Н У Х Т

Стажування педагога в сучасних умовах компетентнісного підходу

13 червня 2019

Стажування педагога в сучасних умовах компетентнісного підходу

12 червня педагогічні працівники Волинського коледжу НУХТ долучилися до участі у Всеукраїнському Інтернет-марафоні «Стажування педагога в сучасних умовах компетентнісного підходу», що був організований Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області.

У програмі марафону розглядалися питання стажування як складової постійного розвитку педагога, методики організації стажування майстрів виробничого навчання в умовах виробництва та на базі навчально-практичних центрів інноваційних технологій, удосконалення професійної компетентності майстрів виробничого навчання при проходженні стажування тощо.

У виступах педагогічні працівники зазначали, що система підвищення кваліфікації передбачає різні форми роботи педагога: проходження курсів, участь у методичній діяльності закладу освіти, самоосвіту, стажування.

Основним завданням стажування на виробництвах є розвиток професійних компетенцій через постійне оновлення власних знань, умінь і навичок, що передбачає: взаємозв’язок із роботодавцем і більші можливості замовнику кадрів впливати на навчальний процес і рівень підготовки перспективних кадрів через практичну підготовку педагога; примноження власних знань із технічної точки зору та ознайомлення з новими методиками викладання; можливість оновлення освітнього процесу відповідно до тенденцій модернізації процесів на підприємствах. 

Досвід фахівців, презентований під час Всеукраїнського Інтернет-марафону, сприятиме удосконаленню професійних знань, практичних умінь і навичок, вивченню та засвоєнню новітніх технологій.

Опублікований: 13-06-2019
Читайте також:
Цьогоріч студенти-підприємці відзначилися особливими здобутками

Підвели підсумки наукового студентського року на кафедрі маркетингу. Зокрема, вагомими здобутками відзначилися студенти спеціальності 076 «Підприємство, торгівля та біржова діяльність». Конкурси всеукраїнського масштабу, де здобувачі кафедри здобули призові місця, характеризуються прагненням усіх ЗВО України щодо участі у них їхніх студентів і пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цьогоріч студенти-підприємці відзначилися особливими здобутками 09 липня 2020

Майстер-клас для хіміків-технологів від фахівця ТОВ «Астра-Косметик»

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш запросила до університету випускницю Анастасію Сергієнко, нині – колориста ТОВ «Астра-Косметик», яка в рамках лабораторної роботи з дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів» провела майстер-клас із виробництва губних помад для сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для хіміків-технологів від фахівця ТОВ «Астра-Косметик» 05 березня 2020

Знайомство здобувачів освіти з компанією «БілАГРО»

Здобувачі освітнього ступеню «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» відвідали компанію з виробництва натуральних молочних продуктів – «Білоцерківську агропромислову групу».  Це сучасний агропр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство здобувачів освіти з компанією «БілАГРО» 13 листопада 2023

Здобувачі та гарант освітньої програми «Технології харчування» заглибилися у стратегії управління змінами культури безпечності харчових продуктів

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін) здобувачі-бакалаври 4-го курсу доєдналися до міжнародного вебінару «Change Management of Food Safety Culture: Effecti...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі та гарант освітньої програми «Технології харчування» заглибилися у стратегії управління змінами культури безпечності харчових продуктів 14 квітня 2025