Н У Х Т

З новими трендами індустрії гостинності знайомилися здобувачі й викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

28 вересня 2020

З новими трендами індустрії гостинності знайомилися здобувачі й викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 23 по 25 вересня здобувачі вищої освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом із викладачами, доцентами Іриною Корецькою, Іриною Силкою та асистентами Володимиром Захаровим, Ганною Березовою, Владленою Михайленко, Тетяною Роман, Мариною Гулеватою відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2020.

Міжнародний експофорум готельно-ресторанного бізнесу та клінінгу FoReCH – головна професійна подія сектора HoReCa в Україні. Наймасштабніша виставка FoReCH вже багато років є комунікаційним майданчиком і виставкою ефективних рішень для індустрії гостинності. Виставка задає нові тренди руху індустрії гостинності шляхом презентацій новітнього обладнання, технологій, послуг і рішень, а також обміну передовим досвідом відкриття і управління бізнесу в секторі HoReCa.

Здобувачі, відвідавши експофорум, надихнулися новими трендами руху індустрії гостинності, ознайомившись із презентованими новітнім обладнанням, технологіями, послугами та рішеннями.

На заході здобувачі та викладачі зустрілися з випускниками факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Андрієм Клюсом, який проводив  майстер-клас з приготування амісбуша, еспуми з печеного перцю, попкорну з рису та гречки, пюре з гороху та м’яти, ікри з червоної капусти та Олександром Редьком, що є співвласником компанії по виробництву екологічного пакувального посуду для закладів гостинності.

Здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, ознайомившись із експозиціями та поспілкувавшись із представниками вітчизняних і закордонних компаній, поглибили теоретичні знання, що в подальшому знадобляться для підвищення рівня професійної майстерності.

Опублікований: 28-09-2020
Читайте також:
Кураторська година зі здобувачами першого курсу освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв»

5 грудня 2022 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбулася чергова кураторська година зі здобувачами першого курсу групи ОХ-1-2, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв». Її провели куратори – асистент Андрій Слюсенко та доцентка Юлія Теличку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кураторська година зі здобувачами першого курсу освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» 08 грудня 2022

Знову movie club від кафедри іноземних мов професійного спрямування

Здобувачі групи ГС-2-9ск і викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук провели черговий movie club.  Нагадаємо, movie club – освітньо-культурологічний проєкт кафедри, у рамках якого здобувачі освіти разом із викладачами переглядають та обговорюють кіно або анімаційні фільми мовою оригіналу. Цього разу до перегляду обрали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знову movie club від кафедри іноземних мов професійного спрямування 17 квітня 2024

Із технологіями виготовлення та пакування газованих напоїв познайомила першокурсників викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Днями для студентів молодших курсів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого старшим викладачем кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, к.т.н. Анастасією Деренівською була організована поїздка на завод «Coca-Cola Beverages Ukraine». Спочатку студенти познайомились з історією, структурою, особливостями та вим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із технологіями виготовлення та пакування газованих напоїв познайомила першокурсників викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 10 жовтня 2018

Онлайн-знайомство вступників із Навчально-науковим інститутом харчових технологій

Уже зовсім скоро перед випускниками шкіл, гімназій, ліцеїв постане питання вибору свого професійного шляху, а відтак, і закладу вищої освіти, де вони опановуватимуть обрану спеціальність. У великому розмаїтті сучасних освітніх пропозицій дуже легко заплутатися й розгубитися. Як зробити правильний вибір хвилює і сьогоднішніх старшокласників, і випус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-знайомство вступників із Навчально-науковим інститутом харчових технологій 01 лютого 2021