Н У Х Т

П’єдестал Всеукраїнського конкурсу студентських команд LoNG 2020 підкорився команді НУХТ!

18 december 2020

П’єдестал Всеукраїнського конкурсу студентських команд LoNG 2020 підкорився команді НУХТ!

Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти, Київська Бізнес Школа, Академія праці, соціальних відносин і туризму провели черговий Всеукраїнський конкурс студентських команд LoNG 2020 «Lооk of NeW Gепегаtiоп/Погляд нового покоління».

Партнером конкурсу щороку виступає українське підприємство, зацікавлене у вирішенні конкретної практичної задачі власного розвитку. Партнер надає конкурсне завдання та інформацію, необхідну командам для дослідження, призначає консультанта на період роботи команд, стимулює переможців Конкурсу, формує компетентний склад журі.

Цього року команда нашого університету «Синергія» у складі магістрантів освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування»: Оксани Когут, Олександри Костриці, Анастасії Таранухи, Вікторії Литвiнової, Марії Нестерук, Олександра Чабаненка перемогла у номінації «Креативність». Викладачка-консультантка команди – професорка кафедри економіки праці та менеджменту Світлана Бурлуцька.

Завдання, поставлене партнером Конкурсу, компанією «Нова пошта» щодо дослідження технології та процесів доставки, всіх аспектів роботи кур’єрів та винайдення механізмів та інструментів пошуку клієнтів за будь-якою адресою для доставки документів, посилок і вантажів було досить непростим, реалістичним і вкрай актуальним.

На участь у Конкурсі зареєструвалися 47 команд із З2 ЗВО з 13 міст України (Винниці, Житомира, Ірпеня, Дніпра, Лозової, Кам’янця-Подільського, Києва, Кривого Рогу, Сум, Харкова, Чернігова, Херсону, Хмельницького).

Журі Конкурсу досить складно було оцінювати конкурсні роботи та виступи команд, оскільки рівень підготовки команд-фіналістів був дуже високим.

Як зазначають організатори змагань, студенти нашої команди ретельно підготували та оформили свій проєкт, поданий на конкурс, а під час онлайн-фiналу блискуче презентували його, при цьому виявивши прекрасну теоретико-практичну підготовку, творчий підхід, ораторські якості, самостійність, командну роботу, вміння обґрунтувати свою точку зору i вести дискусію, продемонстрували результати власних досліджень.

Вітаємо команду і викладачку-консультантку з перемогою! Бажаємо подальших успіхів і досягнень! Так тримати!

Published on: 20-12-2020
Read also:
На кафедрі готельно-ресторанної справи стартували захисти дипломних магістерських проектів

На кафедрі готельно-ресторанної справи стартували захисти дипломних магістерських проектів студентів денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Магістрантів із цією знаковою подією привітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко і ...

READ YOURSELF

На кафедрі готельно-ресторанної справи стартували захисти дипломних магістерських проектів 13 february 2019

90 років кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Завершився 2022 рік. Важкий, непередбачуваний, але саме під тиском негараздів всі ми розуміли, що формуємо одну велику славну родину Національного університету харчових технологій. І колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки вкотре довів своєю повсякденною працею, що є невід'ємною частиною наукової спільноти з багатим історичним минулим. ...

READ YOURSELF

90 років кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 02 january 2023

ННІХТівці та БТЕКівці, які надихають на перемогу

Триває третій місяць повномасштабного вторгнення агресора в Україну. Третій місяць, як герої та героїні ризикують своїм життям, захищаючи нас і все, що ми любимо. 2 травня Навчально-науковий інститут харчових технологій (ННІХТ) та факультет біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) виступили з ініціативою проведення спільного челенджа серед св...

READ YOURSELF

ННІХТівці та БТЕКівці, які надихають на перемогу 13 may 2022

Усі технологічні процеси і дегустація – студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ відвідали міні-пивоварню

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами другого курсу відвідав міні-пивоварню «Lisopylka», що знаходиться в м. Києві. Звичайно ж, для майбутніх інженерів-технологів головною метою було ознайомлення з обладнанням міні-пивоварні, особливостями технології виготовлення пива. Варто згадати, що тех...

READ YOURSELF

Усі технологічні процеси і дегустація – студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ відвідали міні-пивоварню 01 november 2019