У рамках договору про співпрацю відбулася зустріч наших науковиць – завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарантки магістерської освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві», професорки Олександри Нєміріч, доцентки цієї ж кафедри Ірини Корецької та професорки кафедри експертизи харчових продуктів, академіка УАН Оксани Шульги з професоркою кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства, гаранткою освітньої програми «Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції» Полтавського університету економіки і торгівлі Інною Тюріковою.
Науковиці обговорили практичні аспекти викладання окремих технологічних дисциплін, порадилися стосовно розвитку спільної діяльності зі здобувачами, обговорили можливі теми гостьових занять між закладами вищої освіти. Викладачки обмінялися досвідом щодо змісту кваліфікаційних робіт здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр», думками про апробування своїх теоретичних і практичних напрацювань у напрямку безпечності та якості харчової продукції за концепцією системи НАССР, TACCP та VACCP. Також Оксана Шульга ознайомила гостю з бібліотечними новинками за спеціальністю «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».
Зустріч стала чудовою нагодою для започаткування нових наукових контактів, розширення напрямків активного співробітництва, удосконалення багаторічної плідної наукової співпраці кафедр.