Н У Х Т

Обмін досвідом з колегами

22 квітня 2024

Обмін досвідом з колегами

У рамках договору про співпрацю відбулася зустріч наших науковиць – завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарантки магістерської освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві», професорки Олександри Нєміріч, доцентки цієї ж кафедри Ірини Корецької та професорки кафедри експертизи харчових продуктів, академіка УАН Оксани Шульги з професоркою кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства, гаранткою освітньої програми «Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції» Полтавського університету економіки і торгівлі Інною Тюріковою.

Науковиці обговорили практичні аспекти викладання окремих технологічних дисциплін, порадилися стосовно розвитку спільної діяльності зі здобувачами, обговорили можливі теми гостьових занять між закладами вищої освіти. Викладачки обмінялися досвідом щодо змісту кваліфікаційних робіт здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр», думками про апробування своїх теоретичних і практичних напрацювань у напрямку безпечності та якості харчової продукції за концепцією системи НАССР, TACCP та VACCP. Також Оксана Шульга ознайомила гостю з бібліотечними новинками за спеціальністю «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Зустріч стала чудовою нагодою для започаткування нових наукових контактів, розширення напрямків активного співробітництва, удосконалення багаторічної плідної наукової співпраці кафедр.

Опублікований: 22-04-2024
Читайте також:
В умовах виробництва зміцнили теоретичні знання зі спеціальних дисциплін третьокурсники кафедри технології молока і молочних продуктів

13 листопада 2018 року студенти 3-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології», що вивчають технологічно спрямовані дисципліни на кафедрі технології молока і молочних продуктів у супроводі доцентів Олени Онопрійчук, Олени Красулі та асистента Ігора Устименка відвідали одне з найпотужніших підприємств молочної промисловості України – ТОВ «Люстдор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В умовах виробництва зміцнили теоретичні знання зі спеціальних дисциплін третьокурсники кафедри технології молока і молочних продуктів 14 листопада 2018

Про ігристі вина від одного з кращих сомельє України дізналися здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

7 грудня 2021 р. викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в онлайн-режимі відвідали вебінар «Ігристі вина: з чим поєднувати та як подавати» від головного сомельє «METRO Cash&Carry Ukraine», найкращого сомельє України 2014 року та члена Асоціації сомельє України Олексія Гіжко. Сомельє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про ігристі вина від одного з кращих сомельє України дізналися здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 08 грудня 2021

Міжнародне стажування викладачок кафедри маркетингу у Латвії

Міжнародне стажування є однією з основних форм підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти з метою вдосконалення і покращення професійних компетенцій та обміну світовим досвідом. Саме тому викладачки кафедри маркетингу Світлана Розумей, Наталія Скригун, Лариса Капінус, Катерина Семененко та Ірина Ніколаєнко пройшл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне стажування викладачок кафедри маркетингу у Латвії 30 січня 2023

Незабутні враження отримали студенти й викладачі кафедри технології цукру та підготовки води

Важливою складовою успішного навчання є правильний відпочинок. Викладачі кафедри технології цукру та підготовки води намагаються давати студентам всебічні знання, які стосуються не тільки обраних предметів. Студенти та викладачі часто відвідують події культурно-освітнього спрямування: вистави, виставки, літературно-мистецькі презентації, дискусії, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незабутні враження отримали студенти й викладачі кафедри технології цукру та підготовки води 01 квітня 2019