Н У Х Т

З новими трендами індустрії гостинності знайомилися здобувачі й викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

28 вересня 2020

З новими трендами індустрії гостинності знайомилися здобувачі й викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 23 по 25 вересня здобувачі вищої освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом із викладачами, доцентами Іриною Корецькою, Іриною Силкою та асистентами Володимиром Захаровим, Ганною Березовою, Владленою Михайленко, Тетяною Роман, Мариною Гулеватою відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2020.

Міжнародний експофорум готельно-ресторанного бізнесу та клінінгу FoReCH – головна професійна подія сектора HoReCa в Україні. Наймасштабніша виставка FoReCH вже багато років є комунікаційним майданчиком і виставкою ефективних рішень для індустрії гостинності. Виставка задає нові тренди руху індустрії гостинності шляхом презентацій новітнього обладнання, технологій, послуг і рішень, а також обміну передовим досвідом відкриття і управління бізнесу в секторі HoReCa.

Здобувачі, відвідавши експофорум, надихнулися новими трендами руху індустрії гостинності, ознайомившись із презентованими новітнім обладнанням, технологіями, послугами та рішеннями.

На заході здобувачі та викладачі зустрілися з випускниками факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Андрієм Клюсом, який проводив  майстер-клас з приготування амісбуша, еспуми з печеного перцю, попкорну з рису та гречки, пюре з гороху та м’яти, ікри з червоної капусти та Олександром Редьком, що є співвласником компанії по виробництву екологічного пакувального посуду для закладів гостинності.

Здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, ознайомившись із експозиціями та поспілкувавшись із представниками вітчизняних і закордонних компаній, поглибили теоретичні знання, що в подальшому знадобляться для підвищення рівня професійної майстерності.

Опублікований: 28-09-2020
Читайте також:
НУХТ – серед найкращих вишів світу!

Наш університет – у числі найкращих університетів світу за результатами першого рейтингу міждисциплінарних наукових досліджень від Times Higher Education та Schmidt Science Fellows!  Рейтинг оцінює внесок університетів у міждисциплінарну науку, послуговуючись11 ретельно відкаліброваними показниками ефективності для оцінювання установ за трьома клю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – серед найкращих вишів світу! 22 листопада 2024

Плідна співпраця з фахівцями-практиками: викладачі переймають досвід експертів

Виїзне науково-практичне заняття для викладацького складу кафедри готельно-ресторанної справи відбулося на базі підприємства ТОВ «М'ясоріг». Проводив заняття засновник підприємства Антон Іллючок. Ключова тематика – «Крафтове виробництво ковбасних та м'ясних виробів за технологією Smoked BBQ та Pulled BBQ». Викладачі кафедри мали змогу ознайомитися...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна співпраця з фахівцями-практиками: викладачі переймають досвід експертів 27 червня 2025

В університеті відбувся просвітницький захід

Наш університет приймав гостей у рамках «Технічних днів автоматизації». Це відкритий просвітницький захід, який проводиться для пояснення та популяризації сучасних технологій промислової автоматизації, з напівформальними доповідями та неформальним спілкуванням. Цього разу в ньому взяла участь команда компанії «IT-Enterprise». Зокрема, Юлія Майовсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбувся просвітницький захід 14 серпня 2018

Визначені переможці конкурсу на краще відео декламування віршів Тараса Шевченка

Щороку у березні кафедра іноземних мов професійного спрямування проводить літературні читання на вшанування пам'яті Тараса Шевченка. Цього року викладачі кафедри організували конкурс на краще відео декламування віршів Кобзаря, як українською мовою, так і перекладів. Студенти активно готувалися до конкурсу, який став чудовою нагодою продемонструват...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці конкурсу на краще відео декламування віршів Тараса Шевченка 21 березня 2025