Н У Х Т

Актуальні питання формування системи продовольчого забезпечення у фокусі уваги науковців кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

21 січня 2022

Актуальні питання формування системи продовольчого забезпечення у фокусі уваги науковців кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

20 січня 2022 року викладачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Дейниченко взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Сталий розвиток сільського господарства – основа продовольчої безпеки України», що проводилася в межах проєкту ЄС Програми Еразмус+ напряму Жан Моне під егідою громадської організації «Регіональний центр європейських освітньо-наукових ініціатив».

Учасники заходу мали змогу обговорити актуальні питання формування системи продовольчого забезпечення на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування, визначити основні цілі трансформації системи продовольчого забезпечення в країні з метою наближення перспектив європейської інтеграції України шляхом адаптації змісту і форм організації сільського господарства до моделі сталого розвитку, що існують у країнах ЄС, а також взяти участь у розробленні стратегічних напрямів продовольчого забезпечення з урахуванням європейського досвіду.

У рамках конференції наша викладачка отримала змогу обмінятися думками щодо пошуку оптимальних варіантів вирішення проблеми з провідними спеціалістами харчової та сільськогосподарської галузей і встановити нові контакти у сфері наукового співробітництва.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює щиру вдячність організаторам за проведення конференції.

Опублікований: 21-01-2022
Читайте також:
Зіркова гостя на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Здобувачі вищої освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу мали неймовірну можливість зустрітися online з автентичною і харизматичною Маргаритою Січкар – українською рестораторкою, успішною бізнес-вумен, телезіркою та інфлюенсером. Це був лекторій в улюбленому студентами форматі питання-відповідь про місію і цінності у рестора...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зіркова гостя на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 14 грудня 2020

Пляжний теніс у студентському житті: крок до нових вершин!

Викладач кафедри фізичного виховання Дмитро Гирич представив університет на Науково-методичній конференції викладачів та фахівців фізичної культури і спорту закладів вищої освіти Києва, де презентував доповідь «Розвиток пляжного тенісу серед студентської молоді: стратегія інтеграції у ЗВО». Мета, яку ставить перед собою викладач, – зробити пляжний...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пляжний теніс у студентському житті: крок до нових вершин! 06 грудня 2024

На Сквирському комбінаті хлібопродуктів розпочали проходження практики магістранти освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

Відповідно до графіку навчального процесу здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» розпочали проходження професійної практики. Під керівництвом доцента Наталії Фалендиш чотири здобувачі проходитимуть практику на Сквирському комбінаті хлібопродуктів. Начальник від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На Сквирському комбінаті хлібопродуктів розпочали проходження практики магістранти освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» 03 вересня 2020

Наша магістрантка – учасниця освітньо-грантової програми «Початок» від Дія. Бізнес

Магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко представила свою бізнес-ідею яку планує розвивати, успішно подолала етап відбору і стала учасницею проєкту «Початок» від Дія. Бізнес. Освітньо-грантову програму «Початок» мережа центрів підтримки підприємців Дія....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша магістрантка – учасниця освітньо-грантової програми «Початок» від Дія. Бізнес 08 грудня 2023