Н У Х Т

Christmas на завершальному в цьому році засіданні Speaking club

12 грудня 2022

Christmas на завершальному в цьому році засіданні Speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося завершальне в цьому році засідання Speaking club на тему «Christmas», яке організувала та провела викладачка Наталія Божок разом із давнім партнером кафедри зі США Stuart Snuggs.

До святкування Різдва в онлайн-форматі долучилися студенти першого та четвертого курсу спеціальності «Маркетинг» Навчально-наукового інституту економіки і управління.

За гарною традицією студенти з викладачами розпочали захід із обговорення свята і його атрибутів. Іноземний гість поділився спогадами про Різдво у часи його дитинства та цікавою інформацією щодо особливостей святкування цього свята в Америці.

На наступному етапі заходу студенти представили власні презентації про різдвяні свята в Україні, які українці почали відзначати 25 грудня, як в інших європейських країнах та Америці. Зокрема, Анастасія Кононенко розповіла про українські традиції відзначення Різдва, духовну сторону свята та різдвяні традиційні страви.

Потім студенти виконували різноманітні творчі завдання, розв’язували кросворди та навіть складали власні поеми про Різдво.

Усім учасникам заходу було запропоновано написати лист до Санта Клауса зі своїми бажаннями. Листи вийшли зворушливі та наповнені позитивом. З не меншим ентузіазмом учасники заходів підійшли до завдання, за умовами якого потрібно було прикрасити онлайн-ялинку різдвяними та новорічними побажаннями один одному. Звичайно, найголовнішим бажанням для всіх учасників заходу було завершення війни в Україні та повернення до мирного часу з щасливим майбутнім.

Захід пройшов у теплій і позитивній атмосфері, надихав на оптимізм та віру у Різдвяну казку й сприяв розвитку іншомовної комунікативної компетенції студентів та їх крос-культурній обізнаності. 

Опублікований: 12-12-2022
Читайте також:
Гостьова лекція «Як побудувати успішний маркетинг у турагенції»

12 жовтня 2023 року на кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася гостьова лекція. Очільниця  відділу маркетингу мережі турагенцій ХО Інна Маркова розповіла здобувачам спеціальності 242 «Туризм і рекреація» та викладачам кафедри про особливості побудови успішного маркетингу у турагенції. Мережа агенцій ХО наразі об’єднує 225 офісів по вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція «Як побудувати успішний маркетинг у турагенції» 13 жовтня 2023

НУХТ – гідно представлений на Young Chefs. Urban

Нещодавно у Конгресно-виставковому центрі «Парковий» відбулася ключова гастрономічна подія року – Young Chefs. Urban, який зібрав молодих шефів, рестораторів, дослідників і представників кулінарної освіти з усієї країни. Наш університет представляли старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Артем Ущаповський і четверт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – гідно представлений на Young Chefs. Urban 22 вересня 2025

Від командної гри до команди розробників ліків: інтерактиви біотехнологічних студій

У четвертий день, ще до початку біотехнологічних студій їх учасникам випала нагода приєднатися до форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» у ролі дегустаторів крафтових харчових продуктів, починаючи з майже традиційних кисломолочних, м’ясних виробів, меду та закінчуючи екзотичними продуктами, на к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від командної гри до команди розробників ліків: інтерактиви біотехнологічних студій 31 жовтня 2023

Локальний моніторинг освітньої програми «Харчові технології та інженерія» розпочато в Навчально-науковому інституті харчових технологій

На початку січня в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося перше у 2023 році засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». Гарантка освітньої програми Оксана Кочубей-Литвиненко окреслила коло завдань, які ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Локальний моніторинг освітньої програми «Харчові технології та інженерія» розпочато в Навчально-науковому інституті харчових технологій 13 січня 2023