Н У Х Т

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції визначили переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади

07 березня 2024

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції визначили переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції підсумували результати І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2023/2024 н.р. за спеціальністю «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології».

Комісія працювала у складі: д.т.н., професорки, завідувачки кафедри Олександри Нєміріч (головчиня комісії), д.т.н., професорів кафедри Наталії Фролової та Олега Кузьміна і к.т.н., доцентки кафедри Ірини Корецької.

Участь в олімпіаді взяли здобувачі освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр», які продемонстрували високий рівень знань і навичок з технологій харчових продуктів, законодавства у сфері організації ресторанного господарства, управління якістю послуг сфери гостинності, обладнання закладів ресторанного господарства.

Ретельно розглянувши роботи учасників, комісія визначила переможців І етапу олімпіади:

- освітній ступінь «Бакалавр», освітньо-професійна програма «Технології харчування»:

1 місце – Денис Фефелов, група ХЧ-4-2;
2 місце – Анатолій Кравченко, група ХЧ-4-1;
3 місце – Світлана Вознюк, група ХЧ-4-1;

- освітній ступінь «Магістр» освітньо-професійна програма «Технології в ресторанному господарстві»:

1 місце - Богдан Олександр Сергійович, група ТР-1-1М;
2 місце - Заболотний Нікіта Андрійович, група ТР-1-1М;
3 місце - Грицкевич Анастасія Олександрівна, група ТР-1-1М;

- освітній ступінь «Магістр» освітньо-професійна програма «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»:

1 місце – Артем Дегтяр, група АЮ-1-2М;
2 місце – Дмитро Сальчук, група АЮ-1-2М;
3 місце – Ігор Шейна, група АЮ-1-2М.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції висловила подяку гарантам освітніх програм за високий рівень організації і проведення олімпіади: бакалаврської освітньої програми «Технології харчування» Олегу Кузьміну, магістерської освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» Наталії Ющенко, магістерської освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» Олександрі Нєміріч.

Вітаємо переможців! Бажаємо наснаги й подальших успіхів!

Опублікований: 07-03-2024
Читайте також:
Триває спільна профорієнтація школярів від  Підготовчого відділення НУХТ і факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Спільний профорієнтаційний проєкт факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та Підготовчого відділення університету триває. Цього разу кінцевою точкою маршруту команди став Ліцей № 241 «Голосіївський» м. Києва, який 19 вересня 2024 р. відвідали доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває спільна профорієнтація школярів від Підготовчого відділення НУХТ і факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 19 вересня 2024

Гостьова лекція англійською мовою для магістрантів кафедри технології оздоровчих продуктів

1 грудня 2021 р. на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Гостьову онлайн-лекцію англійською мовою «Quality Management Systems. Quality Basics» прочитав викладач англомовно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція англійською мовою для магістрантів кафедри технології оздоровчих продуктів 02 грудня 2021

13-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва Вінницького коледжу НУХТ

Вінницький коледж нашого університету урочисто відсвяткував 13-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва. Документи про освіту отримали 41 випускник спеціальності «Харчові технології», з них: 24 за освітньою програмою «Виробництво жирів і жирозамінників», 17 – «Виробництво харчової продукції» та 19 – спеціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

13-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва Вінницького коледжу НУХТ 12 лютого 2020

Атестація аспірантів, підсумки захистів бакалаврів і звіти викладачів – підсумкове засідання кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів

Відбулося чергове засідання кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів у режимі online. Цього разу одним із головних було питання підведення підсумків роботи аспірантів та їх атестація і проведення наукового семінару. Із ґрунтовними доповідями виступили Людмила Бурченко, Оксана Онофрійчук, Галина Андронович, Марія Грицевіч та Інн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестація аспірантів, підсумки захистів бакалаврів і звіти викладачів – підсумкове засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 24 червня 2020