Н У Х Т

Обмін досвідом з колегами

22 квітня 2024

Обмін досвідом з колегами

У рамках договору про співпрацю відбулася зустріч наших науковиць – завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарантки магістерської освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві», професорки Олександри Нєміріч, доцентки цієї ж кафедри Ірини Корецької та професорки кафедри експертизи харчових продуктів, академіка УАН Оксани Шульги з професоркою кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства, гаранткою освітньої програми «Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції» Полтавського університету економіки і торгівлі Інною Тюріковою.

Науковиці обговорили практичні аспекти викладання окремих технологічних дисциплін, порадилися стосовно розвитку спільної діяльності зі здобувачами, обговорили можливі теми гостьових занять між закладами вищої освіти. Викладачки обмінялися досвідом щодо змісту кваліфікаційних робіт здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр», думками про апробування своїх теоретичних і практичних напрацювань у напрямку безпечності та якості харчової продукції за концепцією системи НАССР, TACCP та VACCP. Також Оксана Шульга ознайомила гостю з бібліотечними новинками за спеціальністю «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Зустріч стала чудовою нагодою для започаткування нових наукових контактів, розширення напрямків активного співробітництва, удосконалення багаторічної плідної наукової співпраці кафедр.

Опублікований: 22-04-2024
Читайте також:
Посібник із оглядом програм ЄС для України

Фонд Східна Європа (ФСЄ) розробив посібник «Огляд програм Європейського Союзу, доступних для заявників з України», щоб ознайомити українських проєктних менеджерів із широким спектром програм ЄС і допомогти з підготовкою конкурентоспроможних проєктних заявок до них. Авторами видання є кандидат психологічних наук, експерт у сфері місцевого та регіон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Посібник із оглядом програм ЄС для України 13 березня 2024

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи презентували свої оригінальні ідеї щодо тематичного оформлення столів

Щорічно між групами студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр», у рамках лабораторних занять з дисципліни «Ресторанна справа», проводиться конкурс з тематичного оформлення столів до різних свят чи подій. Цього року марафон дружніх змагань розпочала група ГС-1-3. Студентами були обрані різні темат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи презентували свої оригінальні ідеї щодо тематичного оформлення столів 18 квітня 2018

Приємні новини кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки сертифікатна програма «Монтаж трубопроводів хладонових холодильних установок» увійшла у свою активну фазу. Слухачі завершили теоретичний курс, і перейшли до виконання практичних завдань. Крім того, закінчився курс сертифікатної програми «Основи 3-D моделювання інженерних мереж». Вітаємо її слухачів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємні новини кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 04 лютого 2020

Власні рекомендації для швидкого економічного зростання України виробили студенти і викладачі кафедри фінансів

5 квітня під егідою Української асоціації Римського клубу та Київського міжнародного економічного форуму відбулася Конференція наукової молоді Young Scientists Conference 2.0 (YSC) «Економічне майбутнє України». Конференція об’єднала понад 400 студентів-економістів і викладачів із провідних університетів з усієї країни, відібраних за результатами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Власні рекомендації для швидкого економічного зростання України виробили студенти і викладачі кафедри фінансів 09 квітня 2019