Н У Х Т

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин

26 травня 2020

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин

Харчова галузь працює завжди, і карантинні обмеження не стають на заваді підприємствам виробляти якісні харчові продукти. Не стоїть осторонь і виноробна галузь. Наразі ринок українського виноробства пропонує споживачеві велику кількість продукції. До її популяризації активно долучаються профільні фахівці, серед яких і викладачі нашого університету.

25 травня відбулося чергове засідання дегустаційної комісії НЦ «Український інститут вина», членом якої є професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько.

На засіданні були представлені зразки виноматеріалів, вин і напоїв на основі вина українського виробника. Усі зразки традиційно дегустувалися «наосліп». Члени комісії з приємністю відзначили високу якість вітчизняної продукції.

Робимо все можливе для підтримки вітчизняного виробника!

Опублікований: 26-05-2020
Читайте також:
До обговорення виконання Україною вимог Монреальського протоколу з охорони озонового шару Землі долучилися наші викладачі

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, доценти Андрій Форсюк, Олексій Пилипенко, Валерій Возний і асистент Роман Грищенко взяли участь у робочій нараді щодо стану виконання Україною вимог Монреальського протоколу з охорони озонового шару Землі та проекту Закону «Про господарську діяльність з озоноруйнівними речовинами та фторован...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення виконання Україною вимог Монреальського протоколу з охорони озонового шару Землі долучилися наші викладачі 20 листопада 2019

Про роль фінансового менеджера дізнавалися студенти-фінансисти від компетентного фахівця-практика

Щодо ролі фінансового менеджера у прийнятті управлінських рішень студенти-фінансисти нещодавно поспілкувалися з PhD, фінансовим менеджером Fluent Trade Technologies Ltd Олександром Босенком. Зустріч відбулася за ініціативи доцента кафедри фінансів Юрія Кулинича. Олександр має досвід практичної роботи на позиціях фінансиста у компаніях «1+1 media»,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про роль фінансового менеджера дізнавалися студенти-фінансисти від компетентного фахівця-практика 05 грудня 2023

Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

8 травня 2019 року студенти збірної групи з англійської мови ТІ 1-2 та ТІ 1-3 разом із викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Олесею Старковою провели захід, присвячений події Eat What You Want Day (Їж, що забажаєш), яка відбудеться 11 травня в різних країнах світу. Майбутнім харчовим технологам було дуже цікаво провести своє до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 10 травня 2019

Фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів оцінили рівень знань випускників Львівської філії НУХТ

У Львівській філії нашого університету відбувся захист дипломних проєктів здобувачів заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолила професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів університету Віра Дробот. До складу комісії увійшли також доцент кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів оцінили рівень знань випускників Львівської філії НУХТ 20 лютого 2020