Н У Х Т

Відбулися змагання з плавання серед здобувачів освіти

29 вересня 2022

Відбулися змагання з плавання серед здобувачів освіти

27 вересня 2022 року в спортивному комплексі НУХТ відбулися змагання з плавання серед здобувачів освіти НУХТ.

Наші спортсмени змагалися у категоріях «кроль», «брас», «батерфляй» та заплив на спині. Дистанція для всіх видів змагань була визначена 50 метрів.

Результати змагань:

Юнаки:

- стилем «кроль»
І місце – Єгор Непокритов (факультет автоматизації і комп’ютерних систем)
ІІ місце – Богдан Сухомлінов (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
ІІІ місце – Михайло Чуприн (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
ІV місце – Костянтин Данчук (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу)

- стилем «брас»
І місце – Влад Адаменко (Навчально-науковий інститут економіки і управління)
ІІ місце – Михайло Чуприн (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
ІІІ місце – Максим Ступаченко (Навчально-науковий інститут харчових технологій)

- на спині
І місце – Влад Адаменко (Навчально-науковий інститут економіки і управління)
ІІ місце – Михайло Чуприн (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
ІІІ місце – Костянтин Данчук (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу)

- стилем «батерфляй»
І місце – Єгор Непокритов (факультет автоматизації і комп’ютерних систем)
ІІ місце – Влад Адаменко (Навчально-науковий інститут економіки і управління)

Дівчата:

- стилем «кроль»
І місце – Варвара Мереуца (Навчально-науковий інститут харчових технологій)
ІІ місце – Софія Матяшова (Навчально-науковий інститут харчових технологій)

- стилем «брас»
І місце – Варвара Мереуца (Навчально-науковий інститут харчових технологій)

Вітаємо переможців!

Опублікований: 29-09-2022
Читайте також:
Здобувачі Кам’янець-Подільської філії НУХТ здобули освітній ступінь «Бакалавр»

Відбувся захист кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» у Кам’янець-Подільській філії НУХТ. Екзаменаційну комісію очолила доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Наталія Фалендиш. До складу Екзаменацій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі Кам’янець-Подільської філії НУХТ здобули освітній ступінь «Бакалавр» 10 лютого 2022

Актуальні питання підприємств сфери гостинності розглянуті під час роботи секції «Готельно-ресторанна справа»

Секція «Готельно-ресторанна справа» 91 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» працювала у змішаному форматі й зібрала близько 120 учасників. Захід розпочався зі вступного слова деканки факультету ГРТБ імен проф. В.Ф. Доценка Віти Цируль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання підприємств сфери гостинності розглянуті під час роботи секції «Готельно-ресторанна справа» 10 квітня 2025

Внесок молодих учених у розбудову сучасного менеджменту підприємств

На базі кафедри економіки праці та менеджменту відбулася ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств». Основна мета проведення конференції – залучення студентів, аспірантів і молодих учених до наукової діяльності, обмін знаннями та досвідо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Внесок молодих учених у розбудову сучасного менеджменту підприємств 07 грудня 2022

Виїзне практичне заняття на підприємстві ТОВ «ROZFOOD»

Здобувачі групи ОХ-2-7ск освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» з наставником, доцентом Євгеном Бабком і викладачами кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій, професором Валентином Олішевським і доцентом Романом Якобчуком побували на сучасному підприємстві з виробництва обладнання для ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзне практичне заняття на підприємстві ТОВ «ROZFOOD» 18 вересня 2024