Н У Х Т

Конструктивна зустріч у межах підготовки до Chill Pro Tech Zone Students Awards 2026

25 листопада 2025

Конструктивна зустріч у межах підготовки до Chill Pro Tech Zone Students Awards 2026

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки продовжує розвивати конкурс професійної майстерності серед здобувачів освіти зі спеціалізації G4.04 «Холодильні та кліматичні технології» та готуватися до Chill Pro Tech Zone Students Awards 2026.

У рамках підготовки, 24 листопада 2025 року відбулася дуже приємна та продуктивна зустріч у Міністерстві освіти і науки України. Доцент кафедри Олексій Пилипенко провів робочу зустріч із генеральною директоркою директорату професійної освіти МОН Іриною Шумік, керівницею експертної групи з питань управління та державно-приватного партнерства Наталією Атаманенко і державною експерткою групи з питань змісту та забезпечення якості освіти Вікторією Карбишевою.

Наш викладач ознайомив фахівчинь Міністерства із історію створення та структурою конкурсу професійної майстерності, проблемами його розвитку та популяризації, командою організаторів Конкурсу. Під час обговорення можливості надання Міністерством Конкурсові офіційного статусу, були намічені чіткі кроки для подальшого розвитку та, можливо, позитивного рішення порушеного питання.

У рамках масштабування й популяризації Конкурсу пані Ірина окреслила можливості її директорату, які в перспективі охоплять усі навчальні заклади, що готують фахівців із холодильних систем і систем кондиціювання.

Вдячні пані Ірині та її колежанкам за теплий і конструктивний прийом, працюємо над виконанням здобутих домовленостей!

Опублікований: 25-11-2025
Читайте також:
Робоча зустріч з керівництвом Голосіївського району

28 травня до університету завітали голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Садовой і заступник голови Володимир Березовський. Прямий діалог – найкращий шлях до спільного напрацювання оптимальних рішень, тож посадовці поспілкувалися з ректором Олександром Шевченком та проректором з навчально-виробничої діяльності ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча зустріч з керівництвом Голосіївського району 28 травня 2024

Секрети приготування смачного м’яса для студентів першого скороченого курсу спеціальності «Харчові технології»

13 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лабораторне заняття «Технологія страв із смаженого м’яса та січеної маси з м’яса» асистента Ганни Березової з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів першого скороченого курсу спеціальності 181 «Харчові технології». На занятті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети приготування смачного м’яса для студентів першого скороченого курсу спеціальності «Харчові технології» 14 березня 2019

Новини Науково-технічної бібліотеки університету

13 січня виповнюється 120 років від дня народження українського письменника-гумориста Олександра Ковіньки. Олександр Іванович був носієм звичаєвої культури, він виробив свій власний стиль неквапливої, іронічної, по-народному мудрої оповіді. Влучне сатиричне слово письменника було спрямоване проти аморальності, дармоїдства, безкультур’я, казнокрадс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новини Науково-технічної бібліотеки університету 13 січня 2020

Старт зимових захистів здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності «Галузеве машинобудування»

9 лютого 2023 року стартували онлайн-захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування». Здобувачі, які захищалися в цей день, проходили навчання на випускових кафедрах технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування та машин і апаратів харчових та фармацевтични...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт зимових захистів здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності «Галузеве машинобудування» 13 лютого 2023