Знання можна отримувати не лише на лекційних і практичних заняттях або відвідавши різноманітні бази практики, а й весело проводячи час на міжнародних виставках.
Здобувачі другого та третього курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» відвідали «Всеукраїнський тиждень харчових технологій» разом із викладачками кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Іриною Силкою, Наталією Стукальською, Ганною Березовою, Мариною Гулеватою.
В експозиціях були представлені технології, обладнання та інгредієнти для хлібопекарської та кондитерської промисловості, зокрема здобувачів зацікавили автоматизовані лінії для виготовлення печива з начинкою, бісквітів, капкейків тощо.
Здобувачі та викладачі мали змогу ознайомитися зі сучасним обладнанням для пакування продуктів харчування, пакувальними матеріалами та технологіями їх перероблення й утилізації в процесі виробництва і обігу харчових продуктів.
Також наші технологи приєдналися до лекторію, на якому обговорювали специфіку роботи обладнання для виготовлення борошняних кондитерських виробів. Наприкінці здобувачі завітали на презентацію натурального морозива, де мали змогу поласувати солодощами.
Відвідування таких виставок сприяє позитивному досвіду для формування професійних вмінь і навичок з фаху.