Н У Х Т

Під час виїзного заняття студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідали заклад мережі «Pesto Cafe»

28 березня 2019

Під час виїзного заняття студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідали заклад мережі «Pesto Cafe»

27 березня студенти групи ХЧ-3-1 у рамках дисципліни «Організація ресторанного господарства» відвідали ресторан мережі «Pesto Cafe». Супроводжували студентів викладачі кафедри, доцент Олена Павлюченко та старший викладач Людмила Дейниченко.

Директор закладу Ірина Ярмольська продемонструвала майбутнім працівникам сфери ресторанного господарства торговельну залу, бенкетні та дитячі кімнати, вбиральні, закритий бар і караоке-залу ресторану, познайомила з основним і дитячим меню закладу, розповіла про особливості співпраці з аніматорами та допомогла вивчити ази роботи з електронною системою R-Keeper. Шеф-кухар ресторану Дмитро Пузина познайомив студентів зі складськими і виробничими приміщеннями закладу. Цікаві факти щодо розвитку концепції «Pesto Cafe» розповіла HR мережі Галина Телегей. Наприкінці на студентів чекав майстер-клас із приготування піци.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро вдячна працівникам мережі «Pestо Cafe» за можливість ближче познайомитись із роботою закладу ресторанного господарства, за надані практичні поради та яскраві і позитивні емоції!

Опублікований: 28-03-2019
Читайте також:
Виклики на старті кар’єри HR’а від міжнародної бізнес-школи Laba

4 травня 2023 року здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) взяли участь у організованому міжнародною бізнес-школою Labа вебінарі «Як стати HR’ом: виклики на старті кар’єри» від HR-директорки провідної платформи працевлаштування в Україні Work.ua Ольги Тарасевич. Спікерка розповіла про свій професійний ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виклики на старті кар’єри HR’а від міжнародної бізнес-школи Laba 08 травня 2023

Математичні перегони

20 квітня в м. Ужгороді відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів закладів фахової передвищої освіти Закарпатської області. Всі учасники олімпіади виявилися достойними суперниками. Протягом двох годин вони змагалися в розв’язуванні нестандартних завдань з математики. Здобувачі освіти Свалявського технічного фахового  ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Математичні перегони 25 квітня 2023

Про можливості та переваги сучасних онлайн-платформ із вивчення англійської мови дізналися наші викладачі і студенти

Останній робочий день минулого тижня видався надзвичайно корисним і пізнавальним для викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування і студентів 1 та 2 курсів факультету готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу. 21 вересня до університету завітав британець Майкл Хадсон, старший консультант із питань вищої освіти міжнародної освітнь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про можливості та переваги сучасних онлайн-платформ із вивчення англійської мови дізналися наші викладачі і студенти 24 вересня 2018

Інноваційні рішення від магістрантів-заочників кафедри технології оздоровчих продуктів

13 червня 2018 року на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізацією «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Державну екзаменаційну комісію очолив професор кафедри технології і організації рес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні рішення від магістрантів-заочників кафедри технології оздоровчих продуктів 13 червня 2018