Н У Х Т

Принцип міжнародної інтеграції у сфері вищої освіти для забезпечення якісної підготовки фахівців реалізовує кафедра готельно-ресторанної справи

21 травня 2020

Принцип міжнародної інтеграції у сфері вищої освіти для забезпечення якісної підготовки фахівців реалізовує кафедра готельно-ресторанної справи

Студентство і колектив кафедри готельно-ресторанної справи з нетерпінням чекали на чергову зустріч з директором з маркетингу та розвитку Швейцарської освітньої групи (Swiss Education Group) у Східній Європі, паном Гораном Йордановим.

Гостьовий лекторій від представника іноземного партнера кафедри був запланований у рамках ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» на 19 травня 2020 р. У зв’язку із загальнонаціональним карантином та його суворими заходами конференція відбулася 19-20 травня у режимі онлайн, а англомовний лекторій пана Горана – з використанням комунікаційної платформи Zoom.

90 здобувачів освітньої програми «Готельно-ресторанна справа», затамувавши подих, віртуально подорожували неймовірно прекрасною Швейцарією і кампусами закладів вищої освіти SEG – César Ritz Colleges, Culinary Arts Academy, Hotel Institute Montreux, IHTTI School of Hotel Management, Swiss Hotel Management School.

Swiss Education Group (SEG), створена в 1982 році, є лідером світових рейтингів у підготовці фахівців з готельно-ресторанної справи. У рамках програми подвійного дипломування партнерами SEG є University of Derby (Великобританія), Northwood University (США) і Washington State University (США), а стейкхолдерами їхніх закладів вищої освіти – лідери світової готельної індустрії.

Пан Горан, випускник закладу SEG, детально розповів про особливості підготовки бакалаврів і магістрів з готельно-ресторанної справи та кулінарної майстерності, зупиняючись на впроваджених в освітній процес ефективних інноваціях – кар'єрний коучинг, нетворкінг із успішними випускниками, воркшопи від професіоналів, співпраця зі світовими стейкхолдерами.

Під час лекторію студенти активно брали участь в онлайн-опитуваннях, разом із лектором міркували про лідерство в індустрії гостинності, hard і soft skills компетенції для досягнення успіху, професійні та особисті челенджі. Особливо наших студентів цікавило, як в умовах карантину навчаються студенти SEG. Були приємно здивовані відповіддю пана Горана, що  наразі у швейцарських закладах триває дистанційне навчання з використанням платформи Moodle, а також всі учасники освітнього процесу відзначають ефективність платформи Zoom для проведення занять у режимі онлайн. Також наші студенти цікавилися особливостями реалізації академічної мобільності між нашими університетами.

Потужний фідбек наших студентів пану Горану з позитивними відгуками у чаті за надихаючу онлайн-зустріч, завдяки якій відчули себе на 150% вмотивованими до успішної професійної реалізації у сфері гостинності!

Керівництво факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлюють щиру вдячність пану Горану Йорданову за інформативний англомовний лекторій, з нетерпінням чекають на нові зустрічі у нашій Alma-mater і сподіваються на успішну реалізацію спільних академічних проектів у рамках договору про міжнародне співробітництво.

Опублікований: 21-05-2020
Читайте також:
Самоосвіта та підвищення мовної компетентності здобувачів освітньої програми «Технології харчування»

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» успішно завершили онлайн-курс «Англійська для кар'єрного зростання», розміщений на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus. Курс розроблений Університетом Пенсильванії за підтримки Державного бюро департаменту освіти та культурних зв’язків Сполучених Штатів Америки та Офісу програм ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Самоосвіта та підвищення мовної компетентності здобувачів освітньої програми «Технології харчування» 16 квітня 2025

Мистецтво біотехнології: перші кроки до майбутньої професії

Осінь – час красивих краєвидів і прохолодних вечорів, але водночас це період розвитку, зростання та заглиблення у захоплюючий навчальний процес. Тож, на лабораторних заняттях з дисципліни «Загальна мікробіологія і вірусологія. Модуль 1. Мікроорганізми як біологічні агенти» робота просто «кипить». Запорукою успіху кожної справи є досконалий розбір ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво біотехнології: перші кроки до майбутньої професії 25 жовтня 2024

Інтернет речей і як він працює на Smart-лекторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Чергова лекція в рамках Smart-лекторію кафедри мехатроніки та пакувальної техніки прочитана випукником і професійно спрямованим фахівцем-системним аналітиком IIoT Максимом Чепуром. Вона була присвячена впровадженню IT-Enterprise - IIoT і його функції на виробництві. У ході презентації були висвітлені основні етапи формування ІIoT, розкрита методика...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтернет речей і як він працює на Smart-лекторії кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 23 жовтня 2023

Розпочалося подання заяв для вступу до магістратури

31 липня розпочалося подання заяв для вступу до магістратури на основі дипломів бакалавра, спеціаліста та магістра. Нагадуємо, з переліком і описами освітньо-професійних програм другого (магістерського) рівня вищої освіти нашого університету можна ознайомитися тут. Вступники мають можливість подати до 5 заяв на бюджет і до 15 заяв на контракт. Щоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалося подання заяв для вступу до магістратури 01 серпня 2023