Н У Х Т

Тематичний захід до Дня охорони праці у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

07 травня 2018

Тематичний захід до Дня охорони праці у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

3 травня в 931 групі Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ відбувся тематичний захід «Охорона праці, як приклад роботи за комп’ютером» у рамках відзначення Дня охорони праці в Україні. Такі заходи сприяють поширенню серед студентів знань з питань безпеки та гігієни праці, забезпечення належних умов праці на виробництві.

Старшокурсники, які вже були на виробничій практиці, усвідомлюють важливість питань безпеки життєдіяльності. Тож до обговорення долучались і самі студенти, висловлюючи власний погляд на питання охорони праці. Відповідаючи на проблемні запитання, демонстрували вміння приймати рішення у складних ситуаціях, здатність до ініціативи, відповідальність та навички до безпечної діяльності відповідно до майбутнього профілю роботи.

Опублікований: 07-05-2018
Читайте також:
Приймальна комісія чекає на вступників і у вихідні дні

До 18:0031 липня триває основний етап подання заяв для вступу на освітній ступінь «Бакалавр». Саме тому, щоб вступники встигли вчасно подати електронні заяви на вступ і нарешті стати студентами НУХТ, наша приймальна комісія працює у суботу (27 липня) і неділю (28 липня). Адреса приймальної комісії: м. Київ, вул. Володимирська, 70 Графік роботи: ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приймальна комісія чекає на вступників і у вихідні дні 25 липня 2024

Наукові дослідження магістрантів на обладнанні, подарованому стейкхолдером

У наукових лабораторіях кафедри біотехнології і мікробіології магістрантка, здобувачка групи ФБ-1-2М Мар’яна Красько (керівниця – доцентка Вікторія Красінько) працює над виконанням магістерської роботи «Активність дріжджових кілер-токсинів проти патогенних мікроорганізмів». Кілер-токсини – це білки або глікопротеїни з низькою молекулярною масою, щ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові дослідження магістрантів на обладнанні, подарованому стейкхолдером 07 квітня 2023

Телевізійники звертаються по роз’яснення до фахівців НУХТ!

Знімальні групи українських телеканалів часто звертаються до викладачів і науковців нашого університету за роз’ясненнями чи коментарями стосовно харчових продуктів, їх якості, технологій виготовлення, термінів придатності, корисності тощо. 5 грудня доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька була запрошена до сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Телевізійники звертаються по роз’яснення до фахівців НУХТ! 08 грудня 2020

Про НУХТ й наш інженерно-технічний інститут учням Черкащини

24 травня асистент кафедри електропостачання і енергоменеджменту, доктор філософії Петро Зінькевич провів онлайн-зустріч зі старшокласниками В'язівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Городищенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2 Черкаської області. Викладач презентував наш університет і його підрозділи, спеціальності й широкі мож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про НУХТ й наш інженерно-технічний інститут учням Черкащини 27 травня 2024