Н У Х Т

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції визначили переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади

07 березня 2024

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції визначили переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції підсумували результати І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2023/2024 н.р. за спеціальністю «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології».

Комісія працювала у складі: д.т.н., професорки, завідувачки кафедри Олександри Нєміріч (головчиня комісії), д.т.н., професорів кафедри Наталії Фролової та Олега Кузьміна і к.т.н., доцентки кафедри Ірини Корецької.

Участь в олімпіаді взяли здобувачі освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр», які продемонстрували високий рівень знань і навичок з технологій харчових продуктів, законодавства у сфері організації ресторанного господарства, управління якістю послуг сфери гостинності, обладнання закладів ресторанного господарства.

Ретельно розглянувши роботи учасників, комісія визначила переможців І етапу олімпіади:

- освітній ступінь «Бакалавр», освітньо-професійна програма «Технології харчування»:

1 місце – Денис Фефелов, група ХЧ-4-2;
2 місце – Анатолій Кравченко, група ХЧ-4-1;
3 місце – Світлана Вознюк, група ХЧ-4-1;

- освітній ступінь «Магістр» освітньо-професійна програма «Технології в ресторанному господарстві»:

1 місце - Богдан Олександр Сергійович, група ТР-1-1М;
2 місце - Заболотний Нікіта Андрійович, група ТР-1-1М;
3 місце - Грицкевич Анастасія Олександрівна, група ТР-1-1М;

- освітній ступінь «Магістр» освітньо-професійна програма «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»:

1 місце – Артем Дегтяр, група АЮ-1-2М;
2 місце – Дмитро Сальчук, група АЮ-1-2М;
3 місце – Ігор Шейна, група АЮ-1-2М.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції висловила подяку гарантам освітніх програм за високий рівень організації і проведення олімпіади: бакалаврської освітньої програми «Технології харчування» Олегу Кузьміну, магістерської освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» Наталії Ющенко, магістерської освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» Олександрі Нєміріч.

Вітаємо переможців! Бажаємо наснаги й подальших успіхів!

Опублікований: 07-03-2024
Читайте також:
Про новітні ферментативні рішення у бродильній галузі від досвідченого фахівця-практика

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова лекція «Новітні ферментативні рішення у бродильній галузі» к.т.н., фахівця з пивоваріння фірми «НОВОЗАЙМС» (Данія) Михайла Хлиновського. Спікер надає фахові консультації підприємствам пиво-безалкогольної галузі з питань використання ферментів для покращення технологічних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про новітні ферментативні рішення у бродильній галузі від досвідченого фахівця-практика 19 листопада 2021

На кафедру машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв завітав гість із Білоруського національного технічного університету

На кафедру машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв завітав гість - завідувач кафедри торговельного і рекламного обладнання Білоруського національного технічного університету, фахівець у галузі машин і апаратів харчових виробництв Олексій Єрмаков. Олексій звернув увагу на лабораторну базу нашої кафедри, яка дозволяє використовувати у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедру машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв завітав гість із Білоруського національного технічного університету 14 вересня 2018

Гостьова лекція «Рішення диспетчеризації енергетичних об'єктів з використанням ІТ-інструментів і середовища Node-RED»

4 лютого 2022 року відбулася гостьова лекція «Рішення диспетчеризації енергетичних об'єктів з використанням ІТ-інструментів і середовища Node-RED», на якій директор ТОВ «ЗАКАРПАТПОЛІТЕХ» Вадим Попович поділився досвідом впровадження застосунків Zabbix, InfluxDB, Grafana та Node-RED у системах диспетчеризації енергетичних об'єктів. До участі були з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція «Рішення диспетчеризації енергетичних об'єктів з використанням ІТ-інструментів і середовища Node-RED» 05 лютого 2022

Університет співпрацюватиме з авторизованим представником «Phoenix Contact Group» в Україні

Шириться коло партнерів-стейкхолдерів нашого університету – до НУХТ завітав генеральний директор ТОВ «Фенікс Контакт» Андрій Максимець. Гостя зустрічали ректор Олександр Шевченко, декан факультету автоматизації і комп’ютерних систем Андрій Форсюк і завідувач кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Ярослав Смітюх. Під ча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет співпрацюватиме з авторизованим представником «Phoenix Contact Group» в Україні 22 лютого 2023