Н У Х Т

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції визначили переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади

07 березня 2024

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції визначили переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції підсумували результати І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2023/2024 н.р. за спеціальністю «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології».

Комісія працювала у складі: д.т.н., професорки, завідувачки кафедри Олександри Нєміріч (головчиня комісії), д.т.н., професорів кафедри Наталії Фролової та Олега Кузьміна і к.т.н., доцентки кафедри Ірини Корецької.

Участь в олімпіаді взяли здобувачі освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр», які продемонстрували високий рівень знань і навичок з технологій харчових продуктів, законодавства у сфері організації ресторанного господарства, управління якістю послуг сфери гостинності, обладнання закладів ресторанного господарства.

Ретельно розглянувши роботи учасників, комісія визначила переможців І етапу олімпіади:

- освітній ступінь «Бакалавр», освітньо-професійна програма «Технології харчування»:

1 місце – Денис Фефелов, група ХЧ-4-2;
2 місце – Анатолій Кравченко, група ХЧ-4-1;
3 місце – Світлана Вознюк, група ХЧ-4-1;

- освітній ступінь «Магістр» освітньо-професійна програма «Технології в ресторанному господарстві»:

1 місце - Богдан Олександр Сергійович, група ТР-1-1М;
2 місце - Заболотний Нікіта Андрійович, група ТР-1-1М;
3 місце - Грицкевич Анастасія Олександрівна, група ТР-1-1М;

- освітній ступінь «Магістр» освітньо-професійна програма «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»:

1 місце – Артем Дегтяр, група АЮ-1-2М;
2 місце – Дмитро Сальчук, група АЮ-1-2М;
3 місце – Ігор Шейна, група АЮ-1-2М.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції висловила подяку гарантам освітніх програм за високий рівень організації і проведення олімпіади: бакалаврської освітньої програми «Технології харчування» Олегу Кузьміну, магістерської освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» Наталії Ющенко, магістерської освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» Олександрі Нєміріч.

Вітаємо переможців! Бажаємо наснаги й подальших успіхів!

Опублікований: 07-03-2024
Читайте також:
Перші кроки в економічній науці

У рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» зробили свої перші кроки в економічну науку здобувачі першого курсу Науково-навчального інституту економіки і управління, які взяли участь у роботі секції «Економічна теорія» і предста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки в економічній науці 21 квітня 2021

Практичні здобутки майбутніх професіоналів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

З  31 жовтня по 11 листопада 2022 року в онлайн-форматі проводилися Всеукраїнські змагання хакатонів для студентів і випускників закладів вищої освіти України в межах освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри заводів» 4.0. Цього року організатор ігор, HR-агенція «UGEN» запросила до участі та підготовки технічних кейсів провідні підприємства України: компа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні здобутки майбутніх професіоналів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 18 листопада 2022

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

З 12 по 18 лютого 2019 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Киї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 19 лютого 2019

Бренд-амбасадор ТОВ «Торговий дім «Інкерман» прочитав чергову лекцію для студентів і викладачів

22 травня 2018 р. відбулася друга лекція бренд-амбасадора Євгенія Сегана «Визначення потенціалу вина» (продовження). Тематика курсу включає направлення з маркетингу у виноробстві, особливостей дегустації вин і формування органолептичних показників у процесі реалізації технологій. Лектор 18 квітня 2018 р. розпочав курс лекцій від ТОВ «Торговий дім ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд-амбасадор ТОВ «Торговий дім «Інкерман» прочитав чергову лекцію для студентів і викладачів 23 травня 2018