Н У Х Т

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин

26 травня 2020

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин

Харчова галузь працює завжди, і карантинні обмеження не стають на заваді підприємствам виробляти якісні харчові продукти. Не стоїть осторонь і виноробна галузь. Наразі ринок українського виноробства пропонує споживачеві велику кількість продукції. До її популяризації активно долучаються профільні фахівці, серед яких і викладачі нашого університету.

25 травня відбулося чергове засідання дегустаційної комісії НЦ «Український інститут вина», членом якої є професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько.

На засіданні були представлені зразки виноматеріалів, вин і напоїв на основі вина українського виробника. Усі зразки традиційно дегустувалися «наосліп». Члени комісії з приємністю відзначили високу якість вітчизняної продукції.

Робимо все можливе для підтримки вітчизняного виробника!

Опублікований: 26-05-2020
Читайте також:
Студенти відзначили День європейських мов

До Дня європейських мов, який щороку відзначається 26 вересня, відбулися пізнавально-освітні заняття, які провели професорка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольга Нежива та старша викладачка Людмила Юрчук. Їх метою було ознайомлення студентів із мовним і культурним розмаїттям Європи, популяризація вивчення іноземних мов, а також форм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти відзначили День європейських мов 26 вересня 2025

Чергові академічні здобутки другокурсників з економічної теорії

Делегація учасників від кафедри економічної теорії взяла участь у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з «Економічної теорії», який відбувся в Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова. Студенти ІІ курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління спеціальності 073 «Менеджмент і адміністрування» Іван Захарченко т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергові академічні здобутки другокурсників з економічної теорії 31 травня 2019

«Нібулон» зацікавлений у наших випускниках

У рамках розширення співпраці Смілянський технологічний фаховий коледж НУХТ приймав представників провідної агропромислової компанії України «Нібулон». До навчального закладу завітали заступниця начальника з підбору персоналу Ірина Савенко та начальниця відділу організації і контролю якості Олена Шевчук. Компанія ТОВ СП «Нібулон» зацікавлена у фор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Нібулон» зацікавлений у наших випускниках 30 грудня 2021

Про культуру і традиції у День вишиванки говорили на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Щороку в Україні в третій четвер травня святкується День вишиванки. У кожній області України склалися самобутні традиції пошиву сорочок та їх вишивання, а вишита певним орнаментом сорочка часто ставала справжньою берегинею, символом роду. В наші дні оригінальні вишиванки часто можуть прикрасити навіть діловий костюм. Уже другий рік поспіль на кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про культуру і традиції у День вишиванки говорили на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 травня 2021