Науковий потенціал університету визначається, в першу чергу, науковим і педагогічним рівнем професорсько-викладацького колективу. Тому, дуже приємно вітати колег із отриманням наукового звання.
Кафедра харчової хімії була створена лише рік тому і вже сьогодні поповнилась ще одним дипломованим доцентом! Рішенням атестаційної колегії МОН від 23 жовтня 2018 року першим доцентом кафедри харчової хімії НУХТ стала Наталія Сімурова.
Наталія В’ячеславівна – досвідчений хімік-органік із багаторічним досвідом, неперевершений лектор багатьох навчальних дисциплін, чуйна колега, педагог, який користується повагою студентів. Отримання атестата доцента – це справедливий і довгоочікуваний крок у її науковій кар’єрі.
Колектив кафедри щиро вітає Наталію В’ячеславівну і бажає досягнення нових педагогічних сходинок, вдячних студентів, міцного здоров’я, миру та злагоди для всієї її родини!