Н У Х Т

Нестандартні інструменти й методики на вебінарі для викладачів з охорони праці

25 листопада 2022

Нестандартні інструменти й методики на вебінарі для викладачів з охорони праці

Доцентки кафедри екологічної безпеки та охорони праці Аліна Сірик та Ольга Євтушенко взяли участь у вебінарі «Вчимося навчати задля безпеки праці. Інноваційні інструменти для викладача», організованому редакцією науково-виробничого журналу «Охорона праці».

Спікером виступив консультант з управління Євген Годнєв, що має досвід проведення навчань для працівників компаній «ДТЕК Київські регіональні електромережі», Нова Пошта, Хмельницька АЕС, NOVUS, Артеріум, Морський торговельний порт «Південний».

Спілкувалися на теми: тренди в навчанні – від системи «учень-викладач» до «вчимося один в одного»; карта емпатії учня – що це таке і навіщо вона потрібна; як забезпечити перебування в потоці під час навчання; роль соціальних мереж і менеджерів у процесі навчання; які запитання має ставити собі викладач; управління емоціями під час навчання.

Матеріал вебінару був наповнений цінною та актуальною інформацією. Наші викладачки отримали для себе нестандартні інструменти й методики та змогли дати позитивну відповідь на питання, чи можливо зробити навчання у сфері охорони праці цікавим, емоційним і захопливим.

Наші учасниці вдячні Евгену Годнєву за корисний вебінар на актуальну тематику, за цінні практичні поради, які допомагають викладачам у сфері охорони праці вдосконалюватися, піднімати професійну компетентність, напрацьовувати інноваційне мислення. 

Опублікований: 25-11-2022
Читайте також:
Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у пошуку професійно мотивованих вступників

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Віра Дробот і доцент Лариса Михонік зустрілися зі старшокурсниками Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ. Завдяки цій зустрічі майбутні випускники дізналися про усі переваги подальшого навчання в нашому університеті для здобуття кваліфі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – у пошуку професійно мотивованих вступників 13 лютого 2018

Успішно склали Комплексний державний іспит студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся Комплексний державний іспит зі спеціальності для студентів 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Перед початком важливого іспиту студентів привітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко, який і очолив роботу Екзаменаційної комісії, заступники де...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно склали Комплексний державний іспит студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 21 червня 2018

Наш студент – бронзовий призер Чемпіонату світу і володар Кубку Києва з пауерліфтингу

Наприкінці 2018 року Україна вперше в історії отримала право на проведення Чемпіонату світу з пауерліфтингу, push pull та окремих видів вправ під егідою федерації GPA-IPO (WORLD CHAMPIONSHIP GPA-IPO 2018), учасниками якого стали 550 спортсменів із 25 країн. Кожний із них ніс із собою неймовірний позитив і надзвичайні емоції у міксі з цілковитою гот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наш студент – бронзовий призер Чемпіонату світу і володар Кубку Києва з пауерліфтингу 08 січня 2019