначає консультанта на період роботи команд, стимулює переможців Конкурсу, формує компетентний склад журі.

Цього року команда нашого університету «Синергія» у складі магістрантів освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування»: Оксани Когут, Олександри Костриці, Анастасії Таранухи, Вікторії Литвiнової, Марії Нестерук, Олександра Чабаненка перемогла у номінації «Креативність». Викладачка-консультантка команди – професорка кафедри економіки праці та менеджменту Світлана Бурлуцька.

Завдання, поставлене партнером Конкурсу, компанією «Нова пошта» щодо дослідження технології та процесів доставки, всіх аспектів роботи кур’єрів та винайдення механізмів та інструментів пошуку клієнтів за будь-якою адресою для доставки документів, посилок і вантажів було досить непростим, реалістичним і вкрай актуальним.

На участь у Конкурсі зареєструвалися 47 команд із З2 ЗВО з 13 міст України (Винниці, Житомира, Ірпеня, Дніпра, Лозової, Кам’янця-Подільського, Києва, Кривого Рогу, Сум, Харкова, Чернігова, Херсону, Хмельницького).

Журі Конкурсу досить складно було оцінювати конкурсні роботи та виступи команд, оскільки рівень підготовки команд-фіналістів був дуже високим.

Як зазначають організатори змагань, студенти нашої команди ретельно підготували та оформили свій проєкт, поданий на конкурс, а під час онлайн-фiналу блискуче презентували його, при цьому виявивши прекрасну теоретико-практичну підготовку, творчий підхід, ораторські якості, самостійність, командну роботу, вміння обґрунтувати свою точку зору i вести дискусію, продемонстрували результати власних досліджень.

Вітаємо команду і викладачку-консультантку з перемогою! Бажаємо подальших успіхів і досягнень! Так тримати!

Published on: 20-12-2020
Read also:
Нові горизонти наукових досліджень у кондитерській галузі

24 вересня відбулася ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», організована колективом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з асоціацією «Укркондпром» і виставковою компанією «АККО Інтернешнл». Модератор наукового заходу, завідувач кафедри технології хлібопек...

READ YOURSELF

Нові горизонти наукових досліджень у кондитерській галузі 25 september 2025

Майбутні екологи вчаться досліджувати якість води та гранулометричний склад осадів

Проблемна науково-дослідна лабораторія університету має унікальне сучасне обладнання, яким можуть користуватися як знані науковці, так і молоді дослідники та здобувачі освіти. Також у здобувачів освіти НУХТ є можливість користуватися потужностями Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукці...

READ YOURSELF

Майбутні екологи вчаться досліджувати якість води та гранулометричний склад осадів 08 november 2024

Здобувачі освіти опановують прийоми покращення якості продуктів із фахівцями галузі

У сучасних умовах проблема безпечності та якості харчових продуктів набула пріоритетного значення і особливої актуальності, стала важливим фактором підвищення рівня життя та забезпечення продовольчої безпеки. Значна увага до цієї проблеми обумовлена збільшенням кількості захворювань, пов’язаних із харчуванням, зростанням небезпеки забруднення сільс...

READ YOURSELF

Здобувачі освіти опановують прийоми покращення якості продуктів із фахівцями галузі 29 november 2023

Збагаченням харчовими волокнами популярних серед населення продуктів харчування займаються наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Дослідження впливу висівок, жмиху та кріопорошків на структурно-механічні та органолептичні показники картопляного тіста та готових виробів» аспірантки Аліни Ковтун. Науковий керівник – завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, профе...

READ YOURSELF

Збагаченням харчовими волокнами популярних серед населення продуктів харчування займаються наші молоді науковці 09 april 2019